most vettem 2l castrol actevo gp-t 20w50es, 2000forint volt literje, a régi(gyárnak megfelelő SG) és az új SJ szabványt is teljesíti, direkt motorba, sőt akár léghűtésesbe is ajánlják..motul 3000 20w50 3300forint lett volna helyben...az 2l-el számolva 6600ft, -2600al több, ami meg nem kevés-
rádásul én nem tervezem 1évig benne hagyni, mivel csak terepen megy a motor, -ha megy-, és mivel nem nagy ccm- ezért főleg nyélen.-erődben, bányában meg ahol épp jólesik
Most mondja a csajom hogy ezt feltudom adni levélként is mert nincs 2 kg úgy a legolcsóbb az olyan 500 ft körül van.Akkor tegyél fel a számlámra 2500 ft ot és akkor rendben vagyunk
Persze de azt is megcsinálhatjuk hogy te felteszel a számlámra 3000 ft ot és akkor abban benne van a küldés ára is,én meg elküldöm csomagként (ha jól tudom igy kb 1000 ft a csomag küldés) ha jó igy add meg az email címed és akkor én elküldöm a számlaszámot.
ezt két oldalról lehet megközelíteni
1: évente párezer ft plusz az olajra nem egy nagy pénz, 1 hétvége kimarad a motorozásból és meg is van az ára
2: amikor a leggagyibb olaj tudja teljesíteni a gyártó által előírt minőséget, akkor meg minek drágább olaj
Masteron meg tudnánk azt beszélni hogy elküldöd sima csomagként ?
Én meg elküldöm postán a 2 ezret meg a csomagfeladás árát?
mert annyi a utánvét mint az index...
olaj temahoz annyit en csak motult rakok semmi mast.....akar milyen oreg szar is a motrom en azert adok ra es inkabb kiadom azt a + penzt de tescos szarokat meg noname olajakat nem tennek bele soha.....akar ki akarmit mond szerintem igen is van kulonbseg a olajak koszt.....amugy valahol olvastam hogy csak a motulnak van sajat olaja a tobbi castrol valvoline stb. ugyan az a olaj csak mas a cimke
helyzet az hogy beteg lettem ....majd holnap meglatom hogy fogom magam erezni es lehet kicserelem es kiprobalom....de ha nem akkor ha majd megcsinaltam okvetlen irok
Xl 600 alkatrészek eladók! Vettem egy motor nélküli vázat, kellett 1-2 dolog, a többi eladó!
Sziasztok!
amúgy most emeltek rajtuk amúgy is a boltosok szerint..ez van
rádásul én nem tervezem 1évig benne hagyni, mivel csak terepen megy a motor, -ha megy-, és mivel nem nagy ccm- ezért főleg nyélen.-erődben, bányában meg ahol épp jólesik
legkésöbb hétfőn megy a lóvé
route66usa@citromail.hu
hétfőn tudom küldeni a lóvét
szóval akkor maradjunk a hétfőnél
azt hittem hogy csomag ként jóval olcsóbb
1: évente párezer ft plusz az olajra nem egy nagy pénz, 1 hétvége kimarad a motorozásból és meg is van az ára
2: amikor a leggagyibb olaj tudja teljesíteni a gyártó által előírt minőséget, akkor meg minek drágább olaj
szóval olajban sosem lesz okosság.....
Én meg elküldöm postán a 2 ezret meg a csomagfeladás árát?
mert annyi a utánvét mint az index...