-Magyarország a béke és a biztonság szigete.
-Soha nem volt még ennyi rendőr Magyarországon, mint napjainkban.
-A közbiztonság Európában Magyarországon a legjobb, köszönhető ez a belügy miniszterünknek.
Néhány bölcs kijelentés.
Nem is értem ,hogy miért elégedetlenek a magyar állampolgárok?
kitesznek olyan helyre ahol biztosan tudják el fogják lopni?
Ezeket a kijelentéseidet ízlelgesd még egy kicsit aztán rájössz, hogy pont miről szólna ez 😂
Provokáció?
A nejedet leteperi két paripa cigány amikor sétál át egy parkon jól megcsinálják, elmentek feljelentést tenni a rendőrök meg benneteket fognak vegzálni a bíróság meg benneteket fog elítélni, hogy hát minek sétált arra? Miért provokált a nejed? 😅
Igazából 14 éves lányoddal írtam volna ezt, hogy jobban átérezd a téves eszmefuttatásodat de hát neked olyan nincsen. A nejed, meg talán nem is jó példa mert spec. ő lehet örülne már végre egy ilyen kalandnak neked meg teljesen mind1 😅
Szóval az a baj, hogy van olyan hely ahol otthagyod a bringát és biztos ellopják. Nos az országot olyan hellyé kellene tenni ahol nincs ilyen hely mert a szarházi tudja ha hozzányúl lesz következménye. Sajnos ezt a videót sem voltál képes végignézni 12 perc. Ahol a régi tolvajkergetős gyerek futólag megemlíti, hogy pont azért hagyták abba az egészet, mert a rendőrök nem a bűnözőket a tolvajokat a szarháziakat vették őrizetbe hanem őket akik ezeket a lopásokat felderítették és volt, hogy egy komplett bringatolvaj hálózatot felkutattak. (kezeit széttáró) Sokkal könnyebbnek hitték elhallgattatni azokat akik dolgoztak az ügyért saját erőforrásukból saját szabadidejükből amit a rendőrségnek kellett volna csinálni. A sokkal könnyebbnek hitték-et azért írtam, mert a sok bírósági procedúrában hullottak a rendőri fejek vastagon. Tomkettel nagy fába vágták a fejszéjüket ekkor még nem tudták. A rendőrség a bírósági ítéletek alapján annyi büntetést kifizetett nekik, hogy lehet életük végéig nem kellene dolgozniuk. 😂 Halom rendőrt ki is rúgtak miattuk. Aztán csak addig csűrték csavarták a dolgot amíg valami bizonyított testi sértés miatt egyébként ilyen piszlicsáré dolog, de bele lehetett kapaszkodniuk a szerveknek és 2 év letöltendő lett a vége. Na akkor ment tomket kanadában. Múltkor belinkeltem a nemzetközi bíróság állásfoglalását és nem nagyon dícsérte meg a magyar hatóságokat. Visszaélés és szándékosság volt a legenyhébb jelzőjük. Minden esetre szándékos üldözöttség miatt az ország befogadta tomketet ahol letelepedett, magyarországot meg elmarasztalták de szokás szerint nem lett abból sem semmi kézzel fogható eredmény(kezeit széttáró) Szóval tomket úgy volt bűnöző, hogy a bíróság és a rendőr hatóság akarta annak látszatni(kezeit széttáró) Pont mint toroczkaiékat amikor visszaszerzik a tulajdonosok saját ingatlanját szarházi lakásfoglalóktól. Ebből is van jó néhány tucat rész a rendőrég még egyszer sem állt a tulajdonos és toroczkaiék oldalára. Őket igazoltatják, vegzálják. Aztán enyhülni látszik a dolog amikor a rendőrök meglátják a bűnvadászok fordot aznap inkább szeretnének szabadnapon lenni 🤣 Egyre kevesebb a rendőri vegzálás inkább lapítanak a faszba úgy vannak vele majd megoldódik nélkülük is a dolog a kihívott rendőrök manapság már csak egyet akarnak. Minél hamarabb eltűnni onnan a faszba 😂
egy szemmel láthatóan drága biciklit kitesznek egy olyan helyre ahol tudják biztosan hogy el fogják lopni az provokáció
én azt gondolom hogy az egész műsor csak azért volt hogy lejárassák a rendőrséget
ami meg is történt párszor aztán beleuntak
hasonló a gárdisták parádézása is, nálunk is voltak egyszer mert valami disznókat lopott egy ember
mászkáltak az utákon csináltak youtube videókat, olyan emberekkel aki 2 értelmes mondatot nem tudott elmondani
de a disznó nem lett meg emberrel nem tettek semmit szóval minden maradt a régiben
le van az ember kiskorúsítva aztán megtehet bármit
én a parádé helyett egyesével eltörtem volna minden ujját aztán 2 hónapig nyugi lett volna a faluban
Aha, egy szemmel láthatóan drága lezárt biciklit elvisznek vagy összeszednek egy gyerek kesztyűt ez pont ugyanaz... neked ez a sok lipsimédia átmosta az agyadat 😬
Aham, mert ott 50-100 font között fizetsz a helyi szerveknek, hogy egy-egy túlméretes (értsd: kukába nem férő vagy háztartási gép) tárgyat elvigyenek a szemeteskocsival. Ezért a "kulturáltabbja" megfogja, és kiviszi a szomszéddal pl. a régi TV-t, kanapét, stb. valami közterületre és amikor valakinek útban van és mérgesen bejelenti, akkor jönnek és elviszik.
