Egy Javelin cucc 180 ezer dodó, aztán pukkanásonként még 80 ezer/db... az usákok ebből állítólag 5000 db-ot adtak... így gyorsan megvan 1 millárd dodó elégetése... és ez CSAK a Javelin.
Ami pénzben ment oda, annak 2/3-át lenyúlták, ez tiszta sor 😅
20+ ezres városhoz mérten hozzánk viszonylag kevés jutott. 150 családot vállalt el az önkori. Nos Ezeket a kollégiumokban szállásolták el, mert szerencsére iskolaszünet volt. Néhány nap múlva táblákat kellett elhelyezni a parkban, hogy ne szarjanak a bokorba, mert az öblítős vécét nem ismerték 😅 Aztán elkezdtek követelőzni, hogy kevés nekik a menza adag(gondolkodós) Na akkor emeltek az adagon a 2 szelet rántott hús mellé kaptak harmadikat fejenként. Annak az lett a sorsa, hogy fociztak vele a folyosón. Ezt viszonylag biztos forrásból tudom(kezeit széttáró) Esténként meg markecolni jártak(kezeit széttáró) Nos a háború kirobbanásakor tömegesen nyugat ukrajnából menekült cigányhad döntően jobb élet reménye miatt indult neki nem azért mert a putriától 400 kilóméterre kitört a harc. Ezt a lehetőséget megragadva gazdasági migránsként indult neki. Ezek egyébként a mi magyarjaink akinek orbánésszíjgyártó állandóan jogokat követel.(meghajlós) Nálunk jó ha egy hónapot voltak utána eltűntek ezek szerencsére mint szürke szamár a ködbe(meghajlós) Mindenről szó esik csak arról nem ez a 10 millós nép aminek 3/4 semmire kellő az hol van most és épen mivel foglalatoskodik? Mert, hgoy akárhová is oszlott szét ez a tömeg az valakiknek sok pénzbe van amiről egyébként meg sosem ejtenek szót(kezeit széttáró)
Ti ránézésre is gazdag falu vagytok, gondolom a kerítés is kolbászból van meg mindenhol parkol 1-2 Tesla aztán többre számítottak. Itt nálunk nem láttam egyet sem a faluban, de ez minket minősít 🤣
ne is mond
anno jöttek az ukri menekültek(én inkább cigóknak néztem azt a népet) aztán volt egy csoport a faluban is egy ideig
jött a felhívás hogy kellene nekik kaja aztán akinek van valami tartósabb élelmiszer az adakozzon ha tud
elvittem a pecás konzervjeim mert otthon úgy se eszek konzervet meg mostanában nem megyek több napos pecára minden romoljon a polcon
utána hallottam hogy csak fikázták amit összehordott a nép nekik, de el is tűntek gyorsan szerintem nem voltak megelégedve az ellátással
ezek többsége olyanok lehetnek mint a mi cigányaink akik svédországba meg kanadába mentek héderelni, ezek többet rontottak magyarország megítélésén mint a feribohóc meg az o1g közösen az elmúlt 20 évben
Na pont erről beszélek a te számaid is pont ugyanolyan számok mint az enyémek(kezeit széttáró) Légből kapott (kezeit széttáró) Szóval semmiféle reális alapja nincsen(kezeit széttáró) Én nem voltam ott kötegelni a bankókat amit raklapokra raktak a fóliázáshoz és targonca tette be a c130 asba amire rá volt írva, hogy ukrajne. A rampán sem irányítottam a felrakodást a hadianyag tekintetében. Szóval annyit tudunk amennyit akarnak, hogy tudjunk.(kezeit széttáró) Azaz semmit.(gondolkodós) Röpködnek számok pénzről és hadianyag mennyiségről nagyjából ahány hírforrás annyi féle szám és egész biztos vagyok benne még a zotya sem tudja a tutit mert őt sem láttam egyik helyszínen se a fagolyós számológépet huzigálni, hogy legalább a nagyságrendekkel tisztába legyünk 😅 Ezért írtam az előbb, hogy ezek az összegek számunkra kézzel foghatatlanok. (kezeit széttáró)
Te írod amerika 119 mrd dollárját amit 2/3 részben saját gyártású fegyver. Azt ki mondja meg melyik fegyver mennyit ér? Gondolom első körben és legnagyobb arányban a 80-90-es években bent maradt lőszerek és a még épen le nem selejtezett haditechnika került elküldésre. Ezeket ki árazta be? A minden hova kompatibilis sokat emlegetett 152-es löveget vajon milyen árban számították be? Azért is érdekes a kérdés, mert a háború kirobbanásához képest most állítólag épen hétszeresébe kerül ugyanaz(gondolkodós) Vagy a humanitárus segítség amiről nem esik túl sok szó mert az nem a pusztítást és a győzelmet szolgálja. Magyarország ebbe a perselybe elég sokat tett. De ettől még többet a lengyelek és a szlovákok akik milliószámra szállásolták és etették ezeket az elmenekült embereket. (gondolkodós) Egyébként az ukrajnából elvándorolt 10 milliós nép az, most végül is hol a fenében van és mit csinál?
