usában ugye csak ott termett?
nem kellett oda vinni japániából....
szóval a szállítást kilőhetjük
vám stb nem tudom mennyi nekünk meg az usának nem gondolnám hogy túl sok eltérés
szóval kb annyiban áll meg itt mint usában aztán itt nálunk
a fotó texasban készült ami bármelyik kikötötöl messzebb van mint hozzánk egy kikötő
de nálunk valamiért rájön a kocsi árának több mint fele pluszban
és ahogy nézem ez senkit se zavar szóval meg is érdemlitek 😂
én úgy is csak 20+ évesen veszek kocsit ott már nincs sok különbség
Hajón áthozni 2-3000 dollár, attól függ, mennyire van messze a kikötő a kereskedőtől. Aztán Magyarországra kell juttatni. Az is tuti minimum 1000-1500 euró, ha nem több.
Aztán rájön a COC vizsgálat (mert EU-n kívüli a jármű) az olyan 1000-1200 euró. 58 ezer a vámügynök, 10 ezer Ft a származás-vizsgálat, plusz 10% vám, aztán jön az áfa kiszámítása (Eurotax-szerinti érték + vám + szálllítási költségek alapján - igen, hozzáadnak mindent a gecik) plusz regadó, és ugye az alap forgalomba helyezési költségek.
65 ezer dollár környékén járunk, mire a vámolásra kerül. Mondjuk levámolják, 72 ezer dollárnál vagyunk. 90 ezer dollár magassága vámolva, áfázva. Az olyan 30 guriga és még nincs rajta rendszám.
Nyilván nem mentem két tizedes pontosságig bele semmibe, meg a legtöbb költség amolyan átlagokból van odasaccolva, de látszik, hogy nem nagyon megérős.
A legmagasabb Kansas (7.5%), a legalacsonyabb meg nulla. Van pár adómentes állam, Montana, Oregon, Alaska meg mittudomén.
6% körül van az átlag, ja. A kereskedés szokott még rátenni ezt-azt. Pl. destination fee, azaz a kinézett kocsi szállítási költsége és kezelési költség is gyarkan van, de ennek a mértéke 200-tól 5000 dollárig bármi lehet.
Nem értem a problémád......nem akarsz ilyen autót venni, sem eladni sem kereskedni vele. Az, hogy találtál két árat a világban még sokat nem jelent. Eleve egy csomó tényezö befolyásolja az adott országra kalkulált árat. De gondolom ebben is a megvilágosodásod mozgatja a kalkulátorokat🤣
amúgy aki úgy gondolja hogy nálunk minden fasza az nézze meg ezt
azért 19vs32 milla nem mindegy
és fogjuk rá hogy az áfa egy jogos sarc akkor is még csak 24 millánál járunk
Egész európa az oroszoktól vesz olajat igaz kerülő úton. Mi elköltünk erre 5-700 mrd forintot évente az az eddigi 4 év háborúból kb. Kifinanszírozhatott egy hetet. 😅
Tudod sokat gondolkodok azon hogy Magyarország kicsi jelentéktelen ,aztán meg hirtelen mi pénzeljük az oroszokat és csak miattunk van háború . Ha mi nem veszünk olajat gázt már Ukrajna Moszkvába lenne .
És látom a mások által elmondott mikor vagyunk globális hatalom és mikor vagyunk tűhegynyi légy piszok . Csak nem értem 😂 Nem értem pl ha mi mozgatjuk anyagilag a Orosz hadigépezetet akkor miért panaszkodnak a polgárok hisz r go teli van mindenki pénzel ,ha meg csórok vagyunk és kicsik hogy működtetjük a Orosz gépezete ???
nem kellett oda vinni japániából....
szóval a szállítást kilőhetjük
vám stb nem tudom mennyi nekünk meg az usának nem gondolnám hogy túl sok eltérés
szóval kb annyiban áll meg itt mint usában aztán itt nálunk
a fotó texasban készült ami bármelyik kikötötöl messzebb van mint hozzánk egy kikötő
de nálunk valamiért rájön a kocsi árának több mint fele pluszban
és ahogy nézem ez senkit se zavar szóval meg is érdemlitek 😂
én úgy is csak 20+ évesen veszek kocsit ott már nincs sok különbség
Lehet konzervatívan számoltam...
Aztán rájön a COC vizsgálat (mert EU-n kívüli a jármű) az olyan 1000-1200 euró. 58 ezer a vámügynök, 10 ezer Ft a származás-vizsgálat, plusz 10% vám, aztán jön az áfa kiszámítása (Eurotax-szerinti érték + vám + szálllítási költségek alapján - igen, hozzáadnak mindent a gecik) plusz regadó, és ugye az alap forgalomba helyezési költségek.
65 ezer dollár környékén járunk, mire a vámolásra kerül. Mondjuk levámolják, 72 ezer dollárnál vagyunk. 90 ezer dollár magassága vámolva, áfázva. Az olyan 30 guriga és még nincs rajta rendszám.
Nyilván nem mentem két tizedes pontosságig bele semmibe, meg a legtöbb költség amolyan átlagokból van odasaccolva, de látszik, hogy nem nagyon megérős.
6% körül van az átlag, ja. A kereskedés szokott még rátenni ezt-azt. Pl. destination fee, azaz a kinézett kocsi szállítási költsége és kezelési költség is gyarkan van, de ennek a mértéke 200-tól 5000 dollárig bármi lehet.
de itt nem tudom mennyi
azért 19vs32 milla nem mindegy
és fogjuk rá hogy az áfa egy jogos sarc akkor is még csak 24 millánál járunk
lehet ha mi azt nem adjuk a föld is másik irányba forogna
És látom a mások által elmondott mikor vagyunk globális hatalom és mikor vagyunk tűhegynyi légy piszok . Csak nem értem 😂 Nem értem pl ha mi mozgatjuk anyagilag a Orosz hadigépezetet akkor miért panaszkodnak a polgárok hisz r go teli van mindenki pénzel ,ha meg csórok vagyunk és kicsik hogy működtetjük a Orosz gépezete ???
http://youtu.be/LD_Dnfrqjpg