Ezzel az a gond hogy konkretan 2.-an tankoltam parndorfban egy diszkont kuton 1,57 ert,10 cent a kulonbseg,azota 10 forintot erosodott a valutank.
Szoval ez tenyleg hergelés.
Meg a nem kormanybarat portfolio szerint is a kornyekunkon kozeparon van a nafta. https://www.portfolio.hu/gazda...
elég volt csak visszanézni a múltba egy 20 évet ami akkor volt nem akarjuk. Plusz még egy lapáttal rosszabb lenne a kecskebaszó áradattól. Tudod ini van aki rendes környéken lakik mint én is(meghajlós) mi még nem vagyunk érzékenyítve mint te akinek minden szomszédja cigány
az utcában is cigány hordák jönnek mennek(szemeit körbeforgató) Persze te így élsz 20 éve de mi nem ehhez vagyunk szokva(kezeit széttáró) És ahhoz sem, hogy 3 év alatt az ingatlanjaink elveszítsék a piaci értékük 90%-át mert az egész környék migráns(kezeit széttáró)
hát az a szintű lopás amit a fidesz módszeresen végrehajtott szerintem iskolapélda 😅
Ezt tanítani lehetne a fidesz ebben világklasszis 😅
Ennek ellenére egy valamit tudni kell ha a baloldal kerülne hatalomra itt lecsúsznánk dél afrikai bádogváros lakói alá kettővel 😅
tv, rádió felejtős. Már béka segge alatt sincs a nézősége hallgatósága(kezeit széttáró)
féjszbukk, jutub amit fogyasztanak mostanság az emberek. Meg tiktok meg x meg twitter meg én nem értek ezekhez na ilyenek ami telefonon jön orrvérzésig. Én spec jutubot nézek tv-t már rég nem. Mióta nem tudom a reklámok közül kihámozni a filmet és ez nem most kezdődött azóta letettem a tv-ről. 😅
Az online médiában lehet igazad, de a nyomtatott sajtó a tévék rádiók a plakátok, na ott biztosan nem...
Influenszer szinten érdekes a dolog, attól függetlenül hogy a kormányzati oldal meg van tömve rendesen, nem igazán tudnak ütős dolgot bedobni. A lakatos márk ügy is hasonló, nem durrant akkorát, pedig ebben egyetértünk, ha ilyen gyanú felmerül azt ki kell vizsgálni. Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy a kormány fennhatósága alatt dolgozó rendőrséget, a bal oldalról ennyire befolyásolhatják. Lásd: Hadházit leszorító öreg nem bűnös "csak" elrántotta a kormányt. Áááá nem volt ott semmi veszélyeztetés stb... Nyomozás megszüntetve. (Hacsaaak nem jártak egy buliba a Zsolti bácsival... )! És innentől érdekes, de akkor vesszen mindegyik kivétel nélkül!!!
Az ellenzékiek meg jó eséllyel találnak olyan témát ami egy kicsit jobban bosszantja az embereket. Még itt a fórumon is előfordul hogy ellenzéket szapuló szerint is kicsit tenyérbemászó amit leművelnek, így talán érthető miért sikeresebbek...
Ha a kormányoldal nem csak a magyarázatok és riogatás szintjén üzemelne, lehet lenne nagyobb elérés...
azért erre nem vennék mérget
a fészbukon lényegesebben több fideszes faszt tiltottam le mint egyebet
egy ideje szinte már csak seggrázó ribiket dobál fel mert szerintem 1000 felett van a tiltott oldal/személy
épp ma került a vona toltó listára mert ma került képbe először
első körben ilyen kopasz bohár dér stb kerültek a listára lehetett vagy 20-22 db
azt hittem evvel meg is oldottam mindent
aztán jöttek a tiszás hülyèk itt tuti nem volt 20
majd jött egy csomó propagandista viccoldalnak álcázott faszságok na ebből rengeteg volt a hovatartozás elosztásra nem emlékszem mert annyi volt
nem túl rég a polgári körök jöttek fel meg a bukott " mások oldal dobrev márkizaj meg ilyenek
végén a mihazánkos ember is felkúrt valamivel az is ment a levesbe
szóval szerintem minimum 5-3 az arány a fideszes hülyék javára
Online mediaban meg mindig tulsulyban van az ellenzeki,printben es tv-ben talan kozelit a kormanyzati media.
Influenszer szinten megint ellenzeki tulsuly van.
A konmentfali agyhalal ,beirogató mindenszaristabol meg triplatulsuly van.😄
én se örülnek neki mert tuti keresnének nekem valami melót és az rosszul esne 😂
de az életvitelem a jelenlegitől nem lenne sokkal alacsonyabb szinten
max kicsit többet bicikliznék, állítólag az hasznos tevékenység
Gondolom ezt a témát ide hozom a szakértökhöz 😆
Jó szakértést 😁 kis politika ........... kis energia ........... kis olaj http://youtu.be/4eXvPcf2eGk;t=10s
elég sok erdőt kiirtanak miatta, plusz az ottani termesztés technológiában használt anyagok nem olyan precízen dokumentáltak mint felénk, szóval szermaradvány lehet benne bőségesen
plusz sok a telítetlen zsírsav, bár én ezt tartom a legkisebb hibájának
Amelyik termékbe azt teszik az a azájban felragad a szájpadlásra, nyúlós, ragacsos. Persze lehet ezt ésszel is adagolni, de hol teszi ezt így az akinek a haszna függ tőle? A fagyi a leggázabb, amikor nem olvad 40 fokban sem még férlóra múlva sem akkor azért gyanakodnék. 😁
mi a baj a pálmazsírral? a legjobb cucc. Igazából nyáron pálma olaj mert nyáron folyékony. teljesen szagtalan a cucc. jobb mint a napraforgó olaj. Szinte minden étterembe azt használják(kezeit széttáró) Csak mostanság kitalálták valami sötét zöldek, hogy nem jó mert sok olajpálmát vágnak ki miatt(gondolkodós) Biofilteres ivekót szinte minden nap látok vissza is gyűjtik a használt olajat.
Én ezért nem is értem neked akkor minek hozzászólni a politikához?
neked bőven elég lenne csak nevetőfejeket rakni a hozzászólásainkhoz, jókat szórakozva 😅
Szoval ez tenyleg hergelés.
Meg a nem kormanybarat portfolio szerint is a kornyekunkon kozeparon van a nafta.
https://www.portfolio.hu/gazda...