Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb. 4 milliárd év múlva a nap felfalja a földet ez már bizonyított és tuti(kezeit széttáró)
Azért ma még próbálok ez miatt nyugodtan aludni(kezeit széttáró)
Felfogja? Van aki felfogja, hogy nincs zsákutca pusztán kutatni és fejlődni kell és van aki nem, kár ezt tovább ragozni. Inkább azt mond, hogy te miért nem ezt akarod? 😁 Vagy csak nem bírod követni a jelenlegi fejlődést, forgolódsz mint vasorrú bába a mágneses viharban? 🤔
ez azért van mert van aki felfogja hogy zsákutcába robogunk egyre gyorsabban, és van aki nem
vannak tények amin nem lehet változtani pl a földön található nyersanyag készlet, de a fizikát se lehet megdugni hogy utána engedékenyebb legyen a szabályai terén
sokadkújára leírom: én ezeket nem akarom, hogy összedőljön minden, én világbékét akarok örökéletet meg munkamentes életet, soha ki nem fogyó pontyállományt a csatornába stbstb
de van annyi eszem hogy fel tudom fogni hogy ez nem lehetséges, ami ezt elhozná az ellentétes minden élő szervezet alap programjával

ja és a kirajzástól ugyanolyan messze állunk mint 100 éve amikor a repülés már valamilyen szinten működőképes elképzelés volt
persze hinni lehet benne..... jézus második eljövetelében is.....
Nihilista vagy én meg progresszív optimista, te nem látsz jövőt és mindenki pusztuljon én meg a kirajzást erőltetném. Vajon ennek mi oka lehet? Nálam talán a jövő pozitív folyamatában látását az befolyásolhatja, hogy sok gyerekem és unokám van akiknek véletlenül sem a végét szeretném hanem sokasodásukat és egyre jobb életüket, te vajon miért nem ezt akarod? Mert tehetünk mindenért és minden ellen is.
hozzáértők 20-40 év között jósolják hogy megborul a jelenlegi rendszer(fogyasztói társadalom és a többi növekedésen alapuló modell), utána már nehézségekbe fog ütközni a jelenlegi életvitel, ez azért nem fog tetszeni a népnek aztán előbb utóbb mindennek vége lesz
Mert a 10év az nem 100éven belül van?
Szerintem eggyel több nullát írtál a kelleténél....
én nem örülök semminek se, de mivel semmi beleszólásom nincs ezekbe a dolgokban tényként tekintek rá
vagyis inkább nem tekintek rá mert leszarom csak azért ott van a tudatalattiban

igazándiból itt és máshol is 100 éven belül úgy se lesz semmi se csak porladó mindenség mint csernobil körzetében
Na, hát ez a lényeg, és te ennek örülsz? Még ha vállalkozó lennél alkalmazottakkal megérteném, de így? Ez simán csak magyargyűlöletnek hangzik. 😁 Nekem egyre több közöm van ezekhez és látszik, hogy előbb utóbb mindenkinek lesz, a vállalkozóknak is és nem a bré boldogabbik végén, de hát ezt mindenki tudja csak még ideig óráig valamilyen várt haszon reményében akár még tolja is a propit oszt majd kiderül jó lóra tett-e?
sok közöm nincs hozzájuk csak néha látom őket amikor boltba mennek és épp arra járok ez kb évente 3x van
amíg a pénz a fő motiváló dolog addig az ilyesmin kár gondolkodni
ha jönnek itt lesznek aztán ennyi