jobban belegondolunk akkor a tomcat egy bűnöző
a bicikli kihelyezés meg provokáció
Unokatesóm Londonban volt kertész( kb olyan cégnél mint itt nálunk az fkf)
rendelésre mentek parkokat karbantartani templom kertet csinosítani, ünnepeljék virág kihelyezések stbstb
Namármost amit a parkban vagy egyéb köztereken találtak mindent vittek, teljesen mindegy hogy gyerek kesztyű vagy bicikli vagy épp kidobott mikro
Aztán ha senki se jött érte X ideig akkor ha kellett a megtalálónak hazavihette
Na múltkor volt szó erről a tomcat gyerekről. Úgy látszik totyáék is belekezdenek.
Akkor emléxem tomketékkel csúnyán kibaxtak. Most a lakásvisszafoglalásokat próbálják megakadályozni hatóságilag de azt látom már egyre kisebb eredménnyel tudják a rendőrök érvényesíteni az akaratukat. Valami változás lassan azért csak alakul.
Hajrá totya(meghajlós)
néhány dekától azért nem halna meg a pillér
de van az a mennyiség amitől igen
de ilyen alacsony vízállásnál nem lenne egyszerű feladat megközelíteni a hidat
ráadásul egy pár százezer forintos hőkamerával simán meg lehetne előzni.....
Mer balfaxkodnak. Több 2vh-s filmben láttam hogy diverzánsok maréknyi csapata odaszalagoz néhàny deka trotilt azt vízalá küldi a hidat teljes hosszába(meghajlós)
Tudja fene.De tökmindegy.Gyakorlatilag gyalogos tűzpárnál nagyobb csoportra garantaltan küldenek tuzersegi csapasokat meg dronokat.
A legéletképesebb variaciok a leszedett torony helyére egy vastag acellemezböl tákolt doboz,amire sűrün mint egy sün acélrudakat hegesztenek.az altalaban addig birja mig lerakja a deszant rohamcsapatot,es iszkol vissza.
Na ott hogy megy kapjak el.
A lanctalp a gyenge pont,de addigra 8-10 dront is kap,aknara fut,es otthaggyak,mozgasképtelen meg elobbutobb kinyirja a tuzerseg vagy a dronok.
Nem az a probléma te ló.
Hanem hogy ösdzevonnak husz harckocsit egy ilyen folyóátkelésre mire ösdzerakod eltelik egy óra vsgy kettő és 4x miszlikbeaprítanak.Az egesz invazio alatt ha 3x probaltak pontonos atkelest folyón,a vege mindig sz lett hogy hevert a psrton vagy 50 roncs es feladtak.
Az egyetlen eletképes dolog hogy van egy hidad,es trepnin atzugsz rajta,lehetőleg max ketten egyszerre.
A polginő és Matolcsy közötti családi viszonyra ránézel és már tudod is hol van a cirka 127 milliárd 😂
De örülhetünk, hogy nem külföldi zsebbe vándorolt ugye? 👏
Hát örüljünk együtt! 👍️
hát 97-98-ban nálunk már nem volt t55 csak t-72. A hadgyakszin kint voltam egy hónapot pont eleget láttam ezeket a monstrumokat menni is meg lőni is(meghajlós) Abban a szerencsében volt részem, hogy a főműsort amire ezek 3 hétig készültek és összeült a kontingens az amerikai delegáció a gönc papa az akkori vezérkar én abból a kilátóból nézhettem végig mert pont oda voltam beosztva(meghajlós)
Én Baján a kisebbik laktanyában voltam, ott csak egy bat volt.. az harckocsi alváz torony nélkül, egy bazi nagy tolólappal, földmunkára.
Harckocsi átkelést láttam saját szemmel szentesnél, elképesztő hogy mit szerencsétlenkedtek össze 😁 mi csak néztük és röhögtünk. Ez olyan 40 éve történt, de most is ugyanazok a tankok vannak 😁
-Soha nem volt még ennyi rendőr Magyarországon, mint napjainkban.
-A közbiztonság Európában Magyarországon a legjobb, köszönhető ez a belügy miniszterünknek.
Néhány bölcs kijelentés.
Nem is értem ,hogy miért elégedetlenek a magyar állampolgárok?