Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zoknis akkor meg fidesztag volt baszki.
Ok,mutasd.......
zolit ez nem érdekli ő direk szereti ha faszra húzzák az arcát....
mert ugye ezek nem az én adómból lettek kifizetve, mert amikor még dolgoztam akkor is nagyon sorópénzeket fizettem adóba most meg kb 10 év alatt nem adózok annyit mint egy 2 személyes ner-es vacsora 😆
Mutatsz egy "hatósági" megállapítást? Nem 168tóra, nem népszara, nem szombat.com, hanem hatóságit, hiszen te írtad. Elhiszem, hogy van, csak mutass egyet is.
Annyi már biztos, ha én pártot alapítok és nyerek hadházi nálam lesz a korrupcióellenes miniszter és nem érdekel melyik párttól jött bizony ő jó munkát végez sajnos amiket ő feltár az a szomorú valóság...
Bizonyíték? Baszki olyan szinten buktak meg a lámpás mutyiban, hogy a végén az únió lófaxz sem fizetett. Annyira pofátlan volt már a szabadrablás, hogy már saját maguk is belátták, hogy ezt bizony túltolták(kezeit széttáró) Már nekik nem volt pofájuk a végén hozzà inkább be sem nyújtották a számlákat hanem fű alatt csendben szépen kifizették a mi adófirintjainkból a vejkós bulit(kezeit széttáró) csak ez a g.ci hadházi ezt is kiszimatolta és nyilvànossá tette😅
Igen,pdf,alairt pecseteset.Bocs a szavad szatyorfingot nem er.
Te mit várnál pdf dokumentumot? Ennyire hülye vagy? Bazz a kormány maga ismerte el a dolgot, ráadásul mivel be sem nyújtotta a számlákat, ez full beismerése a dolognak! Miért nem vitte perre a dolgot? Azt ne mondd hogy a "gaz" brüsszel úgyis elkaszálja brühühü...
Egyszerűen nem értem, egy intelligens embernek gondoltalak, de csalódnom kellett.. Vagy tényleg ennyire unatkozol? Engedjük el, a narancsködön túl nincs semmi...
Mutasd a leirt tenyeket,a sajtopereknek a hulye vedekezeshez van koze,miszerint azert nem kezdesz egy korrupcios ugy hatosaghoz fordulasahoz mert mind a kormany zsebeben van.
A sajtoperek szerint meg kurvara nincs a zsebeben.
Ja, majd mutasd meg, konkrétan miről is van szó.
A másik, az előző ciklus ideje alatt mennyi is volt Magyarország költségvetése? A 278 millió euró akkor hanyad része is?
Csak segítségül: 2025 tervezett kiadási összeg 42 851 823,1 millió forint, a 278 millió euró 400-al számolva 111 200 000 000 Ft.
Akkor az elnyert támogatás hanyad része az egy évinek? És nem egy évről beszélünk, vagyis beszélsz, hanem egy ciklusról.

Most hanyatt eshetek?
A leírtak tények, de mivel cáfolni nem tudod, ezért vagdalkozol hülyeségekkel! "Duma, szájtépés"! Részedről is. Az általam leírtakban mi az ami nem valós? Ezeket nem én, hanem a hatóságok állapították meg. És ha ebből neked ezek alapján nem az ugrik be hogy a magyar adózókat meglopták, szóval korrupciónak is hívhatjuk, akkor tényleg baj van nálad a toronyban!
Sajtóhelyreigazítási per? Te miről beszélsz? Az rendőrségi nyomozásnak(ami néha bizonyíték hiányában elhasal) mi köze a sajtóperekhez? Ne keverd már a szezont a fazonnal... Ettől eszesebbenk tartottalak, de hát sajnos tévedtem!
Az előző EU-s ciklusban (Horizon 2020 / FP7-hez közelálló időszak) Magyarországon 7391 pályázatot adtak be, 1500 nyert, összesen ~278 millió eurónyi támogatást szereztek magyar projektek. Kutatás fejlesztésre...
De a gecik SOHA nem adnak pénzt kutatás fejlesztésre. És tényleg...
Bazmeg,csak gondolod hogy vastagon fogott a ceruza?
Ez most komoly?😂
Barmi valos bizonyitekod?
Rakd elő,ne csak pofazz,csinalj mar valamit,tele a puttony veled meg a hasonszoruekkel.
Csak a duma,szajtepés,billentyukoptatas megy.Ha tudod bozonyitani a korrupciot akkor csinald,es tudom,jon a duma polt peterrol,de az az igazsag hogy tegyel ellene,a rengeteg elkenzeki megnyert sajtohelyreigazitasi per bizonyitja hogy az igazsagszolgaltatas nem korrupt.Szoval hajra.
Ha meg mindig csak pofazol az teged minosit.