szerintem ha jó sokan lesznek egyből visszaveszük az arcunkból és beállunk kicsike pénzért is dolgozni
Mondom, hogy még nincs hozzájuk közöd csak a panelpuff megy. De hát ahogy írod jönnek, az, hogy miért, kinek az érdekében és ki hozza őket már más kérdés, de hatásuk az jelentős lesz.
a migráció elkerülhetetlen, észak korea és hasonló zárt világokban nem létezik csak
gazdasági előnyökkel jár ezért létezik, persze az átlag ember többnyire szarul jár emiatt
pl felénk a napszám mindig is mérsékelt volt, régen a románok miatt most meg az ázsiaiak miatt
nekem a traktoros órabérem 3 éve is 2000 volt meg most is, 3 éve kellett neki ember és nem talált olyat aki csak néha-néha dolgozik amikor meg van szorulva és nem bírják el az állandó emberei azért adott "rendes" pénzt
most meg csak a vakarózás van hogy a bejelentés drágább lett meg hasonló(igaz vagy részben igaz) kifogások
Az látszik, hogy sok közötök még egyik féléhez sem volt és úgy gondoljátok nem is lesz pedig lesz. És nem az illegálisokkal lesz a gond hisz azok itt nincsenek ellenben...........
És miért van ez?Mert elfogadják az itteni szabályokat,és szerintem nem is ezzel van a baj.Ide jönnek,dolgoznak és elfogadják a játékszabályokat.De a másik hordalék,azok ösztön lények és eszükbe sincs alkalmazkodni.
aztán lehet nem vietámiak hanem fülöp-szigetiek, nekem ezek mind egyformák
felénk van egy csomó vietkog, ki lehet őket bérelni
ha este rámutatsz egyre hogy nem kell mert nem dolgozik jól akkor másnap nem hozzák, pár ilyen alkalom és küldik haza
elmennek a falusi boltba akkor a hangjukat nem hallod mert tudják ha balhé van ugyancsak mennek haza, ahol laknak csapatostól ott sincs semmi fesztivál, elvannak magukban
namármost ha kicsiben működik a dolog nagyban miért is nem lehet ezt kivitelezni?
talán mert nem is akarják, és direkt a rendbontás a cél

amúgy a buzifelvonulás résztvevőinek pár százaléka volt közfelháborító viselkedésű, ha ezeket az egyedeket kiveszik és megbüntetik akkor minden más lett volna
de
ezek is azért voltak hagyva hogy utána csináljanak olyan törvényt hogy minden nemű csoportosuláshoz vonuláshoz engedélyt kelljen kérni, szóval nem bejelentés köteles lett mint volt hanem engedély köteles amit bármilyen indok nélkül megtagadhatnak
csak a nép ezeket nem veszi észre mert csak a buzikig terjed a figyelme és tapsol hogy milyen jól már, hogy a buzik nem vonulnak
Én is pont erre gondoltam. Na meg rájuk:
Nem a migráció hibája. Velejárója. De értjük egymást nagyjából. 🤣
Mikor itt élősködik a migráns,majd amikor jelzik neki hogy letelt az egy év,nincs tovább segély,neki kéne állni melózni,erre ő kimegy az utcára és leszúrja az első szembejövőt,az kinek a hibája?Az eset megtörtént.
én mindent értek
csak a hozzáállást nem
500+ ezer magyar él külföldön aki ott dolgozik, ha kötekedik valahol egyből sittre vágják, sokszor még kötekedni se kell pl egy koszos kocsiért basztat a yard hogy mosd le
ha jön a szines migri és nem dolgozik csak kötekedik és eltűrik az szerinted a migráció hibája?
az illegális migráció meg úgy ahogy van érthetetlen dolog, ilyennek léteznie se kellene, a fogalmat se kellene ismernünk
Így is meglehet közelíteni, de arra értettem, hogy mindkettő semmirekellő, ingyenélő, és még sorolhatnám. És nem, nem a vendégmunkára értettem. De te is sejted. 😉
ezt a kettőt meg én nem értem miért térdeltetne
a buzik itt voltak-vannak-lesznek, azért mert a 365 napból 1 napot vonulnak vagy sem kurvára nem változtat semmit se
divat ipar "gondolkodó" része többnyire buzi, a zenei és filmes szakmában is rengeteg van ezen semmi sem változtat
migráns
addig fasza dolog amíg mi megyünk németbe meg osztrákba több pénzt keresni, de ha a vietkong vagy pakisztáni jön ide több pénzt keresni az elitélendő
nem fura ez?????
az hogy miket engednek meg a migránsoknak teljesen más dolog az elkorcsosult demokráciának köszönhetjük
Na ez a két (népcsoport) letérdeltetné egész Európát, nemhogy Magyarországot. Már ez is sok ami van. Persze továbbra sem vagyok elégedett a jelenlegi helyzettel, csak úgy hirtelen nincs jobb.
Aztán beengedni a migriket,meg teret engedni a buziknak?Vagy miért szeretnéd?