az biztos jártam már én is így, felrakták délelőtt a hirdetést egy drz-ről gyanúsan olcsón beírtam a számát a telefonomba hogy majd felhívom este, hívom azt mondja elvitték már, hol láttam a hirdetést mert már levette
szegénység..a használtpiac szerintem rá se baszott..ez vagy nagyon jó vétel vagy átbaszás , az viszont tuti hogy nem fog fent porosodni hónapokig, sőt hetekig sem.
Beszéltem vele telefonon és megkértem rá hogy jövő héten hozza mert reggel vidékre mentem és nem tudtam hogy mikorra érek vissza pestre és nem akartam hogy potyára cipelgesse magával
ÜDv mindenkinek !
Jövő 7 szerdán meg lesz minden alkatrészem a sárkányhoz
És utánna már csak gépmühelyen múlik minden
Marad minden a gyári értékeken...
Járatásos dologra visszatérve én annak a híve vagyok hogy 1000km normálisan , nem csumázva elmotorozok vele és utánna lasacskán elkezden adagolni neki ami jár
evvel a színnel még a 80as évek végén gyártották
olyan 170 kiló körüli, szóval terepen még elmegy, csak nagy sárban meg kell emelni az első sárvédőt
amúgymeg egy 20+éves gépnél többet számít az hogyan használták-szervizelték mint hogy milyen a típus
a fémtankos rmx az egy hatalmas nagy dög, érzéketlen futóművel és szörnyű fékekkel..a motorjából meg pont azt ölték ki amit szeret..a forgást-mondjuk így megbízható, tartós...
amúgy baja nem volt tudtommal, mondjuk a srác aki elvitte azt mondta ráköltött egy rakás pénzt, bár szerintem ő azért nem érte be az; "elmegy ez még"-gel tőle azért szívesen vennék motort
összességében nekem nem jött be a fémtankos rmx. most van egy TSR 125öm is, azon érdekes módon sokkal jobbnak érződik a futómű, a fékről nem is beszélve. kb ennyi, bár azért azt hozzátenném hogy elég keveset használtam az rmx-et...meg mindössze pár hónapot volt nálam
aztán ha a motorod akciósan árultad gondoltam bepróbálkozok az sm szettre
20pénzt még megérne nekem
akkoriban éjjel nemigen mérek, aztán beálltam 120-ra és go.......
szóval nyomni kell
ma túl izmos voltam:
Jövő 7 szerdán meg lesz minden alkatrészem a sárkányhoz
És utánna már csak gépmühelyen múlik minden
Marad minden a gyári értékeken...
Járatásos dologra visszatérve én annak a híve vagyok hogy 1000km normálisan , nem csumázva elmotorozok vele és utánna lasacskán elkezden adagolni neki ami jár
haverral azóta sem beszéltem, remélem nem felejtette itthon......
Azok az én supermoto kerekeim voltak
elég olcsóóó
olyan 170 kiló körüli, szóval terepen még elmegy, csak nagy sárban meg kell emelni az első sárvédőt
amúgymeg egy 20+éves gépnél többet számít az hogyan használták-szervizelték mint hogy milyen a típus
hát így elmondás alapján akkor elég buta gép
amúgy baja nem volt tudtommal, mondjuk a srác aki elvitte azt mondta ráköltött egy rakás pénzt, bár szerintem ő azért nem érte be az; "elmegy ez még"-gel
összességében nekem nem jött be a fémtankos rmx. most van egy TSR 125öm is, azon érdekes módon sokkal jobbnak érződik a futómű, a fékről nem is beszélve. kb ennyi, bár azért azt hozzátenném hogy elég keveset használtam az rmx-et...meg mindössze pár hónapot volt nálam