Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Télre épül egy gyakorló motor. Sofoglu is ilyennel edz kisebb pályákon (gokart), van róla videó is a youtube-on. Egyébként már találtam az E-bay-en ma-holnap megjön.
Köszi a gratulációt!
Üdv:Attila
250-es versenzmotor épül? :) Amúgy nem, valahogy sose találkozok Ninja 250-nel bontüban, de még csak nem is hallok róla, 5 év alatt egy blokkot hirdettek itt a fórumon balesetes motorból. Pedig nem olyan ritka típus, úgy látszik nem törik össze, elromlani meg nem romlik... De ha valaki tud bontót, ahol van Ninja 250R, nekem is szólhatna, egyszer még jól jöhet.

Így marad vagy az e-bay, vagy veszel egy komplett törött motort, ha találsz. E-bay-nél viszont fokozottan kell figyelni évjáratra, típusváltozatokra, mert felbukkannak mindenféle modellek, az amerikai karbis blokkoktól kezdve a régebbi GPX 250-ig, amit egyes piacokon szintén Ninja 250/EX250-ként árultak, de láttam már ZZR, ZXR 250-es motort/alkatrészeket is "Ninja 250" név alatt futni. Megtévesztő.

UI: Adriánnak nagy gratula!
Sziasztok!
Tud-e esetleg valaki 2009-es Ninja 250-hez főtengelyt hajtókarokkal, esetleg komplett blokkot? (esetleg versenyidomokat?)
Köszi:Attila
20/9655947
Sziasztok!
1pár Pirelli Rosso 2 gumiszett eladó!www.kepesmotor.hu/utcai_tura_g...
Igen, nagyon szépen írtad le... szerintem a legjobb...
Nagyon szeretem, csak jót tudok róla mondani. ;)) és még gyönyörű is. Pont nekem való
Ritka jó ízlésed van, gratulálok. :) A Z1000SX nekem is az (egyik) álmom, a Kawa szerintem nagyon eltalálta, tökéletesen keveredik benne a sport és a túra. Sok boldog km-t hozzá!

Neked is szép napot!
Szia!

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy. A sárga Zizi már nincs meg eladtam, jelenleg szintén Kawasaki, de egy Z1000SX van ;) Ez még sokkal -sokkal jobb mint a Zizi volt.

Szép napot Krisz.
Köszi a meghívást, én sajna nem tudok ott lenni, de azt muszáj megjegyeznem, hogy a sárga ZZR-ed valami eszméletlen jól néz ki! :)
Nincs mit;
nem tudtam, melyik oldali kell, de sejthettem volna, hogy bal. A jobbot ugyanis eséskor megvédi a kipufogó. Tapasztalat. :)
ja, a bontó lenne a legjobb, utast tervezek vinni - valamivel az asszonyembereket is le kell venni a lábukról, na

viszont nagyon köszi a linket, bár az jobb oldali volt, az alapján megtaláltam a párját ;)

ha tud valaki bontót, nagyon hálás lennék
Yay, sikerült elküldeni!

Link az e-bay-es cucchoz:
http://www.ebay.de/itm/Kawasak...
Gondolom bontók, ha nem ragaszkodsz az újhoz, de ajánlani nem tudok, mert nem ismerem őket; amit sokan ajánlanak (pl. sugomotor) az meg 250-es kismotorokkal nem foglalkozik, csak 500 ccm fölöttiekkel.

Ajánlani tudom viszont még Kawazsoltit (Steelhorsemotor), ő a gyári cuccokra is sokszor jobb árat tud mondani, mint egynémely helyi kereskedés.

Ha ezek nem, akkor e-bay a járható út még, pl. német e-bay-en találtam hibátlan hátsó bontott lábtartót, kerettel mindennel együtt 30 euróért.
Ez még azért postaköltséggel is olcsóbb, mint egy új motor.

Ha meg nem viszel utast, ne költs rá, az a legolcsóbb.
Bezzeg most működik a fórum.
Teszt. (Nem küldi el a hsz.-t).
Sziasztok!

Egy törött hátsó lábtartót szeretnék kicserélni, de az eredeti KAWASAKI alkatrész árából majdnem új motort vehetnék. Szerintetek hol érdemes próbálkoznom?

Köszi a választ!
sybillak
Smice jól írta.
Ezt nem minek hívják benne.
Az egy órakalibrációt csinál olyankor. A régibe meg deprez műszer van, aminek teljesen más a működési elve.
Tehát max műszerfal cserével fog menni a dolog...
Sziasztok!

