nálunk lassan lesz fogorvos, évek óta névleg van csak mert már 80+ éves aztán kb semmit se csinál, amit csinál az meg nem sok mindent ér
állítólag leszerződött az önkormányzat egy fogdokival aki heti 2x4 órát lesz majd, de hivatalosan nincs még erről semmi nyilatkozat
de volt hogy házidoki se volt legalább fél évig, most se egy harcigép, úgy kell időpontot kérni és nagyon ritkán van aznapra időpont
de igazándiból ezek nem olyan vészes dolgok
csak amikor egy sos ct 3 hét, vagy bármi egyéb kicsit komolyabb dolgokra heteket vársz még akkor is ha a doki kéri sürgösségiben azok már sok esetben tudnak bajt okozni
kiskőrösön egy sima vérvétel 2,5-3 hét
asszonynak a kézsebészet több mint 3 hónap várakozás
vagy amire asszony öreganyjának a csípő protézis meglett volna a sok fekvéstől teli lett felfekvésekkel úgy hogy meg sem műtötték a végén
szóval azért remélem azoknak akik örülnek a jelenlegi rendszernek lesz minimum valami ilyesmi gondjuk.......
A leggazdagabbak bizony irányítanak, de a mi jó lölönk csak egy szaros stróman. Mint a simicska volt... de a szociknak, libsiknek is megvoltak a sajátjaik.
Azt te mar nem ered meg. 🤣
Jelenleg bementem az önkori fogorvoshoz,azonnal betomte a fogam,kellett vagy 20 perc hogy meglegyek.🤣
Dehogy kuksolok,van hogy kiszallitok,Sajnos nincsenek olyan egybites egyfogu ugyfeleim mint te,akik begyömöszölik a sajat kocsijukba.🤣
Mondjuk azon is van a te orabered 4x-ese.🤣
majd akkor írd hogy fasza minden akikor valami vizsgálatokra hónapokat kell várni aztán amire meglesz mi a bajod azt mondják hogy most már baszhatod mert már nem lehet vele mit kezdeni
de addig is örülhetsz hogy van 10% több haszon amit csak nézegethetsz mert évente 300 napot a bútorboltodban kuksolsz
én ezt már évek óta mondom hogy az o1g sosem nyer a választáson, mert az ellenzék nyeri meg neki a választásokat
szóval neki csak hátra kell dőlni és nem csinálni semmi orbitális faszságot, a kicsi faszságok meg beleférnek
de most látni hogy baj van a mi hős területi képviselőnk aki rendszerváltás óta bent van a parlamentben és kb 0 amit csinált eddig most nagyon buzog, olyan aktív az elmúlt egy évben hogy az valami hihetetlen
az hogy ebből a peti emberből mi lesz nem tudom, o1g úgy bebetonozott egy csomó pénzkimentő helyet magának hogy szerintem ha veszít akkor se lesz itt lófasz változás se
a politika az egyetlen olyan "munkahely" ahol következmények nélkül lehet bármit csinálni, és csinálnak is antaltól a vityáig mindenki
én anno a vasútnál rossz határon küldtem haza egy vagont akkor jött a fizetnivaló a mávnak, aztán egy részét levonták a fizetésemből, nem mindet de azért meg lehetett érezni amikor mondjuk 10 kocsit elnéztél és egy határral arrébb küldték ilyenkor ugrott egy heti bér
aztán amikor a nagyjaink milliárdokat játszanak ki a közvagyonból vagy épp eladják gombokért azért meg nem jár bünnti
Te nem kerdeseket teszel fel,csak kinyilatkoztatasokat posztolsz,egy motoros forumba,legalabb 5 eve nem lattam toled semmit ami nem lölövel vagy egyebb neres dologgal foglalkozna.Ebböl lejött hogy ezzel kelsz-fekszel.Szerintem enyhen beteges,es a face-en nagyobb lenne az elfogadó buborekod is.
Namost,jelenleg ott tartok hogy a brutto forgalmam saccra 80% a megvan a tavalyinak,ha ez igy marad akkor 10-15% al nagyobb lesz a tavalyinal,a melypont 23 dec volt,onnan enyhe növekmennyel ment fel,iden mar lathato.
