autós témában a varga cigány ami egyedül jó hallhatni
20+ éve amikor még szervizelni is jártunk többször is hallgattam "élőben"
a vályonak is inkább a mesélős videói jók, a bemutatók sosem érdeleltek, tankolni sincs pénzem nem hogy új autót venni 😂
Az autós műsorukat én is szórakoztatónak találtam. Csak akkor irritál, amikor a Youtube-on olyan motorról beszél, amivel kapcsolatban csak felületes a tudása. Na,olyankor kihozza belőlem a Gino-t...
Mondjuk az összes autós motoros műsort készítő ilyen,túl nagy tudás nem kell hozzá,beül megy vele,aztán elmondja a saját véleményét róla.Ennyiből jobb a Vályi,ő legalább szórakoztat közbe.Winklerék is ezért voltak jók régen,szórakoztató volt.
Nekem az nem tetszett hogy feluletes tudasa volt,csak a jo dumakepesseggel elhiteti hogy mindenttudó szaktekintely autos vonalon.
Pedig a Csík sokkal tobbet tud nala.
En most azt olvasom elkezdtek megrangatni a Vályi cegugyeit.😆
Nem most,mar regebben a speedzone beszantasa is adoelkerules meg a tarstulaj Balazs Viktor eltakaritasa miatt lett taccsrateve,a the zone kft is hasonlo ceg meg van egy regebbi is.Valszeg az eddigi ellenszenv felerosodik ha a nav kezd nyomozni az adocsalas miatt,ezert eloremenekul.
De az erzsebet tabornal is lukra futott meg a zsolti bacsival is.
Vannak nala jobbak a politikaban,es ha meg van is mit megkapirgalni akkor konnyu beégni.
Tegnap nálunk járt magyar péter ha ezt tudom nem debrecenbe kirándulok egész nap 😅
Megnéztem jutubon. A riporter többször megemlíti a béke teret de hát nálunk ilyen nincs az cegléden van nálunk a deák téren voltak.
lehetett kb. 300 ember az is úgy, hogy a környező kisvárosokból és falvakból verődtek össze javarészt. A deák tér a központon van és nem túl nagy régen kb. 50 autó parkolására volt elég amíg parkolóként funkcionált(kezeit széttáró) Nem mondták neki, hogy itt csöcsre megy? Talán egy ciklusban volt mszp-s polgármesterre a városnak rendszerváltás óta akkor is úgy, hogy minden képviselő fideszes vagy fkgp-s volt 😂
Na jo de a juhasz aszondta eloszor hogy ha megverik se mondja el bizonyitek nelkul ki az,most mar finomodott mer a kihallgatas utan fogja.
Ilyeszto ez a diktatura na.🤣
szépen eléldegéltünk a buzik mellett mivel nem hivalkodtak azt sem tudtuk, hogy léteznek. szakközépbe amikor jártam 1 srácról tudtuk a szalay zsocáról, hogy homokszóró nem is tagadta de nem is kérkedett vele, nem járt női tangába meg ilyesmi pont olyan volt mint bármelyikünk. Így a közösség tagja volt ugyan úgy egy fél szóval sem bántottuk meg(kezeit széttáró) Az únió csinált néhány éve ekkora feneket ennek az egésznek. Az igazi buziknak igazából ezzel sokat ártott mert el kezdték azokat is utálni a sok szereplés kényszeres vonagló látens buzik miatt.(kezeit széttáró) Ha ezt az únió nem bolygatja meg pont ugyanúgy elfértünk volna egymás mellett mint ezt megelőzően(kezeit széttáró) De mivel megosztottságot kell kreálni mert az kell, hogy az emberek ellenségeskedjenek egymással ezt a buzis témát szándékosan feltúrbózták, pont mint a cigány vagy a migráns kérdést(kezeit széttáró) Persze ne hagyjuk ki a zöldülést sem ez ugyan ilyen szándékos összeugrasztása az embereknek(kezeit széttáró)
Egy kanapé kicsomagolas utani varatlan ajandek.