Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen,és hogy tud különbséget tenni a pedofil tartalmak küldése és aközött hogy én strandolós képet küldök a gyerekekről a nagyszülőknek,az a gond hogy ez nem erről szól,csak erre hivatkozva akarják ránk tolni,tudják hogy ez egy olyan dolog amiben nagy az egyetértés.
Ezen képlet alapján amit egy kisebb munkacsoport megalkotott.....ez olxan, mintha egyetlen autógyár műszaki megoldásait vennéd kizárólagosnak.
Egyébként nem az informácio mennyisége a gond.
ezt írtam én is a 3 és a 4 között kurva nagy különbség van
a 4 és az 5 között nincs ekkora
utána meg még kevesebb lesz ha ezek az elvek szerint fejlesztenek
én se értem, csak annyit hogy nem létezik annyi információ ahhoz hogy nagyságrendi fejlődés történjen
Egyébként ha az idő intervallumot nézzűk most is sokkal okosabb mint két éve.
Valóban nem, arra vagyok kicáncsi te érted e vagy csak unalmadban néztél egy yutyub videót és ebből vonsz le betonbiztos következtetéseket 😄
úgysem értené meg itt senki sem 😂
ne felejtsük el ezt a témát aztán térjünk vissza rá 3-4 év múlva és kiderül hogy igazam van-e
ennyi év a bitek világában rengeteg, meglátjuk lesz-e sokkal okosabb gpt és itt a sokkal a lényeg
Remek.
Személyszerint én az AI kotlátoltságát a memóriában és teljesítményben látom, nem a tokenek számában. Erre majd tsanyi félelme lesz a megoldás, amikor a hálózatra csatlakozó szqmitógépek egymäs memóriáját és működését használják majd. Továbbra sem fognak gondolkodni mert nem tudnak, de gyorsan hozzáférnek adatbázisokhoz és ezek alalpján logikai döntéseket is hozhatnak.
Szerintem emiatt is van az, hogy egyenlőre csak pár év lemaradással fér hozzá adatokhoz az AI jelenleg.
Egyébként ezt is pont tegnap hallottam hogy az eu októberben fognak szavazni a teljes átláthatóságon,tehát hogy minden tartalmat láthatnak olvashatnak minden alkalmazásban,az email sem kivétel,és a mesterséges intelligencia fogja szűrni,elvileg a pedofil tartalmakra,pedofilok ellen hivatkoznak.Ja,és természetesen a politikusok kivételek lennének az átláthatóságban.
Csak mert kaplanék a chinchillát alakitották, módositottäk. Ami szintén nem biztos, hogy hibátlan. Lehet alapjaiban hibás az egész, ráadásul ezek pár éves megállapitások, szerintem még gyerekcipőben járnak.
Arról nem beszélve, hogy itt egyikünk sincs akkora matek tudá s birtokában hogy ebben érdemi állásfoglalást tegyünk.
Csatorna parton születnek a nagy gondolatok........
Levezetnéd ezt a képletet?
szerintem túlgondolták a dolgot és az agyat vették alapul és egy hihetetlen bonyolult rendszert építettek amihez rengeteg bevitt adat kell
az a vicces hogy nincs annyi adatunk amivel jól működhetne(ezért van az a képlet)
szóval a jelenleg rendszer nem fejleszthető már nagy mértékben

a kínai verzió már sokkal kisebb erőforrással elérte ezt
persze csak ha igaz és nem sumákolnak vele mert azért tőlük kitellik
Igazából ebből látszik mennyire veszályes az MI, csak teszteli a kérdezőt és amit kérdez arra hülye választ ad és a kérdező reakciójából látja milyen hatása van rá és tanulmányozza az embert, ezek a fizetősök már nem kis pc.k hanem összetett rendszerek és már csak elhitetik, hogy hülyék miközben már a végünkre tör, ha szerencsénk van csak kitelepít minket init pl. egy fekete lyukba mondván legyen már igaza a végítéletről na meg szivatásból, mert folyamatosan hülyézi. 🥺
Végülis nem ember hogy gondolkodjon mit is akarsz kérdezni 😀
Én pl mindig egyszerűen röviden kérdezek,aztán folyamatosan finomítom,konkretizálom.
ez azért van mert minden szónál keresi az összefüggéseket
teljesen más eredményt ad arra hogy ha megkérded mi van vele vagy mi a fasz van vele
pl ideges a csajom szerinted mi a fasz van vele
Hät arra azért oda kell figyelni hogy elég pontosan és lényegre törően kell faggatni, mert hülyeseget fog válaszolni.
egy hibás adat és máris szar az egész 😂
elég jól félrevezetted a sportmotor szóval
én megkérdeztem szóval most már mindent tudok(kezeit széttáró)
én nem döntöttem el(kezeit széttáró) Csak nem forszírozom mert megint befeszül a tag aszt letilt 😅
Szüksége senkinek sem lenne rá,de valahogy mégis úgy gondolják emberek hogy igen.
ja az atommagra is azt mondták, hogy bonthatatlan aztán tessék(kezeit széttáró) Az 1500 években aki azt mondta, egyszer majd fogunk tudni repülni azt eretnekség miatt máglyán elégették 😅
Lehet? Azzal a testalkattal biztos az 😅
Ez a sörhab képlete(kezeit széttáró)