Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bűncselekmény statisztika

11.1.1.3. Regisztrált bűncselekmények https://share.google/SUgkPpOP1GVvBQdIm
Szakembert meg kell becsülni! Főleg aki már egyszer elment korkedvezményes nyugdíjba, utána meg eltörölte! 😂 😂 😂
Ravaaasz 😂
Na latod,te is tudod mi az igazan fasza,szival zipzár.🤣
En viszont probakepp a beutaloval felcsapnam a mobilt az egeszsegablak appnál es kutakodnek a szabadidoben.Se penzt se nagy erofeszitest nem igenyel.
belegondolsz a kedvenc fideszed fülig benne van abban hogy ilyen lehetetlen a helyzet
egyrészt a legfőbb maffiózó azt igérte itt egy héten belül rend lesz
másrészt meg ennyi 2/3-al az összes bűnözőket védő törvényt-szabályt meg lehetett volna változtatni
de valamiért nem akarózik változni semmi sem
aztán egyszercsak képbe kerül egy szélsőséges(szerinted galamblelkű maszületett bárányka) tomcat emberke és az orruk alá dörgöli a szart és csodálkozik hogy mindenért basztatják
és igen, az még mindig provokáció ha direkt kitelel valamit azért hogy ellopják, aki ismeri a magyar helyzetet az tudja hogy mindent ellopnak
nekem a csatorna partról ellopták a cigók a 2 hektós olajos hordóból vágott 40 centis karikát amiben sütögettünk, akkor egy többszázezres biciklit ne lona el a fajtájuk?
amúgymeg mire is mennénk egy ilyenfajta bűnüldözői szervezettel??
megvan a bicikli tolvaj, de jó lehet tapsolni
mi lesz vele? jó eséllyel semmi, lesz pár tárgyalás kap kicsi felfüggesztettet aztán ennyi
ha véletlen börtönbe is kerülne akkor meg fizetjük az adónkból az ellátását
szóval minden esetben csak szarul jár a dolgozó/adózó nép
tehát kb semmi értelme ilyennel baszakodni
ahhoz nem elég tökös már a társadalmunk hogy ha valami gondja van megoldja, mert már ásni is lusták vagyunk, a sav meg nagyon drága ami megoldaná a problémát..........
ez a bicikli lopóst is úgy lett volna érdemes csinálni hogy ott helyben megfogni az embert, eltörni az összes kezét aztán max a 3. ilyen akció után már nem nagyon akarna többet lopni
Pintérnél rátermettebb belügyminiszter, oktatásügyi miniszter, egészségügyi miniszter nem volt ,nincs, és nem is lesz 🤣
De majd Kulja megoldja pikpakk.
Bar mostanaban inkabb a mav miatt posztol,ahhoz lehet jobban ert,mint leendo egeszsegugyi főember.
Keresztfaternak talaltunk hatvanban kozelebbi idopontot.
Szív Ct apósnak 3hónap.
Addig meg majd lesz valami 🤔
Nem biztatas,baszki,konkretan aplikacioban.
Most csak random rakerestem beutalo nelkul onkologiai vizsgalatra.
Nem biztattak sehol. Ezek a protézis műtétek itt tartanak időben sajnos.
Nem,az egeszsegablakban beutalo alapjan lehet keresni masik korhazban.
Egy ipset tudok,servmutet pesten nem tudta kivarni szegeden meg megcsinaltak.
Igen, csak ott 2millió.
De ha már a fájdalom fokozódni fog, akkor kifizetem.
Probalta masik helyen?
Anyámnak 2028-ra van időpontja térdprotézis műtétre. Akkor lehet, hogy 2035 lesz belőle 🤔
Mondjuk elégedett vagyok a 2028-al.
Az elso ket dolog lesz fasza,le fogunk mondani az orosz olajrol,es a gazrol.
Ez önmagaban egy 15-20% pluszt fog jelenteni,es tuti kivezetik a rezsicsökit.
Ugrik a csaladtamogatas,es az adokedvezmenyek.
Noneg a tarzan azt is elmondta hogy ágyszám csökkentes kene.
Különösképp, hogy a BM illetve bármely szerv alá tartozók életét még egy kormány se akarta a kánaánig vinni.....ebből kifolyólag a következő 100 évben sem várnék ebben változást.......de hát most tényleg trendi elégedetlenkedni. Mondjuk minden választás előtt 10 hónappal kezdődően ez van
Ami durva,hogy a ruszki üvegszalas iranyitasu dronok mar kramatorszk belvarosaban randaliroznak.

https://youtube.com/shorts/D6n...
Legyen meg a te akaratod! 🤣
Szerintem nem olyan rossz,es ahogy figyelem lesz ez roszabb.
De mondom,ha mar mindenki bekussolna egy valtaskor mert hat ti valasztottatok nekem mar jobb lenne.
Vagy esetleg változik valami. De ha nem változik.,ettől rosszabb nem lesz 😉
Nem,de beszurtal egy mibdenszar monologot.
De mondom,mar csak 200 nap es napsugaras menyorszag lesz.
Vagy csak be lesz tiltva a mindenszar hangoztatasa.
Nekem mar az is feludules lesz.
Én eddig is kibírtam. Pipi írt egy egyoldalas cikket a nemtetszéséről.
Dehogy,de ra se rants,a mindenszariumus egy felkapott trend,aprilis utan egycsapasra kivirul minden,addig bird ki.
Nem én méltattam a rendőrség és a közbiztonság helyzetét Magyarországon.
De ugye a fránya statisztikák.
Magyarorszag a vilag legrosszabb helye.
Csak ennyit kell leirnod,minek ennyit cifrazni?