Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Névváltoztató kaméleon mindig gyanús, tótból ősmagor háááát. 😆
Ezt én is igy gondolom. Most is rájuk szavazok ha itthon leszek
Mi hazanknak lenne ertelme,csak akkor az unios orban szivatas rank eső resze hatvanyozottan lecsapodna.
én nagyjából mindig kitartok a magasról leszarom azt hogy ki szívat meg minket hozzáálláson
csak kíváncsi vagyok az elvakult hívők mikor térnek meg
mert én alapvetően ilyen kíváncsi természet vagyok 😁
Az utóbbi pár hét alatti politikai hangulatváltozásaidat nehéz követni, nem vagy valami következetes. 😁
Utóbbi sanszosabb lenne.
azért kíváncsi leszek milyen bánatosak lesztek amikr o1g végre megbukik és semmivel se lesz jobb utána
meg arra is hogy amikor megtörténik a beismerés hogy ismét egy rakat szarra szavaztunk ugyanúgy mint eddig az elmúlt évtizedekben le meritek-e írni
ez is hiba, nem kell beérni kompromisszummal
el kell dönteni mit szeretnél és nem kell engedni belőle
ha nincs jelentkező akkor nem kell bővíteni
alap hogy egy plusz ember legalább annyi hasznot hozzon mint amibe ő van, plusz még valami ami miatt felveszed
vagy több pénz miatt vagy azért hogy kevesebbet dolgozz ez mindegy
azért nincs értelme felvenni embert hogy utána csak a gondod legyen több
kivételt képez ha az a személy egy csini huszonéves lány és profin tolja a mélytorkot 😂
Az a baj ez korántsem igy van. Kevesebb tudással kompromisszumosan kell beérni egy emberrel, mert nem az a vikág van amikor még véletlenül eljártál dolgozni. Sajnos nqgyon sokan pont ezt a szűk látókörű mindent megdumálos hozzáállást próbálják bevetni. De ezeket az első alkalommal ki kell baszni mert a fejedre nőnek. És nem, nem akarnak dolgozni többnyire......
Te egszeruen egy lusta diszno vagy es a csatornaparton dagonyazol.De alapbol sehova se szeretnel menni.Mindent hozzad kell vinni.
Amugy zacsko napolyibol 4-6 het alatt se jön össze annyi hogy akar tapioszöllősig eljuss.
Pont szert tartottam meg hogy el tudjak menni ahova szerettem volna.
ha ennyire nem volt munka miért tartottad meg az embert???
akárhonnét nézzük csak a munkaadó volt a legnagyobb hülye 😆
amúgy én még mindig nem vagyok lusta csak nekem nem kell heti 60 órát robotolnom azért hogy évente 2x elmenjek oda ahová szeretnék menni

jövő héten kezdődik a szőlő hordás 4-6 hétig melózok aztán kb be is fejeztem az idei munkálkodást, kezdődik az őszi peca szezon aztán csak a nád susogását hallgatom november végéig
Naphosszat csak lobalta a labat,2008-10 közotti pangas volt.Es hulyeseget hablatyolva azt hitte nagyon okos,pont mint te.
szóval akkor nem adtál neki semmit csak próbálkozott hátha kap valamit
azért előbb-utóbb kiderül hogy lófasz fizetésért elvártad volna hogy napi 2x áthordja a gellérthegyet a duna túloldalára 😂
Ja es csak kellett vona neki,de csak a szerzodes szerintit kapta,azert is dumalt ugy mint te.Csak elegem lett.
Nem,igazabol olyan tipikus lusta magat okosnak tarto troger vokt mibt te.
Olyan meguszos alibi melot akaro ipse.
De igazabol valszeg ot is meg teged is az asszony tart el nem te forditva.
tipikus példája a hülye főnök -hülye beosztott felállásnak 😂
miért kellett béremelés? le volt írva a szerződésben hogy adni kell neki 6 havonta x% béremelést?
a sok egyéb juttatás többnyire adható kategória
a munkába járásos költséget nem te fizetted mert visszakaptad
a minkaidő vége meg ismét egyéni megállapodás
szóval fogalmad se volt hogy foglalkoztass egy embert tanácsadóra meg sóher voltál.
az ember meg kihasználta hogy hülye vagy hozzá 😂
No,tiz eve volt egy emberke,a 3 regi melle meg fater vette fel.
