60 éve elavult toldozott foldozott technológia. nyílván oka volt, hogy nem lépett ki ebből a körből, hiszen nem léphetett ki.
Ha már 60 évvel ezelőtt más irányba is indulhatott volna a fejlődés nagyon nem itt tartanánk. Jelen pillanatban egy a Föld bolygó nem regenerálható erőforrását pusztítja (legalább is záros határidőn belül nem) tehát nem megújuló energiát használó, túl gondolt, bonyolult alkatrészek halmazából álló szarkupacokról beszélgetünk. Azt, hogy most ezen belül ki mire esküszik az mindenkinek a saját dolga. Van aki azért választ egy autót mert kényelmes, van aki azért mert kevesebbet fogyaszt, van aki azért mert a szomszédjának olyan van, van aki azért mert jobban vonza a csajokat, van aki azért, mert piros színben az a típus néz ki jó és van aki azért mert kellőképen igénytelennek tartja. Na ez vagyok én.Általában hosszú időre vásárolok magamnak gurulót. Nekem éppen ezért egy szempont a fontos. Ne kelljen minden szarért hozzányukálni cimbálni szerelőhöz ide-oda.
Nem érdekel, hogy néz ki nem érdekel milyen a színe, nem érdekel mennyit fogyaszt, még az sem érdekel, hogy van e benne villyablak vagy nincs. Tudjam pakolni, meg ne lásson szerelőt csak olajcserén. Ezt a kritériumot a toyotában látom. Ami nekem van nem szép, nem felszerelt viszont amit én igyénynek alátámasztottam azt tudja. Ettől függetlenül az is egy beolvasztani való hulladék, mert: az egyszerűségéhez mérten még mindíg 2000 db alkatrészből áll a motorblokja és a lovaskocsis időkben ennek is el kellett volna tűnni az összes többivel.
majd ha akarja leírja akkor mit gondolt amikor alánézett
asszem egy öreg kadett
ennek jelentős többségét csak a neten mert már ott szarul néztek ki, de egy csomót meg is nézett személyesen
aztán vett egy corollát mert állítása szerint 260ból 260 egy rakás fos volt
én csak egy passatot ismerek pár évig jó volt utána elkopott a hátsó fékbetét
ugye ezt otthon már nem lehet cserélni mert laptop nélkül nem lehet vele mit csinálni
irány a szerviz, teszik a gépre tekernék vissza a féket erre az egyik visszaáll a másik meg sem moccan
kiderült behalt a motorja
futoksás minden felé szerzett bontóból egy jót x tízezerért
beteszik és nem tekeri...... kiderült a szar motor hazavágta azt az egységet ami vezérli
futkosás ismét a bontóba vettem olyan fiszfaszt ami vezérli a hátsó fék motorjait
beteszik és ismét nem tekeri....... mert ugye össze kell tanítani az ecu-val amit pesze a hivatalos szervizeken kívül senki sem tud megetnni
elvitte betanították és fasza is lett
és ez a komplett kis akció kb 3 éve 130 ezer volt
lehet egyedi eset......de nem hinném