Nem is rosz! Akkor kb annyit kajál mint az mz-m evet! Hát csak jobb döntés egy ilyen mint az mz! :) Hátha találok egy igen jót papirokal!
Köszi a segitséget és a tipeket! Hát úgy fest endúróra és túra enduróra fogok vadászni! Nem igazán van más ilyen magas embereknek ami kényelmes lehet!
Hát ez is tetszik rendesen! KÁr hogy ilyen sok a papír mentes! Ez eszembe se jutott! Xt 600-as! :) Mennyi szaladgál itt is,igaz csak hegyekbe,semmi papir..........
bir az többet is....... ha a segged bírja
ténérének 23 literes a tankja, eszik 6 litert (ha óvatoskodsz leszoríthatod 5-5,5 felé is)
szóval közel 400 km mehet egyfolytában
Na igen ez se rosz,habár ez már inkább terepes,mint túrás aszfaltra! Habár a jó magyar útak is olyanok mintha terepen menne az ember! :) Gondolom bírja a 200 km-es túrákat egyhúzamba
Megtaláltam! :) Honda is,v motor hajtja, endurós hmmmmmm tetszik,csak nem találtam összesen 3-at a képes motoron azok is okmány nélküliek! Ennyire ritka,vagy más a pontos neve
Bevalom azt nem is néztem,nem is tudom mien! :) Sajnos nem sok motoros van az ismeretségembe,és akik vanak is alacsonyak nagyon! :S Na meg kis motorokal virgonckodnak,meg robogó........ Én meg szeretnék valami nagyott magamnak ami kényelmes! Volt 250-es mz-m ami hosszú úton kényelmetlen volt a lábamnak,de másba jó volt............
Űdv mindenkinek!
Motort vásárlását tervezem,de nem tudok választani,fogalmam sincs mit keresek...! Szóval problémám az a választás terén hogy 190cm-er magas vok és sok motor ami űltem kényelmetlen a lábamnak! Stilusom nem igazán van konkrét,de a nagyon búrkolt motorok nem tetszenek,inkább az Etz filingüek,túra endurók......Amire kéne az minden napi használat,meg hétvégente egy kis túrázás 2 fővel és esetleg néha pár csomagal!
Ár a fő gond még,max olyan 350-400 ezer ft
Más most hirtelen nem jút eszembe kritériumként!
Segitségeteket előre is köszönöm!
HellO!
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért nőtt meg a motorom fogyasztása?
Öcsém Honda cr 125 je 2002-es enyém Yamaha YZ 125 2000-es ugyan annyit tankoltunk és a motorozás után neki 4 és fél liter benzine maradt nekem meg még adni kellet mert elfogyott!
Segítsetek legyetek szívesek!
vegh.alex@gmail.com
Ide írjatok léccives tapasztalatokat vagy segítslgeket
Előre is Köszi!
Gáz nélkül indítsd, esetleg nézd meg hogy nem feszül-e a gázbowden. Ilyenkor olyan mintha gázt húznál, és ezt nem szereti. Van egy csavar is a karbin, ami súber magasságát állítja. Azon is lehet kicsit kintébb tekerni. De ezt innen nem tudom elmagyarázni, mert több dolog is okozhatja a nemindulást....
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék 50 aprila sr- em van melegen könnyen indul,bejött a hideg reggel nem akar!Kézi szivatós az rendben van kitisztitottuk működik!
Ha nincs megoldás akkor ez lesz, vettem már 3 simsont de mindet eladtam beleuntam hogy hiába újítottuk fel állandóan csörgött a blokkja és mindent baja volt inkább vettem egy 660-as gépet ez már sokkal másabb néha megyek evvel is.
ha most megcsinálod az A1-et akkor 2 év mulva már lerakhatod az A-t vagyis 19 évesen, minek neked egyből nagymotor?
vegyél simsont vagy mz-t azzal is jó nagyot tudsz esni
vagy mennyél pályára oda nem kell jogsi, meg a cross motorra se
Köszi a segitséget és a tipeket! Hát úgy fest endúróra és túra enduróra fogok vadászni! Nem igazán van más ilyen magas embereknek ami kényelmes lehet!