Az alap volt hogy felevente beremeles kellett neki,de gyerekutan tankonyvtanogatas,egyhonap szabi,bejarasra kocsi penz,ha volt kisebb fuvar azt elvitte munkaidoben,munkaidon kivul a konyhat,gardrobot szerelte penzert,mindezt 2010 ben a valsag legnagyobb reszeben 13-14 ig.Akkor nem ment ugy a szeker.Megszakadni nem kellett,ha jott aru akkor bevenni,kirakosgatni,ha ment felrakni a fuvarosnak,eladasban segiteni,ha volt melo akkor dolgozott,de azert boven volt uldogeles.
Akkoriban meg dübörgött a lapraszerelt,odallt egy srac targoncaval es ra kellett rakni a cuccot szetvalogatva es a targoncas feltette a polcra,ő volt az egyetlen aki 18:50 kor elment haza.
Kozben a tobbit cseszegtette hogy a vallalkozo igy televan,meg ugy,mind szemet satobbi.Ment a morgolodas,amikor a betleti dijat alig tudtam kifizetni az o beret meg juttatasat mibdig ki kellett adni,emelni.
Egy ido utan a berpapirokat nezve tobbet vitt haza mint en,a tulajdonos.
Aztan az egyik ilyen morgolodaskor elegem lett,mindig jott hogy o milyen nelkulozhetetlen emlejek fizetest
Leakadt amikor aszondtam neki hogy tudod mit,nem tartalak vissza menj el.
Meg kiharcolt penzt mert lelepett.
Utobb kiderult betonuzemben vakolta kinn a betonelemeket telen-nyaron.
Olyan helyen talalt munkat.
2000-es évek elején volt egy rendes fiatal gyerek beóm, aki dolgozott szépen, kb. három négy gépet kellett neki összerakni hetente, meg plusz a javítgatások, meg meg minden más, ami van.
Aztán elment fősulira, felkerült pestre, elment egy ugyanakkora céghez (állomány, hely, eszközök) dolgozni, mint az enyém.
Na ott is ugyananyi gépet rakott össze, mint itt, csak ott naponta 😁 persze hogy jobb volt a fizetése, de nyilván nem hatszor annyi, szóval nekem a pesti buzik ne rinyájjanak 🤔 😛
ezért kell egy munkaköri leírás
ami azért a kis maszekoknál ritkán van
aztán ahogy tellik az idő úgy pakolnak rá egyre több feladatot
Ezert is dontottem ugy hogy fetrengjenek ugy ahogy akarnak otthon a kanapen.
Emiatt bealdoztam a szabadidomet.
De sokkal nyugodtabb vagyok.
Az a baj, hogy a munkavállaló ezt mindig fordítva látja... szerinte a meló sok, a fizetés meg kevés 😁
na de aki nem akar dolgozni miért veszed fel?
eléteszed a 3 oldalas munkaköri leírást, elolvassa, értelmezi aztán eldönti kell-e neki
ha kell neki a meló egy hónap próbaidő aztán látod mit csinál
egy hónap alatt kiderül minden
ha nem derül ki a gyengesége akkor ismét csak te vagy a balfék mert fogalmad nincs arról mit vársz el tőle
szóval még mindig ott tartunk hogy balfasz főnök mellé balfasz munkás jár

amúgy nekem sose kellett nagy pénz
kis pénz kis munka nagy nyugalom
én ilyen bébifóka megmentő vagyok mert kicsi a karbon lábnyomom 😂
En hibátlan vagyok,a munkavallalok olyanok mint te.
Fizetes nagyon sok,melozni egyik sem akar.
Az én haverom okosabb volt, kitelepült németbe, mikor már szorított a cipő, a felesége (akitől 3 van az 5-ből 😁) meg évekig fizette még utána a kamionja részleteit...