Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy tünt inkább a picit kötött talajt szereti tarackos földet
segitsen valaki KÖSZÖNÖM
nekem volt. előnye hogy nem igazán kopik viszont sehol se jó igazán, homokban még egész jó, ott fog. de sárban, porban, kövesen már kevésbé, ennek ellenére sokáig eljárkáltam vele.
nekem most is mitas 02 van fent de nem sokat koptattam.. de érdekel olyan vélemény aki már használta elég jol rá lehet bizni a motort terepen de murvás mintha már nem lenne teccetös
5é ami fent volt itt aprohirdetésben nagyon fasza nem otvar ..
Azt nem tudom milyen de én ha minden jól megy akkor egy Mitas e09-est rakok fel.
Mennyiért tudtál szerezni?
jan kérdésem lenne,hogy az xr6-om kopácsol mint a harkály.szelepet állítottam de nem szünt meg .lehetséges hogy csapszeg,
mitas c-02 röl vélemény?
kinek milyen tapasztalatai vannak hátsó gumik terén?
már csak jó hátsó gumit kell találnom:DDDD
sziasztok megvan a fék munkahenger. vééégree
Na ez az amit én sem tudok
van egyáltalán eredeti?
Kerestem fényképet hogy néz ki az eredeti (felfogatás, rögzítés, stb), de nem találtam róla képet
érdemes lenne a segédvázra pár pántot rátenni(mint ahogy eredetileg is van egy) mert nemigen van hová rögzíteni ezen semmit
Én is csinálni akarok. Van itthon egy szál 10es négyzetvas abból gondoltam. Az elég erős lesz
csinálj hozzá, nekem volt fent, igaz levettem mert túl vékony anyagból hajtottam(6mm)
utána vettem 10es köracélt de azt meg nem tudom meghajlítani hidegen
nekem ilyen volt:
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Hát remélem sikerül egy jó állapotú, ugyanolyan megbízható gépet találni mint az xr volt!
Hello. XR4-hez van gyári csomagtartó?
jool latom hogy dobfekes volt a gep es atlett csinalva tarcsasra?
Üzemórás gépet baromira nem éri meg túrázós gépnek megvenni ez lemaradt
Tavaly nyáron elkapott a gépszíj XL600-al mentem intenzíven kb 8 órát délelőttől délutánig kb 1.5 tank benyám bánta az a fogyasztást tekintve olyan 300Km+ környéke. Mondjuk este nem volt gond az alvással
Sziasztok!
Nah szóval ini nekem volt bergem 501 köbcentis nagyon jól bírja és olajcsere annyi mint az xr emen

Heló barátom. Sok sikert akkor a következő géphez. Esetleg a gyári első féktárcsa nem maradt meg?