Így kiszámoltam, hogy a garantált minimálbér az mennyi nettó óránként 2017-ben
520 forintra jött ki óránként
Na ha ennyit adnék az alkalmazottaimnak nem otthagynának, hanem éhenhalnának.
Csökkentik a járulékokat szochót ilyesmit. Azt persze nem reklámozzák, hogy a garantált MB miatt mégicsak többet kell befizetni a vállalkozónak állambácsi zsebébe 10-12 E ft-al koponyánként
és ezt úgy propagálják, hogy milyen jót tettek velünk
A természetesség és a természet valamiért nem menő manapság. Izlésficamos wellnes az új hullám
26 medencével ami pezseg, forog, hullámzik, csobog
sókamra, meg szaUNA EZ KELL A MAGYARNAK
meg wifi az anyja picsájába is, hogy azt a szájbab@szott telefont nyomkurászni lehessen mert a féjszbuk az fontosabb mindennél.
Lehetne ám ilyen welnes-központokat építeni a tó köré is azt mennének rá az emberek mint dög légy a szarra. Akkor már csak bérelne egy csónakot is kirándulni egyet a tavon a családdal. Aztán aki ott nagyaral az ott költ pénzt
Van egy-két ilyen szálloda azért, de például amikor tavaly a bátyámék bekértek egy hétre árajánlatot két 14 év alatti gyerekükre meg magukra 750 000 ft-os árajánlatot írt vissza egy 4 csillagos Balennum szálloda
Gyerekek ezt így nem lehet
A teknikai fejlődés teljesen kificomította az embereket a valódi értékekből, mint például a természeti értékek is. Valamelyik reklám ami most fut valamelyik rádión éppen mondja is, hogy régen az volt a gyereknek a büntetés, ha bezárták a szobába
most meg az a bünti, ha kizárják őket onnan
Majd lassan divatba jön az a vastag 3d szemüveg ami monitor is egyben azt még jobban elvágják magukat a valódi világtól és felépítenek maguknak egy virtuálisat.(hozzáteszem ez a folyamat már régóta tart
) Nos ezek a game-erek ne a cerkájukat hegyezik hanem kenik a fikát az entergombon
A korosztályuk 15-25 éves nőegyedeit meg nincs aki megb@ssza
Kedvükre válogathatnak nyílván nem a kétgyermekes leharcolt saját korosztályt választják.
Vettem is egy jó vidrás pólót
Ezzel támogattam a komplexumot
Országunk "vezetői" értik,hogyan lehet ellehetetleníteni bármit...
Ahhoz, hogy a strandon egy ember bele tudjon menni kettőnek kellett kijönni hozzá
A szállók és a sátras kepingek roskadásig voltak
A disco cirkus maximus nevezetű faház diszkóban még a plafonról is az emberek lógtak
Most már az épűletnek is hűlt helye van
Jó ha csónakból láttam arra 50 fürdőzött hétvégén
hétköznap a kikötőőrök és üres csónakok a parthoz kötve
de ott is mitől lenne más a helyzet? attól az egy ökocentrumtól és tanösvénytől nem hiszem
) mást már nem igen
Nem jön a ponty a csuka a harcsa a szeszonjában a süllő.
Ja kizárólag a hálóval halat lopót nem akarják tudni megfogni
vajon miért???
Jó kis beruházás volt....
Gondolom az ötödik alvállalkozó még kis sincs fizetve....
De ha a srácok hamarabb bekapcsolták volna a go-prot akkor onnan nem túl messzire filmezhettek vona egy szállodát is ami soha nem készült el
Ezek a pénzek abba a kistérségbe, a tisza tó régióba csapódnak le.
kb. 15 kikötő 2-3 ezer helyel számolva ez jelentős bevétel a térségnek
Most még roskadásig vannak a kikötők csónakkal annak ellenére, hogy népet alig látok a vízen. Eljön az az idő is
(szerintem nem is túl soká) amikor a kikötők is elkezdenek ürülni kifelé. az ottani vezetés hozzáállása mindent meg is tesz ennek érdekében
a tó fennállása óta(kb. 45 év) semmi érdemi beruházáson nem esett át néhány dologtól eltekintve(poroszlói ökocentrum, tanösvény, meg sok év könyörgésre a gát lebetonozása körbe, amit most a horgászok elől meg le is zártak
Komplett üdülőöveeztek elkezdve és befejezetlenül elhagyatva az enyészetnek, szállodák amiknek csak a fala épült meg soha nem fejezték be, üzletsorok amikben soha nem volt árus sorolhatná még. Meg a szezon közepén a végeláthatatlan tömeg helyett az a néhány lézengő ember
Na ezt a maradékot akarják még a törvénynek erejével elsikasztani a környékről. Persze lehet ez tudatos
megveszi bagóért az egészet
aszt állami pénzből felvirágoztatja
Manapság így csinálják
Szerintem jövőhéttől az echo tv is jön full hd-n
Meg kell nézni mit ír a törvény vagy meg kell kérdezni az nkh-t
Ha egy kenura felrax egy 4,8 literes 240 hp-s mercuraisert akkor a kenura is vizsga kell hajólevéllel, lajstromszámmal.
kishajó vezető engedélyel 20 méter hajóhosszig vezethecc. 7,5 méter felett kötelező kirakni a nemzeti színű lobogót is
De lehet csak a tiszatavon
Ott már mindenért buzernyáskodás van. az egész 127 négyzetkilóméter szolgálatát 8 db vizírendőr végzi nos ebből ténylegesen ha talán kint vannak 4-en a másik négy meg valószínű csak firkász lehet. Legalábbis ettől több személyt nem láttam a vízen. ezek tök azt hiszik, hogy az a dolguk, hogy rommá basztassák a békés népet.
Eddig akárhányszor kint láttam a rendőrcsónakot kizárólag azért volt kint, hogy igazoltason és büntessen.
Nem csak engem mindenki mást is.
a SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK SZOLGENT NEM SAJÁTÍTOTTÁK EL
Szépen végigvonulnak egy szakaszon minden álló és közlekedőhöz odamennek és baszogatják Őket a semmiért. Ugyanezt teszik a halőrök és a HNP-sek is
Persze ellenőrizni kell
de nem összekeverni a szívódással és az oktalan baszogatással
nem notórius bünöző.
Bár a rendőrt és a Hnp-t különösebben nem hatja meg, Ők akkor is megkapják azt a gyalázatos fizetésüket, ha egyetlen ember sincs a tiszatón, sőt leeht örülnek is neki, nem csak 7 óra semmit tevéssel telhet a szolgálat utánna, hanem 8-al.
Egyedül a halőröknek nem lesz munkája az meg elmegy vizirendőrnek vagy hnp-snek
Ez a hajók "forgalmi engedélye"
A hajótestet és a csónak motort össze kell vizsgáztatni, különben nem lehet használni
Ahány személyesre vizsgáztatod a testet annyi mentőmellény kötelező a csónakba(vizsgán bemutatni őket és, hogy érvényesek
Ha nincs róla semmi papír lehet felejtő az egész.
Elég körbe kell érdeklődni a témát mert nincs kizárva, hogy elhajtanak a halál f@szára. Hívd fel őket majd elmondják mi a teendő. Adásvételit csak ügyvéddel vagy közjegyzővel köthetsz minimum 30 000 az átírás asszem + 36
Na most hajóról beszélünk mert az enyém azért nem ladik kategória
Se papír se jogosítvány
Na ott löttem ezt az éttermükbe