Tehát a másik szar sokkal izletesebb, mert még az elején is ennyi hozzá nem értést és alkalmatlan személyt tudnak hadrafogni és egyetlen érdemük hogy nem ner érdekeltek.......kb a krumpliért megvehető hatelemis szintje...
mindenkinek van hibája, csak nem mindegy hogy mennyit beszélnek róla, és az sem mivel tolják még meg
pl a "másik oldalon" lévő ember elkövetett volna egy szájerjózsi féle hibát akkor örökre száműzve lett volna, szerintem legalább fél évente elő lett volna szedve az akció
a vakhit a másik oldalnak is jellemzője mert aki elhiszi azt hogy a ner tisztességes az tényleg vak
amúgy nyomon lehetnek követni kinek mennyi pénze/vagyona van és az honnét származik
Amennyi hulye hibat kovetnek el en nem a lejarto kampanyt okolnam.
Kuljaval kezdődött a lufi,a kinga beszede,a róka reka,a tarrzan adotervei,a szendi amokfutásai,es maga a petermessias egyszemelyes facebook agymeneses kommentfutamai.
Mind mind kompetens korrupciomentes jo kormanyzast iger.
Ehhez meg hozzajon a zoknikirály hatvanpusztara pitbullkent rakapó elmehaborodott viselkedese.
Mar a cegledi kerte hogy zugloban inditson mar valakit a tisza,nehogy ez az idiota ujra kapjon 4 ev semmittevest ott.
Eetemen hogy orban apja,de en yire kinos helybentopogast.
Nem tud semmit felmutatni csak azt hogy epitenek valamit ami nagy.
De kozvetlen bizonyitek nincs hogy vityae,es hogy kozprnzen,csak a vakhit.
nem rossz ötlet az akasztás, de valahogy úgy kellene megoldani hogy maradjon pár politikus, mert ha csak a nagyon bűnösök lennének felkötve akkor is jóval több biztonsági őr lenne a parlamentben mint politikus 😂
én nem nézek híreket mert mindkét oldal úgy szűri meg ahogy neki jólesik, egyik sem tartalmazza a teljes mondanivalót
a másik oldal szart se ér, se most se 4 éve
most a tisza erőlködik, lehet elérnek akár 50% feletti eredményt is, de a területi képviselőkön el fognak bukni
bár azért a fidesz lejárató kampányának ehhez jelentős köze van hogy a másik oldal olyan amilyen
B+ megint elhalasztottak az elővalasztasukat,van kb fel evuk a part es kormanyzostruktura kiepitesere.
Pont olyanok mint te,vagdalkoznak a mindenszarizmussal,de a kepesseg a jobb kirmanyzasra csírajaban sincs meg.
Ennel joval tobb komprtencia kene,es nagyon keves az ido,kb ugy el vannak kesve mint mzp.Es kb csak az o1g tartja ossze,ez meg nagyon karcsu.
amúgy ismét bebizonyosodott hogy milyen egy agymosott birka nép lett a magyar, és nem érdekli hogy telibe szopatják az élet minden területén
de az o1g ez olyan szintre emelte hogy még örülnek is ennek
az elmúlt 30 év legnagyobb varázslója
eddig gyurcsány volt a mumus most a tisza amitől rettegnetek kell?
narancs simaságú agynak mindig kell valami egyszerű ellenség kép
amúgy egy ilyen landcruiserért már elmennék szavazni bármelyik pártra, még akár a köpcösre is
még pár tapsolás is beleférne a környékbeli rendezvényeken
😂
amúgy még úgy is olcsóbb lenne, találtam céget aki 2500usd-től hoz kocsit, ez nagy kocsi, akkor legyen 3000 ai kb 1 milla
szóval mindennel együtt is kb 25 milla meg a forgalomba helyezés amit nem tudom mennyi mert talán a regadó ilyen esetben más
Igazabol van kentucky-ban es wisconsinban gyara,de camry,rav 4 es grand highlander tipusokat gyart.Az ai szerint.
Ezen kivul is van egy rahedli gyara usa teruleten,meg kanada es mexiko is benne van a buliban.
Pont a landcruiser nincs benne,tacoma,hilux igen.