Szeptember 18-19-20-án lesz a a Kawasaki Fest elnevezésű motoros rendezvény...

Gyertek el minél többen!

http://fest.kawasaki.hu/

https://www.facebook.com/event...

Jó móka lesz...

Nem csak Kawasakisoknak!
Gázkarnak hívják. Ha magadfelé tekered, akkor felmegy a két mutató, ha a másik irányba akkor meg vissza.

...

Egyébként nem tudom, de szerintem nem lehet. Ez a játék a mutatókkal ott működik, ahol elektromos jeladóról kapják a jelet a műszerek (és ez egy önteszt elvileg). A ZXR még régebbi, mint a Ninja 250R, szerintem ott még minden mechanikus, nem elektronika vezérli a mutatókat.
Persze műszerfalcserével valószínű megoldható.
Sziasztok
Minek hívják azt az elektrónikát a műszerfelba ami által amikor gyujtásra rakom a motort akkor a km óra és a fordulatszám mutatói felmegy aztán vissza ? Ezt belehet kötni 250 es zxr be valaki nemtudja ?
Szokott pályázni itt valaki a kis Ninjával? Az érdekelne, hogy milyen gumit ajánl, ami sportosabb, mit szokott használni?

Eddig csak sima utcai gumival voltam pályán, gondoltam most kipróbálnék valami komolyabbat, de slick-et nem nagyon találtam ilyen kis méretben, legfeljebb pár exotikumot, amit sehol sem lehet kapni (pl. Sava racing), de általában azok sem stimmelnek méretileg, csak nagyjából...

A szokásos sporttúragumik vannak a legtöbb boltnál, ezekből amik sportosabbnak tűntek:
- Michelin Pilot Street Radial (egyedülálló radial gumi ebben a kategóriában)
- Pirelli Sport Demon
- Continental ContiTwist Sport SM (ebből viszont nincs 110/70-es első, csak 100/80-as)
- Heidenau K80 (ebben nem vagyok biztos, mennyire sportos...)

Ezekből ki melyiket ajánlaná pályára? (És jobb-e, mint az utcai Michelin Pilot Activ gumi, ami mot van fent nekem, vagy elhanyagolható a különbség?)

Megérné venni még egy garnitúra utcai gumit pályára? Vagy valaki tud ezeknél jobb gumit?
Szia!

Hát ZXR400-hoz nem nagyon értek, ez nem az a topik, de ha így váratlanul megnő a fordulatszám, akkor esélyes, hogy falsot szív... Én azzal kezdeném, hogy mindenhol tüzetesen végignézném a szívóoldalt, hogy tömít-e rendesen, nincs-e valahol repedés...
Segítsetek kérlek!
Van egy 94es zxr400am.
Tegnapi gurulás közben a fordulatszám mérőm ugrált(ingadozott) ma pedig induláskot 2000res fordulat helyett ilyen 8000ret mutogatott az óra azalá nem is ment :(
Valaki segítsen abba hogy mi lehet a gond....
Előre is köszönöm...
Én is rátaláltam erre, csak nem akartam egyből nekiesni fúróval. :D
Persze jó dolog, ha zebrán átengedem a csajokat, a motorom meg fütyül utánuk egyet :DD csak ilyen melegben már a garázsban is vagy ha megmozdítom sípol :D

Köszi a választ :)
Nem Te vagy az egyetlen, aki macskának gondolta... :)

https://www.ninjette.org/forum...

Amúgy a ninjette.org fórumot ajánlom mindenki figyelmébe, legjobb fórum, mindenre találni megoldást. Ezt a linket is onnan szedtem:

http://www.kawiforums.com/ninj...

Mondjuk nem most, már régóta ismerem ezt a módszert, sokaknak bevált, de engem sosem zavart a hang annyira, hogy nekiálljak furkálni... Láttam már gyanútlan járókelőt megijedni tőle, talán a tolvajok ellen is hatásos, elképzelem, amint valaki odaoson a motorhoz, vigyázva, senki ne legyen a közelében, aztán egyszer csak rásípol "valaki" a füle mellett... :)

Amúgy lehet kevésbé drasztikus megoldás is segítene, pl. a kiáramlási járatokba szivacsdarabot tenni, vagy nem tudom... Jó kísérletezgetést! :)