És az igazi varázslatot nem lehet megtanuli
arra születni kell.
lassan 11 éve. az emberek elfelejtették, hogy mekkorát szoptak és úgy állnak sorban hitelért mint kisgyerek a mikulásért.
Aki eddig nem tudott elmenni nyaralni az elment, akinek életében nem volt autója az most új autót vett
aki világ életében albérletben lakott most házat épít
. Sok helyen apuka is anyuka is 2-3 helyről is vett hitelt fel. Aztán amikor megint beüt a ménkő majd nem jön ki a házi matek a hónap végére.
Szerintem sok Csok-os 10+10-es ház fog félbemaradni ami meg felépült lesz nagyon olcsó
nem szeretnék jóslatokba bocsájtkozni, mert nem vagyok se jós se közgazdász sem ep képviselő
de szerintem belátható időn belül borul minden szar vissza az emberek nyakába. Ez a néhány év látszólagos jó év hamarosan semmivé válik. Talán annyival lesz jobb az előzőnél, hogy nem háromszorosát kell visszafizetni a hitelnek mint az előzőnél. itt már csak az a kérdés, hogy azt is lesz-e miből
Alapvető oka az lehetett, hogy egy viszonylag felszerelt jó autó amiért 4,1 mikulást kell behitelezni nem 8-at 9-et mint egy hasonló kategóriás suv márkatársért.
Persze az 1.0 ás motor szerintem néhány év múlva csöcs lesz, ekkora kasznihoz nem lehet csak turbósan
1,9 tdi , nem pdtdi
a régi tdi motor csak sima 110-le, nem száguldozni, utazni ! most hogy meg volt vele utasként egy bp oda vissza, miután beültem a sima szgk-ba mindjárt feltűnt hogy mi a f@sz ilyen közel a szélvédő, alig férek be a nyíláson. szóval bár inkább teher autós a mérete, de kényelmes, és meg se érzed hogy egy dízel ketyeg a motortérben.
Szerintem 200 nettó bevétel az elmúlt 3 évben pár hónapban volt csak