Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én Honda CBX-em is '84-es!
Sok múlik azon ki volt a gazdája! És én tudom! Egy itthoni agyon barkácsolt-ekecselt szakszervizt sosem látott motor helyett inkább egy pl.Ausztriából behozott használt.
Ezek nem régi motorok. A régi az az enyém. A Virago 1983, a Katana 1986. A kora nem számít hidd el! Állapotot vegyél! Nézz rá a gazdára és tudni fogod,hogy mi a helyzet. Semmi de semmi baj nincs a 125ös Viragoval. Sirokhoz mit szólsz?
Én a helyedben egy 250-est vennék minimum. Vagy még nem teheted?
Nekem van 50-es chopperem. Honda, éppen emiatt akarom nagyon a honda vt 125-öt. Az 50ccm változatával nagyon meg vagyok elégedve. Kár hogy a 125-öt ma már nem gyártják. Én sose a motor teljesitményére, sebességére voltam ráhangolódva, hanem a motorozás élményére. Az 50-essel simán megjártam sirokot (oda-vissza 300km) és semmi baj nem volt vele. De szeretnék feljebb lépni, ezért kérdezlek ki titeket, tapasztaltabbakat hogy milyenek ezek a régi motorok.
Nem tudjuk milyen jogsija van a srácnak. Kezdőnek jó, mert formára szép és lehet vele tartani a 80-90es tempót. A virgácsosokkal ha lemegyünk egy találkozóra, nem a rohanásról szól a dolog. Simán tud velünk jönni a kicsi is.
Szerintem a fehér spray a legjobb. Nem nagyon csapódik sehová és látható, én Valvolinet használok a Katanán. Az olaj szerintem nem tapad meg annyira a láncon. Igaz nem tudok biztosat,mert sosem próbáltam. Illetve a Simsonon igen, de ott meg tok van és ezért nem folyik el.
Láttam én már "choppert" 50 ccm-esbe is !
chopper és a 125 az valahogy kurvára nem összeillő fogalom
a chopper mind nagy bitang blokkos "elvont" formájú kütyük
namármost egy 125ös csak egy vicc ebben a kategóriában
kb mint a műanyagszíjas festett mutatós breitling
esetleg még az sr125 ami nem kacagtató ebben a kategóriában de igazándiból csak a tartóssága és az alacsony fenntarthatósága miatt
Kár , hogy nem kardánosak! Roppant jó megoldás, és patika tiszta minden a környékén, nem mint a lánc esetén.
Erről jut eszembe: Stihl-láncolaj vajon milyen lenne motorláncra?
A 250-125 láncos, de amit írtál az 535ről az színigaz!
Az biztos hogy nem agyonforgatott motor van a Viragókban elég nyomatékos, a motoros barátomnak van egy 535-öse, javítottam neki, majd kipróbáltam, és nagyon jól megy! Nem utolsó szempont, hogy a kardán-hajtás miatt nem kell a lánccal szórakázni.
Viszont az előző gazdája kidobta a hangtompítót a kipufogóból és fél óra múlva már fárasztó a hangja.
Bocs a pongyola fogalmazásért! A kisvirgács a Yamaha Virago 125ös. Természetesen a Honda Shadow is kiváló motor,de én Virago tulajdonosként mi mást ajánlhatnék? Egyébként rosszul írtam. A kisvirgács a 250es. A 125ös a legkissebbvirgács. A Virago topikon van 125ös tulaj is. Alpok túrát is csinált a kicsivel, majdnem termeli a benzint, soroljam még?
Akkor tudnátok ajánlani egy megbízható 125ös motort? Choppert természetesen.
évente mosom kb 2-3 alkalommal, kb leszarom hogy retkes egy kicsit
kibírok alkalmanként 5-600forintot
Vedere i lavóro?
Viszlát, Sirok! A magazinban van egy olvasnivaló neked ezen a címen. A kisvirgács a te géped.
Vödröd sincs?
Bentről ! Így nem fagy el!
nincs kerticsapom
Kínait ? Nem tudom. Én nem venném. Annál egy MZ TS is jobb. de nézz oda a fórumra.
Ja és én is szoktam csillagászni nyáron a kis távcsövemmel ami csak 24 centis átmérőben, és 150 fókuszú.
Én itthon mosok!
Az én motorom most 30 éves.
De van egy komplett másik!
És télen szerviz van! Persze ha gépész iskolád van akkor sámli baj!
Ha nincs akkor iratkozz be !
én nemrég akartam mosni a kocsit, de az a bitang mosó nem ette meg az egyik 200asom, aztán 300ért eléggé felemás eredmény született