Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De övé volt a lú
De nincs 4 műszak 🤣
Talán gyúrcsányék idejében még volt(gondolkodós)
"hazudtunk reggel, délbe meg este" Na itt felmerül a kérdés, hogy éjszaka mit csináltak? 😅
Valószínű akkor is hazudtak szóval ha összeszámoljuk akár kijöhet a 4 műszak ha csak... A reggeli és a déli nem két félműszak volt 😂
már írtam(szemeit körbeforgató) A negyedik a Klára(kezeit széttáró)
én is ezt mondom de kötik az ebet a karóhoz 😅
személyiségi jogok miatt ezt nem írhatom le
plusz van akire nem is emlékszem 😆
pl a bandi gyerek teljes neve homályba vész, az megvan hol lakott meg egy piros daewo kalos kocsija volt meg 2 lánya szóval elég sok minden de a vezetékneve nem ugrik be
Sokkal, tehát akkor Mindenki! A 4. műszakot Szabó Józaefnek hívják, kéretik ezután így hivatkozni rá! 🤓
Szabó Józsi. Na? Most már jobb? 🤣
Konkrét név kell, a többi az 1-es, 2-es, 3-as műszak, ki volt a negyedik!? 🧐
volt egy andrás, egy béla, egy zsolt, egy istván. amelyiket szeretnéd az volt a 4. ember 😉
a kihelyetett vezérünk györgy volt de 0 tudással rendelkezett a munkánkról
annyi volt a dolga hogy a bkv bérletet meg a kajajegyet kiossza
azt mondta hogy őt semmi se érdekli csak a munkánkat végezzük el, ha ott se vagyunk vagy fullra be vagyunk állva az se érdekli csak a meló legyen meg és ne vágjon szét minket a vagon a rendezőben
az az 5 év egész jó volt, igaz buktunk miatta vagy 750ezret de leszarom
Pihenőn a másik 26 van.
..és ha van, aki pihenőn, van aki szabin és van aki beteg?
A legelején írtam, az, hogy az álláshirdetésekben és a pongyola köznyelv mit-hogyan nevez, azt ugorjuk át.
De kértem minden olvasót, hogy mutasson már valami elfogadhatót a 4. műszak hivatalosságára. Én megtettem már, most mutatok egy másikat, és az pont ugyanazt a hivatkozást írja (eskü, nem innét vettem, én kerestem ki):

Három műszakos munkarend

A munkáltató alkalmazhatja beosztottjait úgy, hogy ugyanazon tevékenységet különböző időben végzik. A műszakok száma akár három is lehet. Több műszakos munkarend esetén a dolgozó műszakpótlékot kap. A műszakpótlék a munkaidő-beosztás váltakozásával járó nagyobb fizikai megterhelést hivatott kompenzálni. A három műszakos munkarend esetén is van lehetősége a munkáltatónak munkaidőkeretet alkalmazni. Három műszakos munkarend esetén vasárnapra is beosztható rendes munkaidő.
A 2003/88/EK (Európai Parlament és a Tanács – a szerző) irányelv határozza meg a váltott műszakban végzett munka fogalmát, amely szerint a folyamatos vagy megszakításokkal működő üzemelés olyan munkaszervezési módszere, amelyben a munkavállalók egymást váltják egy bizonyos időbeosztás szerint ugyanazon a munkahelyen, és amely azzal jár, hogy a munkavállalóknak különböző időben kell munkát végezniük adott napi vagy heti időtartam során. Ebből a definícióból annak van kiemelt jelentősége, hogy a munkáltató az adott munkanapon több munkavállalói csoportot különböző időszakokban foglalkoztat.
Amikor egy sofőr elindul Kurdisztánba és akárhány óra vezetés után akárhány perc/óra pihenőt kell tartania, azt én nem műszakos munkarendnek gondolnám. Ezért pl. az űrállomáson szolgálatot teljesítőket sem.
De én nem ezt mondom már hetek óta, hogy CSOPORT lehet akárhány, de műszak legfeljebb három?
Lehet csoport, brigád, csapat, de biztosan nem műszak. meg lehet kérdezni a többműszakos munkarendben dolgozó akárkit, hogy másnap mikor dolgozik? Azt fogja mondani 100%-os bizonyossággal, hogy délelőtti MŰSZAKBAN, éjszakai MŰSZAKBAN, de ez kurvaélet, hogy ezt nem mondja, hogy pihenőidős MŰSZAKBAN lesz.
És.
Az a 4. embercsoport egyik tagja sem fogja azt mondani, hogy behívta a főnök mert a másikból nátha miatt sokan kidőltek és TARTALÉK műszakban lesz, hanem azt mondja, hogy be kell mennem éjszakai műszakba, mert a Ferit meg a Pistát elvitte a takonykór.
Minden megkezdett ember egy egész ember.
Valóban nem tudom, de ennek ellenére, ha randiznom kéne, és feltételezve, hogy addig, akkor 16:10 kor jöhet a csaj, tehát ha ennyire biztosan be tudom osztani az időmet majdnem egy évtized múlva is, akkor mennyire tudom, hogy a jövő héten ráérek 16:10-kor?
Ettől is jobban.
tercsi, fercsi kata és klára(meghajlós)
2012 szereltem le előtte 5 évig egy vasúti kft nyomtuk, előtte meg a máv/mávcargo színeiben majd 15 évig
Hogy hívták a 4. embert?
inkább 30
Ez nem 20 eve volt?
vasútnál az utolsó 5 évben négyen vittük a folyamatos műszakot úgy hogy senki pótlás nem volt
ha valami szabin volt vagy beteg akkor toltuk 24- be de többször is volt 36 órám egybe
nem tudom hogy oldották meg a hivatalos részét, de mindig el voltak számolva az órák meg a túlóra is rendesen
plusz azért mi is cserélgettünk nem hivatalosan egymás között napokat itt durvább dolgok is voltak, akár 48 óra egyben, a budiban fürödtem a kézmosó csapról 5l melegvízből
de azért az kurva jól esett hogy 2 nap munka után 6 nap otthon
Nem,A,B,C csoport van,csoportonként 30ember.20 dolgozik egyszerre a maradék 10 szabin van vagy betegen.
Húszan dolgoztok 4 műszakban az 80 ember. 10 meg gondolom valami tartalékos lehet...