Persze nem egy nagy összegről van szó, meg olyanról sem tudok a történelemben aki egy ilyen vizsgán elhasalt volna
de mégis csak kidobott pénz és elfecsérelt idő
Ha meg az a réteg aki évente 2-3 alkalommal brahiból kikocázik a magán horgásztóra lehet azt mondja vizsgázgasson ám a jó qrva annya inkább elfröccsözök helyette biliárdozás közben
Az meg konkrétan a tógazda vesztesége. Barom kíváncsi leszek tavasszal amikor kijönnek az első erőssebb napsugarak és megjelennek az állami horgászjegy nélküli horgászni vágyó tömegek a magántavakon, hogy fogadják majd azt amikor a tógazda elküldi őket ezek hiányában és a tógazda, hogy fog aludni este mikor alig várta már, hogy horgásszák a vizét de 100 emberből 86-ot haza kellett küldenie
Nagy sírás lesz az elején ha jól sejtem.
Persze ezt is mint minden mást letolják a torkunkon
aztán aki horgászni akar
majd szépen végigcsinálja a horgászvizsga bohózatot és kiváltja szépen az állami jegyét, hogy legyen villany a Pancho arénában
A legborzasztóbb mégis csak az ezek 50% felett megint nyerni fognak, de nem baj legalább megint minden megy tovább mint eddig. " Mi dolgozunk Ők lopnak" alapon
de teljes mértékben megértem a kommentelők felindulását
Én úgy sejtem egy magán tónak éppen van elég kiadása állami szervek felé, vízügy stb. Nem is értem, hogyan kötelezhető rá bárki erre. Persze értem én, hogy kell a bevétel a MOHOSZnak ezt már viszont túlzott mértékű beleavatkozásnak tartom. A tógazda meg meg van félemlítve, ha olyannak ad ki napijegyet akinek nincs állami jegye biztos alapossan megb.sszák a száját
Mondjuk én kiírnám a kapura, hogy " Magánterület, belépés engedélyel" bírósági végzés nélkül semmiféle hatósági személyt nem vagyok köteles magánbirtokomra beengedni.
Nekem egyre rosszabb a viszonyom az alkoholal
A 3 sört egy üveg bort másfél liter pálinkát 14 óra alatt tudtam kiheverni szilveszter után
Így vagyok a parízerrel is. Abba már a dögkútba való jószág minden alkatrésze is benne van
A végeredmény a lényeg
Nem köll finnyáskodni has telik azzal is
.....vazz, ha érdekelne, hogy milyen élelmemet milyen szennyezés közepette állították elő akkor éhen halnék hétvégére.
....bezzeg a tarja milyen kiváló nevelésben részesül.
...ez vagyok én....