Szerintem azt nem értik, hogy van egy üzem ami nonstop megy akkor az egyik ember bemegy dolgozni 0-8 óráig. A második bemegy dolgozni 8-16 óráig. A harmadik bemegy dolgozni 16-24 óráig. Ez így ok de minden nap dolgoznak nincs szabadnap. Kell egy negyedik ember (müszak) hogy legyen pihenő nap is.
Én most megmondom, hogy 99% eséllyel 2033 március 4-én (ha nem hétvége, de akkor meg pláne, nem nézem meg előre) 16:10 perc környékén már hazafelé haladok.
Ha költségvetési intézményben dolgozom, ott sem feltétlenül így, de így is ki lehet számolni. Ha viszont nyereségérdekelt cégként, azért ott jobban nekiállok számolni.
Te is csak okoskodsz megint de fingod nincs miröl. Bazmeg, igazad van.... egy félország satu hülye, összevissza jár dolgozni váltó műszakba, csak két fogalmatlan váltóműszakot hirből se ismerő kurva fejlett zseni tudja a dörgést😅
Rád is rád hagyom mint pipire, kb egyforma agytevékenységre vagytok képesek. Vagy sok pénzetek legyen hogy ne kelljen dolgozni pénzért vagy elég ostobák hogy valami tilitoli helyen elvegetáljatok 😄
Egyébként ezt könnyű kiszámolni,ott a tűzoltóság.Folyamatos munkarend,3csoportra osztva,egy nap 20 ember van szolgálatba és erre van 30 ember.10mindig szabin, betegen.Tehát összesen 90ember van a 60 helyre.
Emitt egy példa a régi munkahelyemről. Itt vegyes munkarend volt de 12 órában. Az emberek egy része "3 műszakosban" dolgozott, ahol A, B és C csapat forgott, ezeknek a hétvégéje szabad volt.
A melósok másik része folyamatos munkarendben járt, 1-4-ig számozott (121, 122, 123, 124 jelzésű műszakok) csapatban. Hétvégén, ünnepnapon, de mindig 3 nap meló, 3 nap pihenő felbontásban. Ezt hívták itt 4 műszakosnak.
Csak szemléltetés azok számára, akiknek ezt nehéz elképzelnie. Tőlem aztán mindenki nevezi, ahogy jól esik.
Sajnos a 8 órás beosztást már nem találom. Az már túl régen volt és akkoriban még nem kaptam Excel táblában céges mail fiókra saját példányt belőle.
Miz csusztat le te nagyon okos😃
Nem érted??? FOLYAMATOS MUNKAREND.....Nincs csusztatás. Menni kell dolgozni beosztás szerint. Január másodikan meg tudod mondani hohy dolgozol október 23-án
A tűzoltóknál esetleg.
Mert:
Munkaszüneti napon rendes munkaidő keretében kizárólag az alábbi esetekben lehet munkát végezni:
-a rendeltetése folytán e napon is működő munkáltatónál vagy munkakörben
-ha a tevékenység igénybevételére a munkaszüneti naphoz közvetlenül kapcsolódó, helyben kialakult vagy általánosan elfogadott társadalmi szokásból eredő igény alapján kerül sor (Mt. 101.§)
-ha a tevékenység igénybevételére baleset, elemi csapás, súlyos kár, továbbá az egészséget vagy a környezetet fenyegető veszély megelőzése vagy elhárítása, továbbá a vagyonvédelem érdekében kerül sor. -az idényjellegű tevékenység keretében -megszakítás nélküli tevékenység keretében.
Tehát van ilyen, de nem általánosan mindenkinek, aki folyamatos munkarendben dolgozik.
Így kapásból nem tudom kiszámolni, de ezt te is sejtheted. Ez egy külön szakma, ami nem pont én vagyok.
A főnök meg ha csak egy nappal előre számolja ki, hogy ki-mikor menjen dolgozni, akkor az a cég nem is létezik. Már.
De ezt megveszem, és még ki is számolja a béreket: https://ber.kulcs-soft.hu/supp...