Nem repülőrajt,de kicsit nyugodtabb vagyok,foleg hogy a forint is enyhe erősödésben van,a benzin is 555 es te is naponta baszod fel magad lölö miatt,lassan mar magas vernyomasod lesz.
Ezt ki mondta? Szerintem nem én... Feltettem egy értelmes kérdést! De itt is látszik hogy inkább csak a mások b@szogatásáér jársz ide! Engem meg kifejezetten szeretsz 😅
Szerintem ezt sem mondtam! Nem kerülök robotszikés AI alá... De szerinted miben alkotott kiemelkedőt ez a kormány? Ne a saját emberei meggazdagodására és az egyenlőtlen osztogatásra gondolj! De én most sem érzékelem a repülőrajtot... Te igen? Ennek örülök...
Mondjuk az is idiota aki ugy kepzeli el a leggazdagabbat hogy sajat maga iranyit.
Van egy csapat aki iranyitja az egeszet.
Bar ertem a narativat.Egybites uzenetek egybiteseknek.
Azon csodalkozom hogy te el is hiszed,melyseges hittel hogy ha nincs lölö akkor te fel ora alatt egy hiper robotsebesz szikeje alatt leszel,a gyereked meg ötévesen derivalszamitasokat fog csinalni a modern oktatasban,nomeg legparnan szaguldasz ezerrel a melohelyed elotti vasutallomasig.
Mert számodra ki lenne a megfelelő? Ki lenne az, akire azt tudnád mondani ebben megbízom... Milyen feltételeknek kellene megfelelnie?
Ha ez az ember, akinek ilyen mondatok esnek ki a száján, az a leggazdagabb magyar, és ez téged nem zavar, az probléma! Nem is kicsi... Tettél ellene valamit? Nem? Akkor neked sosem lesz az ellenzékben megfelelő jelölt...
Mondjuk nekem az egy szekunder szegyen hogy 15 ev alatt az ellenzek nem tudott felmutatni egy olyan jeloltet sem amelyik komolyan vehető lett volna egy percig is.
A fideszbol lepettant echte fideszes csinovnyik kellett hozza hogy valami legyen.
Ez meg garancia hogy ugyanaz lesz,csal lölö helyett egy masik nevtablat kell megszokni.
sose néztem, még gyerekként is csak a szombat-vasárnap délelőtti műsorokat
részletek vannak pl ablak a bálint gazdával, rémlik valami a szomszédokból is
az elmúlt 20évben szerintem 2 percet se néztem, mondjuk ez nagyjából igaz az összes többi magyar csatornára
amikor a tv ostroma volt meg a szemkilövés nagyjából az volt az utolsó hosszabb tv nézési időszakom
ellenben ismerek több ilyen fanatikust
pl mostanában beszélek sok gazdával azért jelentős többsége még hisz abban hogy o1g a mi nagy megmentőnk aki jelentős szembeszél mellett is pofán vizeli a gonosz eu vezetőket 😂
azért az m1-tv2 jelentős agymosoda, és ugye az agymosás lényege az hogy utána az az alap program, minden egyebet elutasít ami nem egyezik avval a nézettel, még akkor is ha sorban állnak a bizonyítékok
állítólag leszerződött az önkormányzat egy fogdokival aki heti 2x4 órát lesz majd, de hivatalosan nincs még erről semmi nyilatkozat
de volt hogy házidoki se volt legalább fél évig, most se egy harcigép, úgy kell időpontot kérni és nagyon ritkán van aznapra időpont
de igazándiból ezek nem olyan vészes dolgok
csak amikor egy sos ct 3 hét, vagy bármi egyéb kicsit komolyabb dolgokra heteket vársz még akkor is ha a doki kéri sürgösségiben azok már sok esetben tudnak bajt okozni
kiskőrösön egy sima vérvétel 2,5-3 hét
asszonynak a kézsebészet több mint 3 hónap várakozás
vagy amire asszony öreganyjának a csípő protézis meglett volna a sok fekvéstől teli lett felfekvésekkel úgy hogy meg sem műtötték a végén
szóval azért remélem azoknak akik örülnek a jelenlegi rendszernek lesz minimum valami ilyesmi gondjuk.......