Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azért letöltöttem 😅 Mit lehet itt csinálni?
most nézegetem ezt a meki appot hát 700 + véleménynél nem sokan vannak érte odáig 😅
Miért ne vehetnénk. Kőolajból van 😁
kondigépeken is műbőr a kárpit, aztán nyúzzák rendesen mégis kibír 10+ éveket a többsége
Veszprémben 40-50 között mozog egy 2 szobás 54nm körüli, pedig az egyik legrágább város. Pont ilyeneket nézek.
Ohh baszki........
Műbőrnek nem hívhatják mert akkor nem lehetne húszmilliós autóba belerakni
Alig észrevehető az infláció 😉
Ha nyugdíjas lennél, nem okozna problémát megvenni. Kaptál volna te is utalványt.
Legyel bátorak.🤣
ott a dry pista is 100 milliárdokkal dobálózik(gondolkodós) Pedig csak az ifjú matelcsi haverja(gondolkodós) Kár, hogy nekem ilyen volumenű gyerekkori cimbijeim nincsenek 😅
alig.(szemeit körbeforgató) Amikor a használható műanyag szívószálakat lecserélték papírra bosszankodtam.(kezeit széttáró) Az, hogy még 10 forintot el is kértek érte azon is.(szemeit körbeforgató) Aztán amikor az egyik nap 10 forintról 20 forintra változott az már ezekhez képest nem érintett érzékenyen(kezeit széttáró) De a 200 forintos termék 1 hét alatt 370-re változik na attól felszaladt ma a szemöldököm(gondolkodós) Egyébként majonéz nélkül ettem ma a krumplit baxxák meg. Majd hordok magammal most már azt is nem csak szívószálat(ujjával lefelé mutató)
Az a kis majonéz pár éve 100 forint volt(óranézegetős)
az mi? Én még most tanulom ezt a kütyüt.(fejét fogó) Az asszonynak egy pocó lett amiről múltkor beszéltünk magamnak egy szerényebb redmi 14 lett 60 párezerért 😅
Aprópénz . Ennyivel nem is kell foglalkozni! Kis hal 😂
Ezt a vitát meghagyom a helyi szakértő uraknak. Csak a Matolcsy-ziccert esett volna nehezemre kihagyni.
én megoldanám egy hét alatt
az én agyamat nem korlátozza egy érdek csoport se, és mint írtam azért nem sikerül semmi se tökéletesen mert az nem érdeke annak aki teli van zsetonnal
a belső piacot kell élénkíteni, megindul a termelés növekedés, evvel egyidejűleg az adott egység ára csökken és el lehet adni külföldre is ezáltal nő a nemzeti össztermék és kurva jól állunk
de egyenlőre itt összeszerelő műhelyek vannak bio robotokkal, és ez nem is fog változni sokáig mert a döntéshozók ebből profitálnak
Abból lehet akciózni.
Minimális, alig észrevehető a drágulás 😂
Hasznalj mymeki appot.
Ini szerint kevesebböl,csak ő alapjövedelemnek nevezi.Most te vagy ini a nyerő?
ma a csepeli mekiben a kis kecskeméti univeres majonéz 370 forint lett(hüledezős) Pár napja ez 200 forint volt(gondolkodós)
pedig még az alapjövedelmeket sem kezdték el osztogatni(szemeit körbeforgató)
Mondjuk az hogy te arrafele laksz jelentős arcsökkentő tényező.🤔
Kellett a péz' a jógásmacára. :D
Matolcsy már akkor kezdett kuporgatni. De ki emlékszik már ilyen bagatell dolgokra 😂
nálunk egy 2 szobás lakás a második emeleten felújítás előtti állapotban 35. Ugyanez cegléden 50. Kádárkockák 50-től indulnak állapot függvényében azzal a specifikációval amit felsoroltál egy jó lokációban közepes méretű városban 80-100.
Ini. Maradjunk annyiban ez a mesterséges intelligencia és a robotizáció már régóta foglalkoztatja az ezzel foglalkozó tudósokat, amikor eljön a határpont az átbukáspont mivel lehetne kihelyettesíteni a munka alapú társadalmat.(kezeit széttáró) több mint 10 éve meg vannak bízva a feladattal, hogy dolgozzanak ki tételeket, alternatívákat. Nobel díj is jár érte az a grátisz. Az alapjövedelem úgy tudom nem játszik a képletben. Nos eddig még senki nem tudott előállni semmilyen hasznos ötlettel jelen pillanatban nincs megoldás erre a problémára. Az alapjövedelem az legfeljebb tűzoltásra jó ha eljő az idő de rövid-középtávon pont ugyanúgy bedönti a világgazdaságot, mint a munka nélkül fizetésképtelen ember(kezeit széttáró) legkézenfekvőbb megoldás a szándékos hátráltatás lenne ami a fejlődés illeti. Kb. vissza lehetne menni a 2010 évekig de természetesen ez is utópia(kezeit széttáró) Szóval maradjunk annyiban ha a világ számos ezzel foglalkozó tudósa nem tudja a megoldást több mint egy évtized után akkor nem te leszel aki itt az sm en megmondja a tutit 😅
Havi 85 durván. De abból se lehet megélni.