heti 6x mi?
egy hónap alatt sem állna fel annyiszor, ha minden második alkalommal elkötnéd sem
20 év házasság után otthon a heti egy már ezüstérem
Aztán mikor felfújt a sör estére azt bele szerettem volna gyorsítani, nem találtam, csak üres göngyöleget.
Inkább egy kanna benzinem maradjon otthon mint a sör
Ki az a hülye aki ennyit cuccol a semmire? Csak a Pipi lehet baszki.
Nem értem
: alibiből jársz pecázni,utálod a cuccolást,meg még azt is leszarod hogy fox-e halat vagy nem,mi a faszért cipeled magaddal a sok horgász holmit? Add el az összeset,vegyél egy zsebpecát,tűzd bele a csikzsebbe,max vegyél egy doboz csontit,hogy az asszony bekajálja ezt a horgász kamut,aztán indulhacc a tó,vagy folyó partra.Kicsit túlbonyolítod ennek a kéthetenkénti két szabadnapnak az eltöltését,sztem sokkal egyszerűbb lenne ha kivennéd a horgászatot a programból,és beiratkoznál valami ivós,kajálós, szakkörbe.
télen jáccóházba hordom Őket, nyáron strandra, kirándulni, de nekem is jár két hetente két nap ami csak az enyém
Ekkor beleülök a rocsóba azt gyí
Ha kedvem van megálok egy part menti étteremnél zabálni, ha akarok éjszaka grilezek+iszok
mert egyébként meg nem volna kinek
akkor miért feszítsem magam túl, ha lazítani is lehet
Miért menekülnék otthonról? Az asszony jól néz ki, a gyereket imádom.
te mi a fasznak jársz?
Halat meg fogjon akinek két anyja van
Rendes embernél a HORGÁSZAT, mint szó az csak egy alibi a tivornyára
hasonlatként a NŐ megfogalmazása jutott most eszembe
Az is csak pina körül a dísz
ennek a fele szokott összejönni általában, de most valami napvihar lehetett
amúgy 40+ évesen a csúcs a 24 óra alatt 3, 20 évesen ez ment pár óra alatt is, szinte mint a vadnyugati gyorstüzelők
ezt hozza a stresszmentes munkahely