Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ki is húztam magam így már lehet, hogy voltam 171 centi is 😅
En kedveskedni akartam.
ti most zsugáztok? 😅
Alsó
Mint a nőknek általában........
felső határeset
170 cm(meghajlós) Így nekem minden szék, minden autó, minden ingatlan kényelmes(meghajlós)
hüje én fekve is 85-öt nyomok 😅
Hát ha fekve nyomnál 85-t, az még oké lenne, de állva... 😁
A sulyod okes, de a magassagod is?
nem tudom mit számolt vagy mit nem de 85-öt nyomok mostanság mint egy rendes ember 😅
Akkor blődi a tokát nem számolta.. 😁
elég jól leírtad csak az a 20-25 épen 35 😅
A kedvenc kutyám az engedelmes és hűséges, szexhez más animal videókon edzem magam. 😁
kitalálom:
a kedvenc kutyád a basset hound 😆
Tehát akkor összegezzük a tényeket.170 1-2centi magas vagy,az ugye női méret,nagyjából 15-20éve 55kg voltál,az egy átlag női súly,azóta eltelt 15-20 év és mivel nem sportolsz így a felszedet 20-25kg nagyjából mind zsír,igazi adonisz vagy.
Akkor marad a másik megoldás.
hát nem 😅 30 évesen 55 kilósan nősültem picivel voltam nehezebb mint akkor egy cementes zsák egy jó kőműves feldobott volna a vállára simán elsétált volna velem pestig 😂
Szerinted ő nem duci kisfiú volt? biztos nézegette magát sokat a tükörben 😁
... a másik lehetőségre inkább gondolni se merek 😅
Fene tudja, nekem inkább ez csapdossa a pofazacskómat lovaglás közben mint az olajoskanna bassza le a lámpát a plafonról. 😏
ehhez nem értek, de ha nem tetszene a népnek nem csinálnák ezeket a lufi kannákat
mondjuk ettől mindenképp jobbna néz ki
Ilyen ínséges időkben? Az olajtartalom, ekkora tartalékkal Ini évekig kihúzná. 😁
Ebbe mi a szép?
azért ha egy ilyen tehetséget "használnának" kampányfotónak elveszne a politikai tartalom 😂
vannak oldalak/cégek akiktől képeket(hangokat vagy zenéket) tudsz venni
gondolom a tisza is így jutott hozzá
ez a legegyszerűbb módja hogy ne keveredj jogvitákba még sok év múlva sem