Csak hogy a kép teljes legyen, a pályázatokban a GHM Eclatec lámpái szerepeltek, ami GHM SA világ-multi-mega cég gyártmánya.ű
Tehát a konkrét esettől függetlenül itt is látszik, hogy a szarházi eu-s köcsögök szinte csak és kizárólag annak és arra adnak eu-s pénzt, amit tőlük veszel, ergo az eu-s pénz visszacsordogál a nyugati eu-s cégekhez.
Érdekes módon az eu SOHA nem ad pénzt kutatás-fejlesztésre, innovációra, mert az egyrészt nekik kell, másrészt nem fognak házon belül konkurenciát pénzelni. Marad a tisztasági festés finanszírozása, világítás javítás, stb. Vehetünk éppen rendőr-tűzoltó autót is, csak éppen azt is nyugatról.
Ez egy f@szság amit beszélsz! Tehát pl. a "lámpás dolog": 80-100%-ban EU-s pénzből finanszírozott fejlesztés lett volna. Eleve úgy írták ki a pályázatot, hogy szinte csak a tiborc cége nyerjen, vagy minimális legyen a konkurencia. Aki tanácsot adott az önkormányzatoknak hogy s mint legyenek a dolgok, köthető az elios-hoz... A lámpák nem hozták a várt javulást, nem lettek olcsóban üzemeltethetők, esetleg nem világítottak olyan erősen. És nem is ez volt a probléma, hanem főleg a verseny hiánya, amiért a számlákat inkább be sem nyújtották hogy az eu kifizesse, így ezt az elcseszett projektet a magyar adófizetők állták! A céget meg jogutód nélkül megszüntették.
Szóval a magyar állam egy szarul elvégzett munkáért kifizetett egy valag pénzt(gondolom vastagon fogott a ceruza), és nincsen/ek bűnösök.
De szerinted ez nem korrupció! Akkor mi a franc, korrekt versenyeztetés amiből csak mi nyerhetünk? A rendőrség nem talált semmit? Vajon miért?
Azt te sem gondolhatod, hogy abból az eu-s pénzből nem lehetett volna normálisan úgy megcsinálni a dolgokat, hogy azok jól működjenek, és még haszon is maradjon rajta... Igaz akkor nem a vejkó nyerte volna meg, és kevesebbet szakított volna valaki...
Szóval nem korrupció?
idén már nem volt szarhordás, szerintem jövőre se lesz, ha egyszer beszopatnak utána az se érdekel ha éhezek akkor se csinálom
ebben az évben már csak szőlőt hordtam, meg szénát-lucernát dunántúlról
még lesz pár kanyar széna aztán véget vetek az idei melónak, decemberig csak a pecának élek
ezt a szénát se nagyon akartam, attól fosok hogy megmérnek egyszer aztán baszakodnak velem fél napig
felénk olyan szegénység volt esőben hogy tavasszal volt egy kaszálás aztán még a fű sem nőt
Hat,szerintem aki tragyat hord az valamit szarszagban csinal. 🤣
sose mondtam hogy zárj be
csak a 2 igényed nincs közös halmazban.......
szóval ha motorozni akarsz többet el kell menni az ikeába dolgozni, ott van 6 teljes hét szabid egy évben
bár én még mindig azt mondom aki 50+évesen vállalkozóként heti 6 napot dolgozik az nem csinálja jól
Az mar mokuskerek,ott nehezebb összebindzsiznem 4 napot egybe.
Ha masra bizom akkor meg napi 50 telefon es meg ugy is utana egy hétig takaritom a romokat.
Na mindegy.Ez mar igy marad,majd ha nyugger leszek.
Es tudom,ini jön hogy zarjak be.
Nem.
En várnék vele tavaszig.
Ha bejon a szamitas,es nem talalok vagykelto kocsit,akkor egy szilveszteri spanyol motorozas nem lenne rossz,de az idojaras nagyon nem kedvez,pedig meg mindig fenn van a motorszallitas idopontja.
De,csak meg van 3 honap.75% nal lennek ha stagnalas lenne.
Ev eleje volt döcögős.
Mert nem akarod elérni a száz százalekot?😅
Egy korrupcios ugyet se vittek vegig,talan az osregi lampas dolog,de ott se a korrupcio volt hanem csak az hogy szar minosegu lampak kerultek fel,meg most a behajtos sztori,de ott bukott az allamtitkar.Az osszes tobbinel nem volt bizonyitek,csak a tudjukki,az meg nem eleg.
A zoknis is inkabb hergel letrakkal mert nem talal kezzelfoghatót.
Es itt nem azt mondom hogy nincs,mert van,csak nem kiemelkedo a mertek es nem fogható meg.
Es meg mindig rohadtul keveritek a protekcionalizmussal.
Ja,es kulonosebb kulonbseg nincs az egész eu hoz kepest,kb ugyanolyan protekcionalista,neha egy-egy szemely korrupt mint nalunk.
Csak annak faj aki kimarad belole.
Ja es egyenlore ugy nez ki a fogyasztas is megugrott,lehet csak idoleges,de eleg meredeken emelkedik.
A tavalyi forgalom 90% a mar most megvan,remelem ez igy is marad.