Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó, 2017.06-ig műszaki, 17500km. 720.000.-Ft
636 06 alsó villahíd + gyújtáskapcsoló 1db kulccsal eladó. Hibátlanok, együtt olcsóbb.

core1493@gmail.com
nekem van adatlapomon elérsz
kawasaki zx6-r 09-es alkatrészei eladó tel 06704275150
Ti melyik Motul olajat ajánlanátok? Kizárólag közúton megyek.
Köszi!
ram air takarók, a javított természetesen nem eladó.
csak zx 10r hez és 4db
Helló, valakinek lenne csavarja 2003-2004-es motor első féknyergéhez (2db)
talán nem a sátoralja újhelyi 6-ost vetted meg sárgában?
zöld és piros van, fülekkel vagy nélküle.
sárvédő és ram air takaróm van, milyen idom csavar kell?
95-zx-6r fejidom eladó 06704275150
Szia!
Hasonlo gondom volt... nalam kuplung bowden allitas volt a megoldas...
Mondjuk utana nem sokkal a burkolaton belul 5 cm-re a kuplungkartol elszakadt, el volt oregedve... gondolom ahogy szalankent szakadt mindig kevesebbett huzott...
Sziasztok ! Kawasaki zx6r 2002 es hez keresek első sárvédőt ram air takaró idomot idomcsavarokat! Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok. Kérdésem a következő volna. 1996 Kawa ZX6R nem mai de megy és jó darab. A váltó a következő dolgot produkálja. Indításkor alap felállásban beteszem üresbe. Elindítom megyek vele majd megállok egy piroslámpánál vagy bárhol és kezdődik a gépészkedés a váltóval ugyanis valami miatt nem akarja megtalálni az üreset. Ha leállítom és kézzel húzom a váltót egyből beveszi viszont járó állapotban lámpánál például nagyon nehéz olyan érzés mintha átugornám az üres fokozatot és egyből kettőbe tolná a váltót. A visszajelző lámpa néha fel fel villan de ki is alszik. Valakinek van erre valami ötlete valakinek.
az a széria nagyon fain országúti sport verda, még kényelmes is, ha megfelelően pörgeted a fordulatszám mérőt.
csak ha usa piacos a motor. de zsolti pécsen megnézheti neked tutira.
Szia!
Szerintem nem gyári. De ettől még lehet jó. Ne felejtsük el egy '98-as motorról beszélünk. Már többször is feltámadhatott. :)
Akkor ez lehet gyári?
európában nem.
Sziasztok! 1998 ZX-6R jött ki fekete vázzal? Előre is köszi a válaszokat. Isti
Hello.November közepén eladó lesz a motorom ha valakit érdekel. 2004-es zx6r pc,illetve motor belsejét érintő módositással,akrapovic titán kipufogó rendszer. Bemérve 131 le amiről képem is van.Leinformálható gép az előző tulajdonosnál is.Jelenlegi hibája hogy tavasszal a héregi szerpentinen az árokba elfektettem.Nem beledobtam hanem belementem.Ami sérült az a kipufogó bilincs,balos dekli illetve az idomok mint fej és oldal.Ezek meg lettek hegesztve már csak festetni kell illetve ha valakit zavar az enyhén karcos dekli azt is lehet cserélni.A manőverről van videóm ha valaki szeretné megvenni annak megmutatom hogy mi volt.Müszakilag kifogástalan 34ezer km-rel.Ára jelen állapotában 750ezer ft ha most nem megy el akkor tavasszal újra hirdetem vagy nem :) akkor se lesz olcsóbb :)
Szia ! Kicsit kellemetlen volt számomra mert nekem mindig ponyva alatt van a motor a garázsba és mikor kitakartam nem akartam elhinni mi történhetett ,lógott az index .kicsit mérges lettem de gondoltam ennél nagyobb baja soha se legyen . rendeltem már egyet Zsoltinál .Köszi .
Szia!
Nekem is múlt héten ficcent le mindkettő. A jobbos és a balos is. 3.500 forintért lehet rendelni gyári újat, ami várhatóan újabb 15 évig jó lesz majd. Én már ki is cseréltem.