Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó guminak mi lenne az ára?Képet tudnál esetleg felrakni ide róla?
nalunk 20%
Sziasztok!
Xl 600 alkatrészek eladók! Vettem egy motor nélküli vázat, kellett 1-2 dolog, a többi eladó!
Sziasztok!
amúgy legközelebb szólok neked, úgy még postával is jól jönne ki
na igen, de nállatok nem 27%az áfa ha jól gondolom:) és nicns az adónak is adója...
amúgy most emeltek rajtuk amúgy is a boltosok szerint..ez van
mennyi? .....nalunk 8 euro korul van...sot 4l-es csomagolasba 25 korul en a 5100 10w40 net vettem 34 ert
hat igen....ki igy ki ugy
most vettem 2l castrol actevo gp-t 20w50es, 2000forint volt literje, a régi(gyárnak megfelelő SG) és az új SJ szabványt is teljesíti, direkt motorba, sőt akár léghűtésesbe is ajánlják..motul 3000 20w50 3300forint lett volna helyben...az 2l-el számolva 6600ft, -2600al több, ami meg nem kevés-
rádásul én nem tervezem 1évig benne hagyni, mivel csak terepen megy a motor, -ha megy-, és mivel nem nagy ccm- ezért főleg nyélen.-erődben, bányában meg ahol épp jólesik
Nincs mit használd baleset mentesen
Akkor viszont köszönöm szépen
legkésöbb hétfőn megy a lóvé
Én holnap fel adom neked ajánlottan levélként te meg majd rárakod a számlámra a pénzt amikor neked jó
akkor küld el a bankszámlaszámod
route66usa@citromail.hu
hétfőn tudom küldeni a lóvét
szóval akkor maradjunk a hétfőnél
érdemes ajánlottként feladni mert akkor tuti nem veszik el
Most mondja a csajom hogy ezt feltudom adni levélként is mert nincs 2 kg úgy a legolcsóbb az olyan 500 ft körül van.Akkor tegyél fel a számlámra 2500 ft ot és akkor rendben vagyunk
Tudod mit hétfőn ad fel útánvételelel az a 700 ft... tök mind1 akkor
azt hittem hogy csomag ként jóval olcsóbb
Persze de azt is megcsinálhatjuk hogy te felteszel a számlámra 3000 ft ot és akkor abban benne van a küldés ára is,én meg elküldöm csomagként (ha jól tudom igy kb 1000 ft a csomag küldés) ha jó igy add meg az email címed és akkor én elküldöm a számlaszámot.
ezt két oldalról lehet megközelíteni
1: évente párezer ft plusz az olajra nem egy nagy pénz, 1 hétvége kimarad a motorozásból és meg is van az ára
2: amikor a leggagyibb olaj tudja teljesíteni a gyártó által előírt minőséget, akkor meg minek drágább olaj

szóval olajban sosem lesz okosság.....
Masteron meg tudnánk azt beszélni hogy elküldöd sima csomagként ?
Én meg elküldöm postán a 2 ezret meg a csomagfeladás árát?
mert annyi a utánvét mint az index...
Ott a sarkán nincs megrepedve az üveg az csak fénytörés
Van műszerfalam is tökéletesen működik szintén 2000 ft az ára
Devilke íme a képek az indexek 2000 ft
Esetleg valakinek eladó Dominator hátsó lábtartója nincsen?
Hm értem , köszönöm!
olaj temahoz annyit en csak motult rakok semmi mast.....akar milyen oreg szar is a motrom en azert adok ra es inkabb kiadom azt a + penzt de tescos szarokat meg noname olajakat nem tennek bele soha.....akar ki akarmit mond szerintem igen is van kulonbseg a olajak koszt.....amugy valahol olvastam hogy csak a motulnak van sajat olaja a tobbi castrol valvoline stb. ugyan az a olaj csak mas a cimke
helyzet az hogy beteg lettem ....majd holnap meglatom hogy fogom magam erezni es lehet kicserelem es kiprobalom....de ha nem akkor ha majd megcsinaltam okvetlen irok