amiket itt felsoroltál az pontosan mind előre grammra kiszámolt mérnöki remekmű(kezeit széttáró) Szándékos avulás a jelenség megevezése(kezeit széttáró)
(gyúrcsány meg 57 évesen, valamelyik filmsztár meg 73 évesen. Hol itt baj(kezeit széttáró) A férfi ember öregkori halála előtt egy nappal is nemzőképes(kezeit széttáró)
nem töprengett ezen eddig senki. Mindig azt kell nézni, mihez képest volt jó életünk. A középkori kínhaláloknál még a nagyapáink első-második vh-ja is jobb volt attól meg jobb volt az 56 és a 40 éves orosz megszállás. Mi mindezekhez képest jobban élünk de a szilíciumvölgyiekhez képest szánalmas koldusok vagyunk(kezeit széttáró). Unokák? Jó eséllyel az enyémet már nem látom vagy ha még is az úgy fog kinézni, hogy ugyanaz a nővérke fogja neki is cserélni a pelust a szülészeten, mint nekem az elfekvőn 😅 szóval azt akarom mondani, hogy lófaxt sem érdekelt soha, hogy a 26-ik ükunoka, majd hogy fog élni és, hogy érzi magát a bőrében(kezeit széttáró) Egyik nagy hódító sem azért igázott le birodalmakat, hogy a 30-ik leszármazottnak jó legyen hanem azért, hogy legyen sok aranya meg ágyasa(kezeit széttáró)
Az Nmax 125-nek 60 mph (96 km/h) a hivatalosan megadott, gyári végsebessége szélmentes sík úton, 65 kg-os pilótával (én 16-tal több vagyok ennél.... Az óra ilyenkor már 105 körül mutat. Qrva nagy lejtőn mutatott már az órám 117-et is - de akkor simán tiltásba forgott, azért nem ment jobban.
nekem az 50es koszlott derbi megy 80at aztán még kb 1-2 centi gáz volt csak nem mertem húzni mert már elviselhetetlenül visított
egy 125ösnek azért tudni kellene stabil 100at jó áttétellel normál testsúllyal
Nem kínai volt, hanem egy japán belpiacos különlegesség: Honda CBX 125 Custom. Egy henger, 4 szelep, de két karburátor és két kipufogó! Az is 12 lóerős volt, de a robesz sokkal jobban beosztja az "erejét" a variátornak (meg a változó szelepvezérlésnek) hála.
A GéeSöccázzal óra szerinti 110-130 körül járkáltam folyamatosan országúton (kb. 10-et csalt az órája 100 körül), lakott területen meg 60-65 tempóval (közigbírságon belül). De minden egész napos guruláson öt-hat percre kipróbáltam a végsebességet is (óra sz. 180, valós 162 körül). Szóval nem elvből járok lassan. 😆
A kis 125-ös robesszal óra szerinti 90 körül igyekszem menni (valós 85 GPS szerint), fölötte már motorkínzásnak érzem. A teherautók pont nem érnek utol, a személyautók meg hadd menjenek. Egyébként a hajdani kis csoppernél jobban megy, bár a végsebességük hasonló (óra sz. 105, valós 96-98). De ez a kis emelkedőket (pl. egy felüljáró) le se sz@rja, ott is simán felmegy 90-nel (nyélgázon), a csopival szenvedés volt: visszaváltani 4.-be, nyélgáz és 70 volt a végsebesség ilyenkor. Na ezért utáltam a teherautó forgalommal terhelt 4-es főútvonalat, utolértek és kerülgettek a teherautók.
Abból amiket írsz, hogy milyen motorjaid voltak és miképp mész szinte biztos vagyok benne, hogy vagy 12-14 éve a 4-es úton még cegléd előtt ahol még 2 sávos volt és leszűkült 1-re te mehettél egy kis csopperrel és tartottál fel egy egész kamionsort köztük engem és én még pont nem tudtalak megelőzni amíg 2 sáv volt és utána kínlódtam, hogy valamennyire kikerüljelek és ne kerülj az árokba. Azért nyugtass meg, hogy a mostani gépeddel sikerül a permanens 90-et tartani. 🙏 😁
Nekem 39 Euro-m van (50-et váltottam a horvát kisrobogós túrára, és csak egyszer tankoltam 6-ért, 2 euro volt a hot-dogom a benzinkúton, meg 3 Euro a belépőjegy ára az erdőrezervátumba. 😄) Szóval habzsi-dőzsi lesz, ha szeptemberben még egyszer elmegyek oda. 🤣 Ja, és nem büntettek meg gyorshajtásért sem. 🤣
Csak lenne már vége ennek a nyomorult kánikulának, mert már 2 hónapja nem ültem a robeszon, megdöglök a melegben. Eskü, még télen is szívesebben motorozok, plusz tíz fok körüli hőmérsékletben persze.
nekem van majd 50 euróm, szóval érzékenyen érint ez a dolog
szerencsére 300ért vettem szóval azért nem megyek a dunának emiatt
meg van itthon még 300 lej azt el kellene adni mert nem hinnén hogy megyek már románba
Egyébként nincs benne semmi baj, csak megkérdeztem blédet, mert érdekelt.