most 15.-én
kibérelt az ember egy szállodai szobát hogy amikor orbánunk beszédet mond majd trombitál pár számot
yard meg addig igazoltatta a szobában amíg a beszéd tartott az ablakhoz se engedték valami biztonságtaktikai dumával
ezt le kell irnom, annyira kurva jo:
Franciak kerik vissza USA tol a Szabadsag szobrot, mivel USA atallt a zsarnokok oldalara ----
USA valaszolt, :örüljenek a franciák, hogy nem németül kell beszélniük, amit csak nekik köszönhetnek.
Ember, te milyen cenzúráról beszélsz? ma Magyarországon gyakorlatilag kétféle médium van: 60 százalék a facebook, 40 százalék meg az összes többi... és a face nyíltan balliberális...
Királyi tv-n meg a kossuthon már csak a nyuggerek lógnak.
kezd már egy kicsit megcsúszni ez a csaj is(gondolkodós) Azért még a hegye végére kapnám 😅
Az ajtólefejelős, a hantaházi földön fetrengős műsorát ez azért nem übereli(gonolkodós) meg amikor mata részegen nyilatkozott azt csak nem akart a hídhoz odaérni 😅
van az a mondás hogy szarból nem lehet várat építeni
na ez helyénvaló állítás ebben az esetben
el lettek szarva ezek a gyerekek.....nem kicsit......nagyon
Változnak az idők. Az általános iskola környékén a szaros 10 ezer fős városkában alig lehet mozdulni kocsival du. 1 és 2 között, annyi a kocsiban ülő, várakozó szülő. Nincs rálátásom, de simán lehet, hogy ma már az a ciki, ha Pistikének gyalog kell hazamennie, mert a norma eltolódott a mamataxi felé.
középső csoportba már önállóan jártam néhány évesen. Igaz 200 méterre volt az óvoda. Nálunk ez akkor teljesen megszokott dolog volt. 11 éves fiam még hordja-viszi az anyja.(gondolkodós) Szerintem erről akkor fognak leállni amikor már a gyereknek lesz ciki, hogy az anyja hordja iskolába 😅 Ha még van ilyen egyáltalán, hogy ez ciki(kezeit széttáró) Engem biztos körberöhögtek volna, ha anyám piros skodával hordott volna általános suliba 🤣
Na ja, akkor lehetett kiváltani 2 évre ha valaki vállalta az ávh-s szolgálatot egyik volt szomszéd ezt csinálta és mesélte milyen volt mikor éjjel mentek az emberekért és milyen volt hazamenekülni pestről 56-ban békésbe a falujába, 1 hét alatt éjjel gyalogolva és hazaérve a helyiek jól összeverték.
szomszéd gyereket 14 évesen anyuka hozza-viszi a suliba, ha véletlen elmarad egy óra akkor anyuka felhív és megy érte
na ez az egyed szerinted mit tenne 18 évesen egy 3 hónapos alapkiképzésen? egy hetet nem élne túl, összeroppanna mentálisan napokon belül
és ez nem egyedi eset
Mondjuk ennek itthon sem lennék ellene, 3 hónapos alap és 3-5 évente 1 hónap emlékeztető. Ez mükszik pár országban és me, annyira megterhelő mint anno a másfél két év egyben ami semmire sem volt jó.
de ezek is olyan adatok amiket mondanak mi meg elhisszük ugye(kezeit széttáró) Mondjuk én nem. (kezeit széttáró) az 5000 lehet, hogy csak 2500 a 180 ezer meg lehet, hogy csak 70 ezer. Ki mondja ezt meg? Amit európa meg amerika eddig odaadott pénzben és fegyverben egyedül a pénz lenne az ami nyomon követhető volna de az sem, mert szinte biztos vagyok benne, hogy kozmetikázott adatok kerültek a mérleg serpenyőjébe. Amit gondolataim szerint felfelé kozmetikáztak, hogy jusson jachtokra meg nyaralókra is(meghajlós) A fegyver ár az megint csak nem egy egzakt szám. Mitől lenne az? a 70-es, 80-as években legyártott m-zárolt szaroknak mennyi az értéke? Az akkori ár, vagy konvertáltak rá egy árat ami most effektív már nem került pénzbe a gazdaság meg réges rég kidolgozta(kezeit széttáró) Az új gyártású fegyverek ára? 2 év alatt 5-7-szeres ár? Mi indokolta az ilyen mértékű áremelkedést? Milyen áron számolták? A mesterségesen megsoxorosodó árat? Hát gondolom a lehető legmagasabb áron 😅 Szépen kövérre híztak azok akik már előtte is kövérek lettek ennek függvényében a számoknak nincs is túl sok értelmük., főleg, hogy azok sem tudják a valót akik ezt intézik, mert annyit csaltak, loptak, hazudtak már, hogy elvesztették a valóság fonalát. Egy biztos. Az erős európa néhány nagyhatalom útjában volt. Pár év és már nem is erős(kezeit széttáró) Most már nem leszünk útjába senkinek így lassan a háború is befejeződni látszik(gondolkodós) Ha amerika az eu tagállamokkal nemzetenként számol mint gazdasági partner és nem globálisan mint európai únió az az únió végét jelenti.(szemeit körbeforgató)
kibérelt az ember egy szállodai szobát hogy amikor orbánunk beszédet mond majd trombitál pár számot
yard meg addig igazoltatta a szobában amíg a beszéd tartott az ablakhoz se engedték valami biztonságtaktikai dumával