ne a pöcsköszörű elé állj ki hanem a wsbk-on lássam a huhukidat amit eddig igen nem vettem észre. csak a saját kategóriádban indulj el versenyezni. meg van benned az a felsőbbrendűség ami az állatvilágban, az erősebb kutya baszik
tehát a felfogásod szerint aki nem huhukival és 1000-es bringával nyomul az már nem is lehet motor-os.
állj ki a nem motorosok elé a rajtrácsra és mond el ugyanazt amit itt.
szerintem választás elé állítanának vagy lehugyoznak vagy cserben hagynak, te dönthetnél.
A feleségem x évvel ezelőtt ráült a haverom robeszére, aztán 4 perc után már ment is vele, pedig előtte sosem motorozott. A váltós motort azonban hetekig kellett gyakorolnia, mert az annyival komolyabb. Szerinte is komolytalan a sok robogó. Pláne ez a sok 50-es pöcsköszörű.
Nem az a gond, ha valaki robogózik, hanem az, ha nem kezeljük helyén a dolgokat. Ez egy bicikli pótlék, amit könnyű vezetni, ezért a balf@szok veszik jellemzően. Bármit is csinálunk vele, attól csak nevetségesek leszünk, nem menők.
Amúgy nem tudom, mit lehet gerjedni egy folyamatosan bőgő 1 hengeres fos hangjára. Ezt inkább tompítani kellene, nem hangosítani.