Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs a 2 linkért.
Aki még nem látta tekintse meg a többi videómat is.
9800 fordulat egy egyhengeres geptol azert az nem semmi szerintem
Alúl erősebb lett.
Üresben régen a kis 152es fuvókával 9800at forgott,meg
14-46 áttétellel 135 ment.
Az Arrow dobbal+vastagabb leömlő+155 fuvóka,üresben már csak 9200 forgott,gondolom a több anyag miatt csökkent a ford.szám max.
De az 5.et jobban kiforgatta,140 ment.
Ennyi változást tapasztaltam.
amúgy ez is indul 1rúgósra hidegen melegen...szívató is csak kb 1mp-ig kell, aztán szépen elkotyog alapjáraton.
hát nekem xr250, 260ccm-el, fmf dobbal, -szerintem gyári-leömlőkkel, gyári karbi,60és 150. 45 132ről...most vagy az fmf tud valamit nagyon(direkt erre való, nem háztáji kendács), vagy valami nagyon nem oké itt...
mondjuk a karburátor torokátmérőjét akárhogy mértem 34mm volt, gyárilag az ott 30, de szerintem csak én vagyok hülye, mert ennek márpedig gyárinak kell lennie.
ilyet meg en se lattam.....azt viszont eszre vettem hogy az XL en mas van es vastagabb kicsit mint az XR en
Köszi a képeket Teljesítményben érezhető volt?
Nagyon gyárinak tűnt,de lehet valami tuning leömlő volt!
Nagyobb képek ,az a gyári.
Ilyen formájút még nem láttam nem lehet hogy úgy lett csináltatva rá
Nincs meg,egy srác bontott egy XR-t és azon volt,egy az egybe kompatible volt,szerintem 650 é lehetett.
Lehet nektek is ilyen van,csak ami nekem volt régen az XRen attól vastagabb volt.
Az első volt a gyári
A második a nagyobb átm.
Hali!Honnan szereztél nagyobb átmérőjű leömlőt? Meg van még?
Bocs rosszul irtam,nekem az XR6 nyitott Arrow dobbal+nagyobb átmérőjű leömlővel+gyári karbival 65 ill. 155 ös fuvókával és a gyári benzinszintel üzemelt.
Én 55 ös alpjárati fuvókával használtam az XR-t hidegen-melegen max 2rugásra indult.
Ha ráérsz, akkor gyere motorozni! Tázlár felé akarok menni.
egri04@freemail.hu
Még nem 100%, hogy jönnek. De azért köszi!
A vákumossal megszenvednél de az enyémen spricces karbi van azt rángathatnád a gázkart míg görcs állna a csuklódba
ha nem vákuumos a domin a karbi jó eséllyel azt is leállítanám
majd valamikor kipróbáljuk
Ha azt akarod hogy hirtelen gázra ne fulladjon tegyél rá egy normális karbit.
ha eljönnek érte.......
holnap itthon vagyok egész nap
írj egy mailt aztán leírom a címet
az a baj hogy valójában azért nem ilyen világos..csak rávillantott a vaku, és ezen a nedves, olajosbenzines trutyin így jött vissza...amúgy nekem is csak tényleg nagyon hirtelen gázra fullad le, amit normális ember egy erősebb motoron nem húz..de ennek a 250nek ez a lelke..
Hali ini!
Holnap jönnek Kiskőrösről megnézni a TT-met. Mit szólnál hozzá, ha szólnék nekik, hogy hozzák el a kipuffot tőled?
Vigyázz vele mert akkor is nehezen indul tőle a motor ha ki van kopva a síktolattyú.
Hát akkor ezek szerint a jobb a dominátor karbi