Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az alapjárati benzin-levgőt tudod állitani!
Azóta vackol 3000 en mióta a szivacsot pluszba ráraktad a szűrőre?
ez nem az de ezt ajánlották ami benne van sokkal sürüb és nincs benne semmilyen filter csak a fémháló
helló áttudom könnyen rajta fújni a levegőt esetleg az állítócsavarról tudnál valamit hol találom holnap tudok felrakni képet hogy lásd mi van benne addig is kösz a segítséget
A szivacs amit rátettél pluszba a szűrőre, az légszűrő szivacs?
Ha a szivacsot a szádhoz teszed és megszívod akkor nagyon könnyen kell,hogy kapd a levegőt.
Arról a légszűrőről tegyél fel egy képet amivel használod és akkor megmondjk,hogy jó-e terepre.
A légszűrőket,legyen az szivacs vagy sportszűrö(pl.:K&N),mindig takarítani kelllllllllllll!Ki kell őket mosni lêgszűrőmosó folyadékkal,majd tiszta vízzel,ha meg megszáradt akkor be kell fújni valami légszűő olajjal,ettől jó ragacsos lesz és megfogja neked az összes szennyeződést.
Helló nemrég van nálam a motor, nem nagyon értek hozzá, a légszűrő fém hálós .esetleg kevés lenne a levegő ha igen akkor hol találom az állítócsavart üdv
hat igen.....nekem most surgossen kellett es nemtudtam szerezni alapanyagot amibol tudtam volna csinalni
Érezhetően nem.

Ezt a nagy korrugált UNI-t szívesen kipróbálnám. A rétegek nincsenek ragasztva, így a ragasztás sem fojt.
Akkor spóroltam 3800 Ft-ot, mert mi úgy csináltunk egyet.
Javúlt valamennyivel a teljesítmény?
Milyen sport légszűrő van rajta?
Sziasztok! tudnátok segíteni? nx 650-es dominatorom van terepen használom sportlégszűrő van rajta ezért raktam rá egy szivacsot hogy ne szivja a port de az lett az eredmény hogy kb 3000-nél ojan mintha szabályozna bedadog mit tegyek és hol tudok levegőt állítani előre is kösz üdv mindenkinek
Én Motormann-nál vettem tavaly TwinAir-t, de DT1-et küldtek, szerintük az még jobb is, 3900 Ft volt. Ehhez vágtam ki a belső hálót.
Hát igen ha több a levegő több benzin is kell
ha valaki csinal ilyan szuro valtoztatast akkor koll allitani a karbin is nem?
ha kivágom a hálót, és meghagyom a gyári szűrőt az mennyire jó megoldás?
gondolom a twin air a legolcsóbb szűrő, de az is 5200ft, az UNI meg a duplája
13 euro volt....valami Buzzetti markaju de iggen joo majd teszek fol kepet rola
Szia. Mennyi volt a gyertyakulcs?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi jó áron lévő motor olajat Dominátorba!?
Én kivágtam a belső hálót, csak a külsőt hagytam meg. Szivacsnak lehet TwinAir-t vagy DT1-et használni, ezek beszerezhetők MOn is, jobban szellőznek mint a gyári és szűrnek is rendesen. Van szövetes K&N, azzal sokkal jobban szellőzik, de azt csak utcára, átengedi a port.

Ami tuti, az UNI nagyobb müa. légszűrő kerete és a hozzá passzoló nagyobb szivacs. Ami pedig a legtutibb, állítólag, a '83-84 közötti XR500 légszűrője, főleg UNI gyártmányban, sokkal nagyobb mint a gyári XR400.

UNI XR400 csak szivacs:
http://www.uniflow.com.au/cont...

UNI XR400 nagyobb keret + szivacs:
http://www.uniflow.com.au/cont...

Egy régebbi kivitelről egy kép:
kell az a háló mert beszippantaná a szivacsot de hirtelen
elég nagy a légszűrő benne szerintem nem sok ellenállása lehet
Szia. Pl.én. :) Viszont Egyenlőre csak fikázni tudom a típus, ill. a szerelőket. :((
nektek is van alatta ilyen fémhálós izé nem?
a nélkül több levegő jut, a gyári alól nemtudom ki lehet e szedni bűntetlenül, vagy kell hozzá másik szűrő, -csak olvastam valahol, még nem néztem
A sportlégszűrő alatt mit értesz ? Mert szerintem gyárilag is az ...
üdv.honnan lehetne rendelni jó áron xr4 hez kuplungbovdent?valakinek tapasztalat?még egy kérdés.valaki használt már xr4 en sportlégszürőt? tapasztalat?