Heló még nem tudom mi veszi át az xr szerepét, de mindenképpen endúrót és szupermotó szettel! Igazából hondánál maradnék csak manapság kevés a jó állapotú rendszámos crf 450x van 8-9 kiló körül!
Szevasztok fórumtársak a hétvégén eladtam az xr 400-asom! Annó szereztem hozzá egy bontott de kiváló állapotú vezérműlánc feszítőt tartalékba! A motor elkelt és ez megmaradt ha valakinek szüksége lenne rá 10 db ezresért megválok tőle! Megérdeklődtem új ára 22 rugó! A feszítő jó, teszi dolgát, ki lett próbálva!
nem az 1 liter olaj érdekel hanem a macera
pl kinek van kedve este picsa fáradtan csereberélni egy túrán....
volt úgy hogy reggel 5-től este 10ig motoron voltam, akárhogy nézzük ez megvan 10 óra
na mindegy az ötlet elvetve, esetleg majd 3. motornak lesz egy ilyen
Nem biztos, hogy 2×-3× kéne cserélni mert az üzemóra nem úgy "ketyeg" mint az időmérőóra. De a Berg legkisebb kiadása lenne az az 1 liter olaj ami kell bele.
és most eszembe jutott az amit a motorex egy mérnöke mondott...mégpedig hogy a mai, jó minőségű motorolajok gyakorlatilag sosem nyíródnak el, egyedüli oka a cserének az a kiszámíthatatlan kémiai reakció, amit az azonosíthatatlan benzin adalékok okoznak..így ezért érdekes az a 10óra akár versenymotor akár nem..
szerintem az olajcsere lenne a legkisebb gondod egy teszemazt 10éves berggel amúgy az a 10órás olajcsere verseny körülményekre vonatkozik, bár tény hogy nem érdemes sokáig húzni
nekem néha meg-megcsúszik a szíj az agyamban ilyenkor gondolok sokmindent
pl a husa ellen az a 10 órás olajcsere tántorított most el legjobban
egy erdélyi túrán kellene cserélnem 2-3 alkalommal......
motorozással az a legfőbb gondom hogy nincs kivel
most épp a csuklóm a rokkant, lassan szétesek atomjaimra......
de legalább nem leszek öregen meghülyülve valami elfekvőben
hat nekem az XL-en volt 15:41 es a vege 145 150km/h volt igy...labat jool szedte de alulrol mar nem ment anyira meg ugye torpant is a karbi miatt itt ott....XR-en volt 13:45 es XL utan eg es fold volt a kulonbseg....5.be 40-rol kerdes nelkul huzott mint a egy mozdony viszont 80 90 nel mar kiakart esni a blokk...elore tettem 14-est es igy mar jobb sokkal 80 90 nel is lehet vele menni es hatarba is csak 4est meg 5ost hasznalok mert meg mindig jool huz alacsony fordulatrol...ja es 2.ba igy is kerekre all
Annyira nem ismerem őket csak azt tudom hogy érdemesebb husából inkább 2004 utánit venni mert azokat már keihin fcr el szerelték meg ha jól tudom a 1998 előttiekben még nem volt olajpumpa és hamar galyra mentek.Ennyi a tudományom a husával kapcsolatba de egyébként nagyon kemény motorok nagy álmom a domi mellé egy fe 650.
szerintetek egy darab csővel vissza lehetne hajlítani?
vagy kellene melegíteni?
ritkán szoktam
majd 2 éve spórolok a 600asra, meg is van a zseton rá, erre meg leépítenek
pl kinek van kedve este picsa fáradtan csereberélni egy túrán....
volt úgy hogy reggel 5-től este 10ig motoron voltam, akárhogy nézzük ez megvan 10 óra
na mindegy az ötlet elvetve, esetleg majd 3. motornak lesz egy ilyen
pl a husa ellen az a 10 órás olajcsere tántorított most el legjobban
egy erdélyi túrán kellene cserélnem 2-3 alkalommal......
motorozással az a legfőbb gondom hogy nincs kivel
most épp a csuklóm a rokkant, lassan szétesek atomjaimra......
de legalább nem leszek öregen meghülyülve valami elfekvőben
olyan keveset mozgok mostanság, hogy a hónapok 95%-ban bőven belül lennék a 10 órában