Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hont-ceglédi féle Öt elég vicces tud lenni.Meg a kommentszekció.
Na jóde bandi oroszorszagszakértő,videojaték reszletet elemzett igazinak.
Van par oldal amit figyelek.Motoros,nem motoros.Valamivel el kell utnöm az időt,mer itt csak pitbullok vannak.😂
Nem tudom, nekem spec politikai fosok jönnek csőstől az utóbbi pár hétben. Tiltom is mindet a fenébe.
Amugy ha nem vagy fészen, ez simán kiküszöbölhető.....
Mer biztos feszt ukrán hirközvetítéseket nézel
Mé jöhet fel nekem Rácz Bandi allandóan a face-n?Hulye algoritmus.🤣
Mer kinai 😅
Mondjuk ennyire tultolni.............tényleg a pitbull ehhez képest egy vattacukor.
Nem mondom hogy nem, mindet nincs értelme használni. Egyenlőre.
Tudom. Kaplan nevű ember és csoportjának a nézete. De ezelőtt húsz évvel kevesen hitték, hogy lesz egy ilyen mesterséges intelligencia nevű tákolmány, aztán van. És ez ugyanolyan gyorsasággal fejlődik, mint a többi technikai tudomány. Ez egy valószínűség számítás, hogy a jelenelg használatos mintavétellel milyen hatékonyságot érhetnek el. De ha más szempontok szerint fog valaki kerestetni és a határokat mégiscsak kitolja vagy átalakítja, ismét lesz egy ugrás ezen a téren is.
Hmm. Nem tudom hogy mi ez, de megkérdezem az AI-t, az majd megmondja.😺
Azért, mert nem nyerhetsz. Ha itt többen eldöntötték hogy neked nincs igazad, akkor bármit is mondasz, nem lesz. 😹
Lacit ismerem régóta. Igaz, hogy néha kiakasztó tud lenni, de sosem akart többnek látszani, mint aki. És az a súlyos, hogy szüksége sincs rá. 😼 (valószínűleg személyesen, egy sör mellett ülve, én is másnak látnálak, mint itt a neten)
sokal kevesebb memoria kell a működéséhez, de a módszere is más
A deepseek jobb.🤣
a képlet azt mutatja hogy van egy határ amit nem igen lehet átlépni, az open ai is megrekedt, persze fejlődik de gpt3 és a 4 között azért volt jó nagy fejlődés de az 5 már közel sem lett ekkora plusz
szóval most pont az a kurva nagy léptékű fejlődésnek van vége ezen e téren
de majd lesz másfajta megközelítés/módszer aztán az hátha sikeresebb lesz

nekem kurva sok időm van mindenféle elvont videókat nézegetni, és néha emlékszek is pár kisebb részre belőle
amúgy pont a fizetős gpt5 után volt jó nagy felháborodási hullám mert követelték vissza a 4.0 meg a 4.1 verziót
Az a baj, hogy kizárt hogy ezt te is értsd..........megint kiragadtál valamit amit a neten unalmadban találtál. A technika és a vele összefüggésbehozható számítástechnika olyan óriási léptekkel fejlődik, amit már földi halandónak képtelenség követni.

A végén kiderül, annyi mindehez is értesz, hogy lehet, ufó vagy :))
ez a lényege, és emiatt nem tud már szinte semmit se fejlődni
akit jobban érdekel utánanéz mi ez 😉
Ja, és van a pro, annak tizszerese a havidija. A plus és a pro a magasabb számú korlátokat is jelentenek napi szinten, a pro korlátlan sokmindenben, összetettebb feladatokat képes megoldani. De szerintem a pro már csak fejlesztői vagy kutatói szinten éri meg.
Havidíjas 8.999 Ft/hó
De asszem van éves fizetési lehetőség is.
Gyorsabb, nagyobb adatbázist használ, több képet és hozzáférést, ad profibb és biztosabb információkkal segít. De a mostani alap is jelentős segítség. Aránylag gyorsan válaszol és nem a googli feldobásokból kell kihámozni információt. De mint mondottam inkább csak mankó és van amiben azért kételkedni kell vagy nem épp hajszál pontos.
Az mennyi egyébként?Havidíjas?
Nem feltétlen...a fizetős része már elég komoly... de ezt te sose tudod meg 🤣 egy darabig én se, mert még nem érzem igényét de el fog jönni.
gondolom szeretné látni élőben mielőtt megrendeli 😆
Meg szoktam kérdezni hogy miért nem ott veszi meg.