Igazabol a terd es csipoprotezisek amik 6 honapnal hoszabb varakozasi ido van.
Az orvosok meg trukkoznek a datumaikkal hogy at tudjak terrelni a sajat maganpraxisukba a beteget.
Ezert is indokolni kell a foglalt helyeket is.
Amugy ma siman talaltam szemeszetre pakson 8.29 re idopontot.Kiserletkent.
Egy kanapen fetrengő balna is lefoglalja pikpakk,aszmán meg van vizsga,bedobod a ven csontot es robogtok az olcso gazzal paksra.
Nem mindenhol, vannak még nagyobb körzeti rendelők ahol kerülik a használatát mint ahová tartozok ott is, pár hete kérdeztem egy rendelésen, hogy lehet ez és a válasz csak az volt, hohy az informatikusuk nem ér rá vagy nem tudja beállítani, de inkább a nővérek védik ezzel a státuszukat, a rendelő a telót nem veszi fel így csak személyesen lehet időpontot kérni, de a felvételen sok orvoshoz még ott sem csak a rendelésén mikor kijön a nővér tőle lehet kérni és az eeszt-ben meg sem jelenik az időpont csak a saját rendszerükben látják. Ezzel tulképp a nővérek tudnak élni a hatalmukkal, ismerős másnap ismeretlen 2-3 hónap mint nekem is általában, a vérvételhez még nem kell kérni csak a tömeg nagy, nem kicsi körzet.
Tehat ha fogyatékos vagy az is a rendszer hibaja,ertem én.
Van olyan egeszsegugy valahol ami kitalálja hogy mi lesz a bajod 2027 09 12.-én delutan 3:43 kor,kikuldi a mentot,a dokit,meg a vizsgalatok és a mutő is kész van addigra.
már akinek van ilyenje
szerintem az 50+éveseknek felének nincs, a 60+éveseknek meg 90% nincs
nekem sincs semmiféle digitális akármim, se ügyfélkapu se mittudoménmi
de amúgy milyen jó lenne már ha itt nincs időpont aztán nyíregyházán van aztán gyors elutazunk 250km arrébb egy vérvételért
pest környékiek könnyen vannak, ott minden is van és sok, erre a vidéki pusztulatban már annak örül az ember ha 20 percen belül kiér a mentő
kiskőrösön nem túl régen újították fel az orvosi részleget, vagyis lett egy másik épület
minden fasza szép és jó, még napelem is van
de
nincs elég doki, pl már szemészet sincs, bőrgyógyászat tök régóta nincs, vanak olyan rendelések ami heti 1-2 alkalommal elérhető, de olyan is van hogy ki van írva hogy 2 hónapig nincs irány kiskunhalas....
vérvétel van de katasztrófa, 5-6 éve még odamentél kivártad a sorod aztán megcsinálták
most meg meg van szabva hogy déltől egyig kérhetsz időpontot(lehe nem ez az intervallum de ilyesmi) vagy írsz nekik emailt aztán adnak ott időpontot
régebben hívtad a recepciót a bejáratnál vagy odamentél aztán intéztek mindent, most már kb lehetetlen felhívni őket
szóval felénk elég ócska a helyzet, ha bajod van ugrás a kocsiba aztán irány kiskunhalas ami majd 50km
de mondjuk egy sbo ott is katasztrófa, mire sorbakerülsz néha 4-5 óra
az a vicces hogy ha elmegyek maszekba háziorvoshoz 2-3 ezerért leveszi a vért aztán intéz mindent, szóval van kapacitás csak fizess pluszban
Ja,tehat meg mindig csak a tet nelkuli pofazas megy?
De ok,mondanal egy szavazhato ogy kepviselojelotet a 106 korzetben,mind fedhetetlen korrupciomentes hozzaértő nem fideszes akire te adnad a voksodat?
Na ja, a személyeskedés az megy, de érdemi válasz az nincs. Ja, hív a haza... aztán hová? Azért ne húzd fel magadat nagyon, nem venném a szívemre, ha miattam kapnál infarktust... 😁 Inkább nem szólok... 🐑 hiába is... Ja nem így kell, hogy volt az utasításban? 🏳️🌈 🏳️🌈 ❤️ ?
😁
Ja "kell", és van is? Ha meg véletlenül van kik is? 80-és a halál között? Akik 8-tól 9-ig 1 beteget vizsgálnak és utána mennek kávézni, majd visszafelé odalökik a váróban a betegeknek hogy "már megint senki nem akar dolgozni". És nem küldheted el melegebb éghajlatra, mert ki vagy szolgáltatva nekik. ja, hogy 9 hónapja nincs hírek arról hogy a szívműtét mikor lenne... De "bármikor szólhatnak", csak azt nem veszi senki figyelembe hogy addig idegileg a várakozásban megy tönkre az ember...
Megegyezhetünk szerintem abban hogy az ellenzék egy nagy rakás kaki, viszont még mindíg várnám azt a felsorolást amit elrebegtek, miben alkotott kiemelkedőt a "mertúgysincsjobb" fityeszetek... Miért érdemes erre a tolvaj bandára szavazni? Hol is vannak a matolcsi féle pénzek? És mindez szerintetek rendben van?
én konkrétan nem, ami bajom van avval nem lehet mit kezdeni szóval leszarom az egészet, már több helyről kapom a fájdalomcsillapítókat aztán egész jól elvagyok
de az elmúlt pár évben 3 családtag is azért halt meg mert nem tudtak időben rendes ellátáshoz jutni
az egyik a héten adta fel, szóval jól tudom hogy mire mennyit kell várni mert tavasz óta húzódott minden
de tapsolhatnék én is hogy a lőrincnek sokkal nagyobb hajója van meg tényleg tök szépek a zebrák, meg a bútorboltban lesz 10% plusz haszon, csak ehhez előbb az agyam 99% ki kellene dobni a kukába mint az o1g fanoknak......
a kórházakban meg sírás kerülgeti az embert milyen környezetben van ott a nép
Vérvétel?Soha nem ment ilyen gyorsan.Délután,háziorvos,beutaló,másnap reggel vérvétel,este már ott volt fent az eeszt-ben.Az egész meg volt másfél nap alatt .
Az orvosok meg trukkoznek a datumaikkal hogy at tudjak terrelni a sajat maganpraxisukba a beteget.
Ezert is indokolni kell a foglalt helyeket is.