Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én hozattam a hondáéktól denso gyertyát avval űberfasza lett a gép
de ha indul jól akkor nem hinném hogy gyertya gondod lenne
a főfúvóka körül lesz a hiba, vagy a benzinszinteddel
Sziasztok
Kéne egy kis segítség xr400-hoz .
Mi lehet az oka hogy jól indul ,de nem tud kipörögni csak fuladozik a karbi kipucolva . És gyertyát milyet vegyek bele?Válaszotok elöre is köszönöm.
Hali!Nincs valakinek ötlete hogy honnan tudnék beszerezni alapjárati LEVEGŐ fúvókát a Mikuni TM-be?
van valami benzinkonzerváló adalék
még amikor a rotakapát vettük akkor mutogatta a muki, hogy ha ritkán van használva a gép akkor ez a lötty jó dolog
nem emlékszem miféle volt(valami usa cucc) de jóval drágább volt mint a benzin
szerintem sokkal egyszerűbb:
-nem benne hagyni hónapokig
-üres tankkal hagyni hónapokig(műanyag tank)
-teli tankkal hagyni hónapokig(fém tank)
szépjóreggelt.
kinek volt már meg az a téma közületek hooogy, ha a motor áll pár hónapot, a tankjában némi benzinnel akkor az picit megsárgul?
na erre az esetre érdekelne valami okosság ha van
hali honda xl 600 rmg és 600 dakar alkatrészeim eladóak.
PAPIROS váz. hibátlan dakar tank arany és aluszinü felnik hibátlan hengerek és dugók 2DB hibátlan karburátorok kuplung kar + konzol komplett vissza pill tükrök elektronika kábel köteg csomagtartó lábtartók himba lengökar első hátsó telók kulcs záral blokkfelek öninditó + relé le ömlö csövek kuplung bovdenek gáz bovdenek váltó kuplung stb henger fejek és a vez tengelyek + himbák már egyikböl sincsenek meg elérhetőségem a 06302738234 vagy sonic18@citromail.hu
Köszi jó kis délelőtt volt! Kár, hogy más progim volt délutánra, mert nagyon jó motoros idő volt és jó lett volna még csapatni. Remélem lesz időm a héten szétkapni azt a nyomorult dekót...
ngk a motor motorja

áldom az eszem hogy kitaláltam a denso próbát, azóta pöccre indul
Sziasztok!Tegnap végre összeállt a gép és tudtam vele menni pár kört hát meg kell hogy mondjam nagyot dobott rajta a spricces karbi és a sort dob emelgeti az elejét gázadsásra becsülettel csak sajnos a gyertya ami eddig is szarakodott vasárnapra teljesen gallyra ment úgy hogy veszek bele egy iridiumost.
kis részlet a mai motorozásból Radirral:) kéne már egy jo camera:DD
szombati gázbovden szakadás :) igy jöttem haza kb 17km terepen kafa volt
Sziasztok!
Igen, az a vezérműlánc már megnyúlott, csere érett.Milyen márkájú volt benn?Könnyen leakadt a vezérmű lánckerekéről?
Mert az újat, nehezen lehet ráakasztani, mindig le kell csavarozni a lánckereket a tengelyről!
haj kiszedtem a blokot megnéztem a feszítőt kézel működik rendesen. öszeraktam inditás faxa nincs csatogás aztán szépen lassan viszajött kb 5perc alatt.kérdés most akkor mi is van
meg van nyulva a lánc vagy mi
Napot. Kiszedtem a block-ot végre. Most kiderül hol szivárog az olajam. Remélem...
600 xr-ről van szó
ja és ki kell vennem a blokot ugye máskép nem jön le a szelepdekni
a fura az hogy szinte egyik pillanatról a másikra jött elő a kopogás de a szelep állító jukon benézvá látom hogy csapkod a lánc mitöl lehet ez igy
az automatákon nemigen tudsz
ott vagy túl nyúlt a lánc vagy nem jó a feszítő
szedd ki a feszítőt aztán egyből látod mi a helyzet
lehet valahogy feszíteni a vez lánc feszítőn kérdem
nem nagyon.magam is meg tudnám csinálni csak jó ha tudom mit is lehet vele kezdeni.lehet rajta fesziteni valahogy
vagy akkor mikor foldhoz vagom mer nem adott szikrat mikor ott volt a vevo
porcelán akkor szokott megsérülni amikor az ember kalapáccsal állítja be a gyertyahézagot
Ja értem én meg azt gondoltam azért nem szabad drótkefézni mert sérülhet a porcelán