Nem egészen, usa 119mrd(annak is a 2/3-a saját gyártású fegyver és nem kp), eu 120mrd (ennek a fele sem fegyver nagyobbrészt kp) plusz még más országok összesen még kb. ennyivel. Az usa követelés ezért annyira meglepő mert elég szép marzs az 500 a 119-hez képest. Most, hogy zselé visszamászik meghunyászkodva nagy eséllyel lesz valami egyeszség csak az összeg bizonytalan. A 350 reálisabbnak tűnik és az emlegetett 500 talán csak alkualap volt bár a történések után már lehet, hogy az a realitás. 🤔
hát mintha valami jutubos videóból azt szűrtem volna le, hogy ámerika 500 mrd körül lenne az eju meg 130 körül ami tényleges(kezeit széttáró) De az igazság az, hogy nem hiszek egyiknek se már. Az összes számadat kézzel foghatatlan mind halálozások, mind pénzügyi, fegyveres támogatások tekintetében. Kábé ahhoz tudom hasonlítani mint kovid idején amikor minden reggel élőben jelentkezett a cecilshow és frankóra darabra megmondta, hogy aznap hány új fertőzött lett. 😅 Közben engem egyszer sem kérdeztek amikor tényleg elkaptam a betegséget szóval a legoptimálisabb esetben is amikor én voltam beteg akkor mindenkép egyel kevesebbet mondtak be hisz engem nem nyilatkoztattak 😅 Szóval ezek a pénzügyi dolgok is ilyen bemondásos dolgok. Simán elképzelem, hogy ezek a pénzek kiutalásra kerültek. Valahova. Majd ennek egy kisebb része eljutott ukrajnába. Majd annak a kisebb ukrán résznek hasznosult egy nagyobb része ami nem az ukrajnai háború céljait szolgálta mert kézen-közön átalakultak. A maradékból meg harcolt az a néhány szerencsétlen halálraítélt. Szóval én inkább úgy gondolom amíg a kovid a világ kifosztást volt hivatott szolgálni addig az ukrán háború célzottan európa kifosztására volt kitalálva és a rendszer láthatóan csodálatosan működik(meghajlós)
Mar 800 milliard fegyverkezesnel tartanak.Hitel.Meg kohezios alap,amit mi tobb eve nem kapunk meg,meg mar nem kell a 3% hianyvalatt lenni ha fegyverre megy.
Mit mond el rólam? Mire van szükségem? 😅
Ott tuti nem menekülhetnél az asszony szoknyája alá. Léhűtő semmirekellő életednek értelmet adnák szerintem egész gyorsan 😅 át
tudnálak nevelni még akár ember is válhatna belőled pedig egészen rossz alapból indulnák 😅
Miért, mert elolvasott róla egy regényt?
Sajnos nem beszélgethetek veled erről, mert nem biztos, hogy egyezik az álláspontunk, és a tiédet a törvény védi... és hogy erre szüksége van, az már önmagában elég sokat elmond róla.
hát ha jól rémlik európától 3 év alatt kaptak 130 mrd jurónyi pénzt. 150 mrd ez megint olyan ígérgetés szagú dolog mert annyira csóró európa, hogy jelen pillanatban a megmaradt fegyverrendszerét sem tudná hadrendbe állítani. 😂 Minden esetre ha hétvégén megyek édesanyámhoz felugrok a padlásra az általános iskolás dolgaimért oszt leporolom az orosz nyelvkönyveimet. Az az érzésem ha még 4-5 hónapig elhúzódik a béketárgyalás a ruszkik megint a szomszédaink lesznek 😅 Szeretnék rájuk jó benyomást tenni mint mufurckodni 😅
A drug vagy drugá az barátot jelent az emlékeim szerint ugye?
Pedig annyira nem bonyolult(kezeit széttáró)
Azért mert trampi papa lett a góré usákiában csak a politikai irány változott. A valódi hatalmat gyakorlók céljaik viszont nem(kezeit széttáró) A soros rócsild, rokefeller stb háttérpénzemberek nem álltak el a szándékuktól. Ők még ugyanúgy pénzelik a brüsszeli liberális elitet.(kezeit széttáró) Igaz, hogy most saját hazájukban nem próféták de ilyenkor szoktak a véletlen balesetek történni(kezeit széttáró)
Voltam túrista és vagy motoros túrán dél lengyelországban. Mindnek része volt ez borzalom.Egyszer se mentem be.Az egész buszról hárman nem mentek be.A motorosok minden.
Azt mondanám hogy ember ilyet nem tesz másik emberrel.
Ami pénzben ment oda, annak 2/3-át lenyúlták, ez tiszta sor 😅