Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te honnan tudsz erről a nemzőképes férfi témáról? 🤣
Egyébként nincs benne semmi baj, csak megkérdeztem blédet, mert érdekelt.
de az anyag visszafordul mindig. Szóval anyag nem vész el csak átalakul. Egész nagy számokat ölt már a világon az újrahasznosítás.
nekem az egy fiam az utolsó keresztmetszet. Az öcsémnek sosem lesz gyereke a bratyónak meg 2 lánya van (kezeit széttáró)
amiket itt felsoroltál az pontosan mind előre grammra kiszámolt mérnöki remekmű(kezeit széttáró) Szándékos avulás a jelenség megevezése(kezeit széttáró)
(gyúrcsány meg 57 évesen, valamelyik filmsztár meg 73 évesen. Hol itt baj(kezeit széttáró) A férfi ember öregkori halála előtt egy nappal is nemzőképes(kezeit széttáró)
nem töprengett ezen eddig senki. Mindig azt kell nézni, mihez képest volt jó életünk. A középkori kínhaláloknál még a nagyapáink első-második vh-ja is jobb volt attól meg jobb volt az 56 és a 40 éves orosz megszállás. Mi mindezekhez képest jobban élünk de a szilíciumvölgyiekhez képest szánalmas koldusok vagyunk(kezeit széttáró). Unokák? Jó eséllyel az enyémet már nem látom vagy ha még is az úgy fog kinézni, hogy ugyanaz a nővérke fogja neki is cserélni a pelust a szülészeten, mint nekem az elfekvőn 😅 szóval azt akarom mondani, hogy lófaxt sem érdekelt soha, hogy a 26-ik ükunoka, majd hogy fog élni és, hogy érzi magát a bőrében(kezeit széttáró) Egyik nagy hódító sem azért igázott le birodalmakat, hogy a 30-ik leszármazottnak jó legyen hanem azért, hogy legyen sok aranya meg ágyasa(kezeit széttáró)
pedig az esztelen száguldásnak csomó előnye van 😆
Eszembe nincs - marha jól el tudok én lenni ezzel, ahogy van.
tegyél bele kicsit szélesebb szíjjat aztán gyorsabban megy
már ha olyan rendszerű mint az 50es berregők
Enyhe lejtőn meg azért tudja tartani az óra szerinti 108-110-et, de érződik rajta, hogy ez már nem az ő terepe: http://youtu.be/dOGfpouXm3w
Az Nmax 125-nek 60 mph (96 km/h) a hivatalosan megadott, gyári végsebessége szélmentes sík úton, 65 kg-os pilótával (én 16-tal több vagyok ennél.... Az óra ilyenkor már 105 körül mutat. Qrva nagy lejtőn mutatott már az órám 117-et is - de akkor simán tiltásba forgott, azért nem ment jobban.
nekem az 50es koszlott derbi megy 80at aztán még kb 1-2 centi gáz volt csak nem mertem húzni mert már elviselhetetlenül visított
egy 125ösnek azért tudni kellene stabil 100at jó áttétellel normál testsúllyal
Na, ilyesmi volt a feltartó! Most már nem tagadhatod, hogy az adott 2-3 év intervallumban te tartottál fel miközben debrecenbe mentél. 🧐 😁
Azért Erdélyt kétszer körül jártam azzal is:
Nem kínai volt, hanem egy japán belpiacos különlegesség: Honda CBX 125 Custom. Egy henger, 4 szelep, de két karburátor és két kipufogó! Az is 12 lóerős volt, de a robesz sokkal jobban beosztja az "erejét" a variátornak (meg a változó szelepvezérlésnek) hála.
Nem úr, aki nem herdál:

" - Pincér, még egy doboz gyufát!" 😆
Úgy emlékszem, hogy volt valami kínai 125-ös csoppered a gs előtt, de ha nem akkor nem te voltál. 🤔 🙂
majd a lej mellé beteszem a dobozba egyik vesém is meg 3-4 liter vért mellé, ha már pazarlok tegyem már rendesen
😆
A GéeSöccázzal óra szerinti 110-130 körül járkáltam folyamatosan országúton (kb. 10-et csalt az órája 100 körül), lakott területen meg 60-65 tempóval (közigbírságon belül). De minden egész napos guruláson öt-hat percre kipróbáltam a végsebességet is (óra sz. 180, valós 162 körül). Szóval nem elvből járok lassan. 😆

A kis 125-ös robesszal óra szerinti 90 körül igyekszem menni (valós 85 GPS szerint), fölötte már motorkínzásnak érzem. A teherautók pont nem érnek utol, a személyautók meg hadd menjenek. Egyébként a hajdani kis csoppernél jobban megy, bár a végsebességük hasonló (óra sz. 105, valós 96-98). De ez a kis emelkedőket (pl. egy felüljáró) le se sz@rja, ott is simán felmegy 90-nel (nyélgázon), a csopival szenvedés volt: visszaváltani 4.-be, nyélgáz és 70 volt a végsebesség ilyenkor. Na ezért utáltam a teherautó forgalommal terhelt 4-es főútvonalat, utolértek és kerülgettek a teherautók.
Abból amiket írsz, hogy milyen motorjaid voltak és miképp mész szinte biztos vagyok benne, hogy vagy 12-14 éve a 4-es úton még cegléd előtt ahol még 2 sávos volt és leszűkült 1-re te mehettél egy kis csopperrel és tartottál fel egy egész kamionsort köztük engem és én még pont nem tudtalak megelőzni amíg 2 sáv volt és utána kínlódtam, hogy valamennyire kikerüljelek és ne kerülj az árokba. Azért nyugtass meg, hogy a mostani gépeddel sikerül a permanens 90-et tartani. 🙏 😁
Nekem 39 Euro-m van (50-et váltottam a horvát kisrobogós túrára, és csak egyszer tankoltam 6-ért, 2 euro volt a hot-dogom a benzinkúton, meg 3 Euro a belépőjegy ára az erdőrezervátumba. 😄) Szóval habzsi-dőzsi lesz, ha szeptemberben még egyszer elmegyek oda. 🤣 Ja, és nem büntettek meg gyorshajtásért sem. 🤣

Csak lenne már vége ennek a nyomorult kánikulának, mert már 2 hónapja nem ültem a robeszon, megdöglök a melegben. Eskü, még télen is szívesebben motorozok, plusz tíz fok körüli hőmérsékletben persze.
küldd el a lejt postán nekem, ingyen átveszem
Hát mi lekéstük a jóságot mert 372-ért váltottuk át devizás számlára és most remegünk nehogy alászaladjon. 😬 😁
Ilyet egyik bátyám is tett érthető okból, de nem politizál amennyire tudom pártvezető meg végképp nem. 😁
nekem van majd 50 euróm, szóval érzékenyen érint ez a dolog
szerencsére 300ért vettem szóval azért nem megyek a dunának emiatt
meg van itthon még 300 lej azt el kellene adni mert nem hinnén hogy megyek már románba