Azért a pszihomókusokkal is vigyázni kell....
Egy idő után már önmagukat is figyelgetni kezdik....
Komolyra fordítva:én ismertem párat ,de azok jórészt komplett hülyék voltak....
.
egy hülye elkezd valamit a többi meg folytatja .Ismerek jó pár fiatalt akik nem ezt csinálják,őket miért nem fertőzte meg a társadalom?Szerintem azért mert jó irányba terelték az érdeklődésüket.
(és tényleg nincs neki és vállalkozást meg egy gazdaságot(erdészet) vezet.
Persze ott is megvan tv, tablet, laptop, x-box, lapsteló. Mint minden általános háztartásban a gyereknek. Nem a szülők nevelik el a gyereket
a társadalom teszi ezt. Meddig tudsz egy kamaszt megfosztani ezektől az általuk fontosnak hitt kütyüktől? Legfeljebb ideig-óráig. Vagy így vagy úgy vagy ilyen vagy olyan módon de megszerzik
És ütöd-vered minden nap???, hogy ne használja ezeket a szarokat meg ne fészbukozzá???
Ezt a mai világban fizikálisan lehetetlen tiltani
EZ LETT A TREND. Ez a társadalom igénye, meg az éjjel-nappal Budapest
Mint pl. náluk a fiú kosárlabdázik versenyszerűen a lány meg szintén versenyszerűen táncol. ez csak egy példa és ez a jobbik eset, hogy a szabadidő nem CSAK a fészbuk meg a 3d-s sisakszemüveg előtt telik. És igen, nem gondolnám, hogy a szülő tehet erről,hogy ez a retardált mesterségesen befolyásolt társadalom ilyen szintre "sülyedt" Én nem is tudnám ilyennek nevelni,mint ahogy írtad, mert nem abban a korban nőttem fel ahol az elektrotecnika ezen a szinten volt. Nálunk a szakközép iskolában commodore 64-ek voltak
Tudatosan próbálom magam életéből kizárni ezeket a média, kereskedelmi adók reklámjai által mesterségessen gerjesztett dolgokat, mint lapostelefon, fészbuk és valóságsó őrület.
qrvára megvagyok ezek nélkül boldogan. Nekem a munkán kívül a számítógéppel ez a fórum az egyetlen egy kapcsolatom
Doszta elég. Én inkább megkeresem és beszélgetek az emberekkel, nem lájkolok
Nem véletlen, hogy közel 10 éve a zx9 fórum oszlopos tagjai hathatós közreműködésemmel a mai napig találkozókat szerveznek. Igen nem csak itt nyomogatjuk a gombokat, hanem éves szinten többszőr látogatjuk egymást ahol ráadásul komoly barátságok is szövődtek
Mindenki azt a kibaszott telefonját nyomkodja
a 18 évestől az 55 évesig. továbbmegyek a 71 éves édesanyámnak is fészbuk a mindene
régen kötött, horgolt, olvasott, gobleineztett. Nos ezek a cuccok be vannak baszva a szekrény aljába csak nyomogatja az öreglány a billentyűket
Idáig sülyedtünk bazmeg
ŐT KI NEVELTE ILYENNÉ DZSIMI???? Az 1800-as években született két világháborút megélt orosz hadifogságot megjárt nagyapám? vagy a rákosan fiatalon elhunyt sohasem látott nagyanyám????
Mostanában számolom hány ember kezébe kerül elő a telefon egy bármiféle váróban egy étteremben vagy akármilyen közösségi rendezvényen. A saját statisztikám 10 emberből 8 érted? a maradék kettőből az egyik én vagyok akinek a kibaszott keze nem nyomkodja a nemlétező lapostelefonját egy másik mindíg az akivel én szóbaelegyedek és esetleg egy jóizűt beszélgetünk szemtől- szemben mégha soha többet az életben nem is láétjuk többet egymást
mi van má itten
Inkább hozzá se szólok,csak annyit mondanék,mindenki örüljön annak hogy a családja egészséges,és nem szenved hiányt semmiben,ami kell a boldogsághoz
A zasszony meg közalkalmazottként pontosan a mindenkori minimálbérért gürcöl - kettőnk közül legalább az ő bére biztosan emelkedni fog januártól. (Vidéki, lassanként elnéptelenedő kisváros - nulla választási lehetőséggel).
Nincs is rá szó, ugyanazok a főemberek néha színesítve néhány idióta seggnayalóval
Nyílvánosan lopja el és juttatja saját magánkezébe az ország és az emberek javait(még csak nemis titkolják, csak azt mondják, hogy ez így jó)
Dilettánsok sz@rhoz sem értenek csak pofáznak olyan sarkonfordulásokról ha véletlen az ő kezükbe kerülne a gyeplő semmit nem lépnének meg csak azt folytatnák mint a fidesz. Az a z kárpát dani tán az egyetlen valamit érő az egész pártban az összes többi csak körítés
Amúgy egy gyereket kb 2 éves korig lehet nevelni eredményesen utána már csak terelgeted de nagymértékű változtatásra nem leszel képes
Nekem olyan 14-15 éves felé kockult be ennyire, 10 évesen még motorozott kést dobált légpuskázott stbstb