Ami eddig előfordult és érdemes odafigyelni, a teljesség igénye nélkül persze:
Egyébként LR43 a típusa a gombelemnek ami kell bele.
Nem panaszkodom , mert a Honda 267 kiló, szombaton letámasztás közben eldőlt vagy 45 fokot, miközben még fogtam , csak megtartottam és visszaállítottam. A derekam egy kicsit érzékeny lett miatta ezért mihelyt eláll az eső megyek Ságodra!
Mostanság a simsont nyúzom emiatt, a robogó marad a hosszabb távolságokra.
Először is örülök, hogy sikerült orvosolnod a problémát, másodszor pedig köszönöm, hogy nem felejtettél el írni, mint sokan mások. Így legalább mindenki okulhat egy ilyen jelenség kapcsán, hogy mit is tegyen. Annak a szerkezetéhez bizony elkél időnként némi kenőanyag, de csak kizárólag megfelelő minőségű hőálló zsír, mert a többi kifolyik és összekeni a kuplungot és a szíjat. A csapágyahoz kell főleg kenőanyag, ha leveszed a kulungot belül látni is a csapágyakat. Persze egy alapos ellenőrzés nem ártani, hogy esetleg van-e kopott eleme amit cserélni kellene. Egyébként nekem csak a variátor szorult meg kissé ami a váltásoknál volt észrevehető, ezt a jelenséget a csőtengelyre rakódott kosz okozta. Letisztítottam és utána jól működött. Fontos hogy gyakrabban kell ellenőrizni, tisztítani a robogónk váltóját mivel van szellőző rendszere ahová az ékszíj porán kívül még a külső környezetből is bejuthat por. Ezt a szellőzést a hűtés miatt tervezték így. Most hogy jól működik egy idő elteltével nézd át újra és ellenőrizd a helyes működést+tisztítás.