Mert hülye lennék papíron számolgatni, mint ahogy a szögfüggvény-táblázatot sem forgatnám (pedig nem árt néha felfrissíteni a tudást), hanem megkérdezem a szoftvertől a helyes végeredményt.
De ha ezzel kéne foglalkoznom, hidd el, kiszámolnám.
A közlekedési vállalatok más tészta, ott van vezénylés egyes munkaterületeken, de pl a javító bázisokon két műszakos rend volt, de és du ellenben minden hétvége szabad. Ahol termelő tevékenység zajlik, ott a szabadságok miatt általában műszakonként egy vagy nagy létszámnál akár több ember van felvéve ugyanoda, meg hát a táppénzeseket se felejtsük ki. De volt olyan munkahely ahol a műszak csoportok kis létszámmal voltak, ott beugróst vettek fel erre a pótlásra, az össze vissza járt, ahol épp hiány volt a létszámban -a természetesen az óraszám és a kötelező pihenő idő figyelembevételével.
Műszak beosztásosoknál nincs emberi probléma, a besosztás szerint kell mennie, nincs varia. Ha nem jó akkor szabadság arra a napra amikor problémája van. Vagy cserél..... ahol vezénylés van (mondjuk sofőrök) ott mindig megy a varia hogy ne kelljen szabit kivenni.
ha az üzembiztonság a legfőbb cél és mindig kell 4 ember akkor kell vagy 22-25 ember ehhez aztán az a maradék addig raklapokat pakol az udvaron meg a takarítógéppel mászkál 3 műszalban aztán be lehet vezényelni ha gond van vagy a plusz napokra
ha lehet túlóra akár dupla műszakkal is, vagy 8 óra pihenő nélkül a 2 műszak között, plusz néha lehet sunyítani műszakokat 3 emberrel akkor ettől kevesebb is elég
amúgy a mávnál egy nagyobb állomáson erre a feladatra külön ember volt aki a vezénylést készítette mert azért ez elég összetett feladat, haver pár év után inkább elment kamionosnak mert úgy megutálta az embereket akiknek mindig volt kínja
ilyen pár emberes vezényléseket én is tudtam csinálni, plusz mellé a szabadság kimutatásokat amire a végén csinátam egy fasza excel táblázatot mert utáltam számolgatni
Ha folyamatos munkarend van, nem mehet mindenki hétvégén pihenni. Ezért van a műszak pótlék, mintegy ösztönzőként és valamilyen szinten kárpótlás gyanánt.
Na, ha ilyen okos vagy, akkor egy kis házi feladat. Adott egy folyamatos munkarenndel, folyamatosan üzemelő gyár. Minden munkaórában négy ember látja el a feladatokat. Csinálj egy beosztást erre a munkaerő igényre úgy, hogy a havi 160 vagy 168 óra (napok száma adott hónapban) meglegyen, ne kelljen túlórát fizetni és óra kiegészítésre szabadságot sem irhatsz ki. Hány embert kell felvenned, és azt a ledolgozható órák függvényében hány csoportra kell bontanod, hogy mindig ott legyen a négy dolgozó, de a heti két pihenő napot ki kell tudnod adni minden egyes dolgozónak valamelyik napokon. Továbbá figyelembe kell venned azt is, hogy az éves szabadságokat ki kell tudnod adni ami hogy könnyebb legyen, 30 nap dolgozónként. A csoportokat úgy nevezed el ahogy akarod, bár a köznyelv műszaknak hivja.
Mert ha ugy van ahogy mondod, akkor kovácsjóska akivel szerződést kötöttek mint egyén, például honnan tudja, mikor menjen dolgozni ha mindig 3-as műszakba van tudomása szerint. Vagy mindig megmondja a főnöke adott esetben 250 embernek, hogy te holnap mikorra gyere dolgozni?c Ezért van a műszakbeosztás. Megmondják hogy egyes műszakba vagy aztán ugy gyere mindig, ahogy az ő beosztásuk van. Szerintem ti direkt vagytok ilyen okostojások, de amint ezzel kéne foglakoznotok és a ti meglátásotok szerint, elég hamar leszámolnátok.