Ami erdekes hogy a Tundra modell a texasi san antonioban keszul.
Igazábol nem,nem olcsóbb.Csak a Tiger 800 sport arat neztem meg hirtelen,ugyanaz a weblap mindenhol,az ösdzes szomszedos orszagban dragabb,romaniaban 25000 forintal olcsobb,de ha te annyiért bukarestig mesz,megerdemled a román rendszámot.
És még számoljuk hozzá hogy az amcsi is nyilván drágábban adja azt ami eu piacra szán,gondolok itt azokra az alkatrészekre aminek eu szabványnak kell lennie.
szerintem van tojotagyár japánban de ettől függetlenül értem amit írsz(kezeit széttáró)
A kínában legyártott 6 millás fúlos villanyautók is 15 milla lesz itthon a boltban. Fura, hogy majd minden környező országban meg olcsóbb(kezeit széttáró) Egyébként valószínű azért lehet mert gazdag ország vagyunk(meghajlós)
pl a "másik oldalon" lévő ember elkövetett volna egy szájerjózsi féle hibát akkor örökre száműzve lett volna, szerintem legalább fél évente elő lett volna szedve az akció
a vakhit a másik oldalnak is jellemzője mert aki elhiszi azt hogy a ner tisztességes az tényleg vak
amúgy nyomon lehetnek követni kinek mennyi pénze/vagyona van és az honnét származik
Kuljaval kezdődött a lufi,a kinga beszede,a róka reka,a tarrzan adotervei,a szendi amokfutásai,es maga a petermessias egyszemelyes facebook agymeneses kommentfutamai.
Mind mind kompetens korrupciomentes jo kormanyzast iger.
Ehhez meg hozzajon a zoknikirály hatvanpusztara pitbullkent rakapó elmehaborodott viselkedese.
Mar a cegledi kerte hogy zugloban inditson mar valakit a tisza,nehogy ez az idiota ujra kapjon 4 ev semmittevest ott.
Eetemen hogy orban apja,de en yire kinos helybentopogast.
Nem tud semmit felmutatni csak azt hogy epitenek valamit ami nagy.
De kozvetlen bizonyitek nincs hogy vityae,es hogy kozprnzen,csak a vakhit.
én nem nézek híreket mert mindkét oldal úgy szűri meg ahogy neki jólesik, egyik sem tartalmazza a teljes mondanivalót
http://youtu.be/Mrh3EHJDRx4
most a tisza erőlködik, lehet elérnek akár 50% feletti eredményt is, de a területi képviselőkön el fognak bukni
bár azért a fidesz lejárató kampányának ehhez jelentős köze van hogy a másik oldal olyan amilyen
50 km körbe minden vízbe lapáttal szórnám a bojlit belőle 😂
Pont olyanok mint te,vagdalkoznak a mindenszarizmussal,de a kepesseg a jobb kirmanyzasra csírajaban sincs meg.
Ennel joval tobb komprtencia kene,es nagyon keves az ido,kb ugy el vannak kesve mint mzp.Es kb csak az o1g tartja ossze,ez meg nagyon karcsu.
de az o1g ez olyan szintre emelte hogy még örülnek is ennek
az elmúlt 30 év legnagyobb varázslója
http://youtu.be/YpbuCYA-RDk
narancs simaságú agynak mindig kell valami egyszerű ellenség kép
amúgy egy ilyen landcruiserért már elmennék szavazni bármelyik pártra, még akár a köpcösre is
még pár tapsolás is beleférne a környékbeli rendezvényeken
😂
szóval mindennel együtt is kb 25 milla meg a forgalomba helyezés amit nem tudom mennyi mert talán a regadó ilyen esetben más
Ezen kivul is van egy rahedli gyara usa teruleten,meg kanada es mexiko is benne van a buliban.
Pont a landcruiser nincs benne,tacoma,hilux igen.
Ami erdekes hogy a Tundra modell a texasi san antonioban keszul.
https://en.wikipedia.org/wiki/...
A kínában legyártott 6 millás fúlos villanyautók is 15 milla lesz itthon a boltban. Fura, hogy majd minden környező országban meg olcsóbb(kezeit széttáró) Egyébként valószínű azért lehet mert gazdag ország vagyunk(meghajlós)