Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de minek kell nézni?
én még egy buzifelvonulást nem néztem
1 ilyen nap van az évben csak ki lehet bírni
ellenben a cigók heti rendszerességgel fesztiváloknak nálunk
volt hogy egy nap 2x hívták ki a boltosok a rendőrt miattuk
ezeket miért nem tiltják?
nem intézkedtek jogtalanul már párszor leírtam. Megzavarni készült egy kormánypárt által szervezett rendezvényt. Nem tünteséről beszélünk hanem bejelentett meghirdetet rendezvényről. Ha a petyánál lett volna trombitás ember azzal is ugyanígy jártak volna el ez neked tetszik nem teszik vagy elhiszed vagy sem ez így van.(kezeit széttáró) Az, hogy nem bilincsben, vezetőszáron vitték el a faszit az csak a média jelenlétének köszönheti mert ne akarták kelteni a feszültséget. Egyébként ha én vagyok a rendőrparancsnok én tuti így vittem volna el, mert lássa már a nép,hogy azért nincs minden következmények nélkül(ujjával nemet mutató) legközelebb kézigránátot óhajt hajigálni a teraszról a nép közé majd akkor is csak szépen kérik,hogy hagyja abba. Aha a nagy lófaxt.
a kedvenc kovidnál hozták valami rendeletet, ott jogilag rendben volt
az hogy egy faszság volt az más téma
nem mehettem éjszakára pecázni pedig 2,km körben ember nem volt
elég csak a kovidig visszamenni inikém ott mi alapján korlátoztak?
Na az volt az a pillanat amikor a nép ráeszmélt, hogy az ő elképzelt szabadságjogai és demokráciája nem is létezik.(kezeit széttáró) Rá jött a nép, hogy az uralkodó osztály bármikor, bárhol, bármit megtehet(kezeit széttáró) Pl. nálunk a kovid idején katonának beöltözött 20 éves taknyosorrú fiúcskák parádéztak a hátukon gépkarabéllyal. Hogy minek voltak iderendelve azt szerintem azóta sem tudja senki de itt flangáltak föl és alá a kovid idején(kezeit széttáró) Az sem tudom mikor mi lett volna a dolguk(gondolkodós) Agyönlőni valakit vagy mit kerestek itt? Vagy hogy ne uralkodjon el a káosz? De hát azt meg vityáék csinálták a napi kovidjelentéssel 😂
(meghajlós) Akkor semmi szeksz(gondolkodós) Neked már csupa megnyugvás az élet(meghajlós)
Ezt én is írtam, de az ott a show része Las Vegas Downtown-ban, ahol az is normális hogy kalodába zárnak és elverik a segged ha nem bírod megenni a kaját az étteremben, ez mind show. Ez nem azt jelenti hogy az utcán ilyenek vannak. Amúgy senki nem akadályoz senkit, hogy menjen fétis partyra ahol ezek is beleférnek, én is voltam már 😁 De az utcán nem szeretném látni és az egy nagy kérdés hogy melyik jog erősebb, hogy mutogatni akarja magát az idióta és az a közönség nem elég aki nyitott erre, vagy a többieké akik meg nem akarnak ilyen nézni az utcán, tévében stb.
Eldöntötték, hogy nem döntenek?
ezek a hülyék azért vannak mert hír értéke van
ismerős volt usában aztán sima utcán olyan emberek tébláboltak hogy itt el se tudjuk képzelni még pesten se ahol azért nem kevés a fura arc
ott leszarja mindenki azt hogy néz ki a másik vagy mit csinál a másik
és nem a csöves részeken....
itt mi meg azon megütközünk ha a fején van tetoválás vagy ha csillámfaszpóninak van öltözve
Nabaszki,az óraátállitas marad ahogy van,mert nem tudnak dönteni melyik időszamitas maradjon,eszem megall 5 eve szarakodnak,es döntésképtelenseg miatt marad a téli-nyari.Ezek akarnak a ruszkikkal haboruzni.
Jo,azt bevezzettek pikpakk hogy a flakonra kell rögziteni a kupakot.
most már igen 😂 😂 😂
http://youtu.be/Y_PQSvcvgNg
múlt évben akartam menni, meg idén is, és jövőre is
soundra a gyerek meg a haverjai mászkáltak
nekem csak a zöldpardon volt meg és a budapest parádé
most már egyik sincs
Ez pont olyan mint amikor eladták a nép közös vagyonát. Bogyó ezen háborgott napokig. Amig közős volt egyszer se volt rendbe tartani. Mondjuk nem is akart.
Meg a balaton sound-on?🤣
Mikor voltal utoljara a visegradi panoramauton? 🤣
amúgymeg feladom az egészet
vakok vagytok 😂
pl visegrád panoráma út.......azért az is kőkemény beszopatás

a buzifelvonulás tiltása csak egy kis szelete a kezdődő diktatúrának
balaton sound se lesz megtartva idén, és nem azért mert veszteséges volt mint anno a budapest parádé
szóval egyre több ilyenben lesz részünk
és ez csak egy kis szeletkéje az életünknek
lehetne ezer dolgot keresni amivel beszopatnak/korlátoznak
Egy fasza tenyleg setét diktatúra lenne mar.Mer ez nem jarja ami itt van.
Nem szeretném elképzelni 🤣 Tudom tudom, nem vagyok elég nyitott és rám férne egy érzékenyítő tréning 🤣🤣
Ini mar a furdőkadban se lobálja....🤣
Milyen jogodat korlátozzák? Hogy nem lóbálhatod a lottyadt golyóidat az Andrassy úton?
En meg kozben nezem hogy milyen kurvajo ez az usakos motorizacio,az ipse egy szot nem szol,csak felujitja az amc javelin valtojat,1:09:05 tol beinditja azt a v8 fosrakast,ej olyan kurvajol szol hogy örom hallgatni.
Ez jobb mint politikan hajbakapni.
Azon nem valtoztat semmi.

http://youtu.be/VUnPAF3e9q4?si=f77TOEiRp4qwZ5e_
De, mást is baromira felháborít.
Ahh,mindenki a masiktol varja hogy hat ugorjon mar valaki a rendoroknek.Vagy a rendőr nekik, azok meg csak szanakozva nezik.
Majd petyafőni kiadja neki hogy indulás pávatollal a seggében lázadni o1g ellen aztán majd lesz szarkupac nézés 😁
Akko te se vagy az a nagy lazadó tipus,csak az interneten irogatos.
Ehhhhh.
Mondjuk jo feszkolevezető a tétnélkuli billentyűzés es o1g-mindhalalig,csak kontraproduktiv.
Mondjuk jol szorakozom,csak addig megnezek egy SimonFordman reszt,az jobb ,mit a parttalan az esőröl is a vitya tehet duma.