Rád is rád hagyom mint pipire, kb egyforma agytevékenységre vagytok képesek. Vagy sok pénzetek legyen hogy ne kelljen dolgozni pénzért vagy elég ostobák hogy valami tilitoli helyen elvegetáljatok 😄
A melósok másik része folyamatos munkarendben járt, 1-4-ig számozott (121, 122, 123, 124 jelzésű műszakok) csapatban. Hétvégén, ünnepnapon, de mindig 3 nap meló, 3 nap pihenő felbontásban. Ezt hívták itt 4 műszakosnak.
Csak szemléltetés azok számára, akiknek ezt nehéz elképzelnie. Tőlem aztán mindenki nevezi, ahogy jól esik.
Sajnos a 8 órás beosztást már nem találom. Az már túl régen volt és akkoriban még nem kaptam Excel táblában céges mail fiókra saját példányt belőle.
Nem érted??? FOLYAMATOS MUNKAREND.....Nincs csusztatás. Menni kell dolgozni beosztás szerint. Január másodikan meg tudod mondani hohy dolgozol október 23-án
Mert:
Munkaszüneti napon rendes munkaidő keretében kizárólag az alábbi esetekben lehet munkát végezni:
-a rendeltetése folytán e napon is működő munkáltatónál vagy munkakörben
-ha a tevékenység igénybevételére a munkaszüneti naphoz közvetlenül kapcsolódó, helyben kialakult vagy általánosan elfogadott társadalmi szokásból eredő igény alapján kerül sor (Mt. 101.§)
-ha a tevékenység igénybevételére baleset, elemi csapás, súlyos kár, továbbá az egészséget vagy a környezetet fenyegető veszély megelőzése vagy elhárítása, továbbá a vagyonvédelem érdekében kerül sor. -az idényjellegű tevékenység keretében -megszakítás nélküli tevékenység keretében.
Tehát van ilyen, de nem általánosan mindenkinek, aki folyamatos munkarendben dolgozik.
A főnök meg ha csak egy nappal előre számolja ki, hogy ki-mikor menjen dolgozni, akkor az a cég nem is létezik. Már.
De ezt megveszem, és még ki is számolja a béreket:
https://ber.kulcs-soft.hu/supp...
Mert hülye lennék papíron számolgatni, mint ahogy a szögfüggvény-táblázatot sem forgatnám (pedig nem árt néha felfrissíteni a tudást), hanem megkérdezem a szoftvertől a helyes végeredményt.
De ha ezzel kéne foglalkoznom, hidd el, kiszámolnám.
Műszak beosztásosoknál nincs emberi probléma, a besosztás szerint kell mennie, nincs varia. Ha nem jó akkor szabadság arra a napra amikor problémája van. Vagy cserél..... ahol vezénylés van (mondjuk sofőrök) ott mindig megy a varia hogy ne kelljen szabit kivenni.
ha lehet túlóra akár dupla műszakkal is, vagy 8 óra pihenő nélkül a 2 műszak között, plusz néha lehet sunyítani műszakokat 3 emberrel akkor ettől kevesebb is elég
amúgy a mávnál egy nagyobb állomáson erre a feladatra külön ember volt aki a vezénylést készítette mert azért ez elég összetett feladat, haver pár év után inkább elment kamionosnak mert úgy megutálta az embereket akiknek mindig volt kínja
ilyen pár emberes vezényléseket én is tudtam csinálni, plusz mellé a szabadság kimutatásokat amire a végén csinátam egy fasza excel táblázatot mert utáltam számolgatni
Mert ha ugy van ahogy mondod, akkor kovácsjóska akivel szerződést kötöttek mint egyén, például honnan tudja, mikor menjen dolgozni ha mindig 3-as műszakba van tudomása szerint. Vagy mindig megmondja a főnöke adott esetben 250 embernek, hogy te holnap mikorra gyere dolgozni?c Ezért van a műszakbeosztás. Megmondják hogy egyes műszakba vagy aztán ugy gyere mindig, ahogy az ő beosztásuk van. Szerintem ti direkt vagytok ilyen okostojások, de amint ezzel kéne foglakoznotok és a ti meglátásotok szerint, elég hamar leszámolnátok.