anno a metróban voltak 20 kilós vödrös kókuszzsírok, volt belőle raklapszám, ha az összes metroba ennyi volt tuti összejött volna abból pár konténer
mostanában nem tudom mi a helyzet evvel a cuccal mert nem járok boltokba, idén 1x voltam eddig élelmszerboltban
Ja, viszont én nem mert a dobozokon pálmazsír volt minden(!) esetben, kókuszzsír konténerszámra soha nem megy sehová mert az drága, csak külföldre gyártó jégkrémüzembe is ment.
egyrészt nem szajkózok ellenzékit mert ott jelenleg (szinte)mindenki hülye, én meg nem vagyok az
amúgy egy rendes diktatúrában nincs ellenzék, aztán ha nincs ellenzék nincs gond 😂
engem nem kell átnevelni mert sehová sem tartozom, széllel szembe meg sosem hugyáltam
szóval én így vagyok tökéletes ahogy vagyok, bármilyen rendszerbe tudok asszimilálódni gond nélkül
én vagyok a mindentlátó, csak benneteket ez-az elvakít és nem látjátok amit én igen
amúgy én kb minden rendszertől független vagyok, ha kim ir szen feltámadna és ő lenne a vezér akkor se élnék észrevehetően szarabbul
Gyerekek, a Zorbán olyan amilyen, lehet utálni, elismeri, nem ez a kérdés... inkább az, hogy vajon mennyire kell ahhoz hülyének lenni, hogy valaki mpetiben lássa a megoldást? 🤔
az urbán teljesen vállalható, nem drága de jóízű
vannak tőle sokkal szarabbak is
mézes puszedliben ettem sokfélét, szerintem minimum 50 különböző gyártótól
székesfehérváron a méhész kiállításon volt egy kis szériás kézműves gyártó az volt a legfinomabb eddig, de kb 5x drágább volt mint a többi a bátran ehető kategóriában
csakis urbán néni cuccai
mézes puszedli is jó
a csokis parány annyira nem jönbe de kicsit duzzogva azt is megeszem, mint a citromos nápolyit
a citromos nápolyik 3/4 része nem jó ízű mert olcsó aromát használnak
Csakhogy a balos kezében volt minden, totálisan, és a hozzád hasonló gondolkodni nem akaró prolikat szépen irányítják is. Ez a gond.
Ahol jobbos mindezek ellenére hatalomra tudna jutni ott eltiporják.
Orbán baromi ritka kivétel a világban, ezért is támadják folyamatosan.
Trump is csak azért tudott győzni, mert Musk megvette a Twittert, és így rést ütött a kommunisták információs blokádján, amivel félre állították, és aminek része volt ez a BBC, CNN meg a többi sajtó összehangolt hazugságai. Rögtön lett ő is nácizva, meg gyújtogatták a töltőit, autószalonjait a fizetett balos terroristák, csak hát nem találtak rajta fogást. Azt remélték hogy a 44milliárd dolláros csőd szélén lévő Twitterrel, ami csalással lett szintén túlárazva majd megroppantják, csak azzal nem számoltak hogy Musk okos, és amit ők szarrá változtattak Musk abból is tud várat építeni.
Viszont a Franciáknál, németeknél, románoknál, moldávoknál, angoloknál, tök jól megy a propaganda.
De azért milyen furcsa, hogy csak jobb oldali politikusok ellen követnek el merényleteket. Ennyit a szemét nácikról.
mostanában nem tudom mi a helyzet evvel a cuccal mert nem járok boltokba, idén 1x voltam eddig élelmszerboltban