Ja, ha csak ennyit látsz belőle akkor éhenhalsz.
Csak hogy értsd, ha vállalkoznál a tábla csokidból egy kocka jutna neked a többit más enné meg.
De hát mint momdtam a cserekereskedelem már rég nem működik hivatalosan.
nekem az is kibaszás hogy boltosként a 100 forintos árut 150ért kell adni
még úgy is ha 40 közben elmegy fenntartásra
szóval bár annak gondoltok nem vagyok idióta és tudom mi miért van de számomra az is kibaszás ezért nem csinálom
ezért olvasok ki kocsi hibakódot egy csokiért és ezért csinálok meg mittudoménmit kb önköltségi áron
ami ezen felül van az kibaszás, és inkább nem csinálok semmit
A vállalkozósdi nem kibaszás.
Egyébként lakosságból éhen lehet halni, ha más nem a sok kókler miatt.
Vannak becsipődéseid, de csak azéet mert fogalmad nincs mi mivel és mennyivel jár.
Erre legjobb példa a hasonszőrű földijeid akik husz ezerért raknak klimát aztán siránkoznak hogy szar az élet fos a kormány nincs sem ingyen a boltba....
A nav se fogad el sajna tábla csokit meg a képzések elvégzése fenntartása se jön ki ennyiből meg a szerszámokat se adják egy csokiért a kinai gagyit kettőért a rothenbergert.
én soha nem leszek vállalkozó, mert bár nem kedvelem az embereket akkor se tudnék velük kibaszni
és ha nem baszok ki az emberekkel akkor éhenhalnék mint vállalkozó
ez ilyen egyszerű
én még nem voltam olyan helyen ahol a technológiát nem tudtam volna úgy átalakítani hogy jóval kevesebb munka mellett produkáljam az előtte meghatározott teljesítményt
vasasoknál kb fele melóval megcsináltuk az addigi munka másfélszeresét, de volt hogy megcsináltunk annyit mint a 2 másik csapat összesen, pedig legalább 3-4 órán át sorozatokat néztünk
de volt hogy tartottunk pár óra csendespihenőt, persze az üzemóra számlálók pörögtek 😆
szóval hidd el: kibaszott okos vagyok
de pl a vasútnál is csak én tudtam kimenni a belső hálózatból a netre, olyan rafináltan hogy a rendszergazdák se tudtak róla, pedig egy komplett oprendszer volt a céges cuccok mellé feltelepítve
bár az igaz hogy a vasútnál nem nagy dicsőség legokosabbnak lenni, egy 10 éves kezdő hacker simán feltörne mindent 😁
én mindig is az voltam, csak sok esetben a főnökeim nem nézték jó szemmel hogy okosabb vagyok tőlük 😂
az meg különösképp értékessé tesz hogy mindenhez is értek, ezer szerencse hogy kibaszott lusta vagyok mert minden nap elfáradnék a sok elvégzett munka miatt
nekem sok ráérő időm van csomó podcastot hallgatok, néha megragad ez-az de többnyire elfelejtem a többségét, leginkább azért mert annyira nem érdekel, van amit már az első 10 perc után elkapcsolnám csak lusta vagyok keresgélni másikat
külön kedvenceim azok amikor valami VOLT tisztségviselő ossza az észt hogy mit hogy kellene csinálni, de amikor ott volt mégsem tette meg a tutit(tudása jó eséllyel megvolt csak az akarat hiányzott)
a cikkekkel az a "gond" hogy 3 féle lehetőség van
egyik az hogy a kormány közeli simliskedéseket akarják rejteni szóval teljes hírzárlat van a "megbízhatónak ítélt" forrásoknál(ellenzéki meg nem jut bizonyítékhoz)
a másik hogy média sok esetben hamis esetenként részben igaz dolgokat közöl, ez az ellenzék és a kormány médiának is jellemzője, aki szemfüles tucat számra talál helyreigazításokat is az ilyen hírek után, mert rengeteg a bíróságon végzi
a harmadik meg az hogy bár nem hazudnak de olyan részleteket ragadnak ki ami miatt a hír teljesen más lesz, szóval minden szava igaz nincs benne átkúrás de mégsem a teljes valóságot tudjuk meg, úgy gondolom ezek a legszarabb források mert utána össze-vissza utalnak egymás cikkeire és a végén teljes káosz lesz
Látom itt is vannak sötét péter hívők 😁 nem tudom azok mit gondolnak, nyugat-európába fúrtak egy pár olaj kutat? 🤣 egyet párizsba, egyet münchenbe, és így tovább? és onnan van az olajuk a nyugati lipsíknek? 🤣
Lófaxt, ugyanúgy veszik az orosz olajat meg az orosz gázt, csak közvetítőkön keresztül, csak a képmutatás meg a színház megy az eu-ban 😬
Rombolni mindig könnyebb nagyobb mértékbe kis idő alatt
Amugy 2002 is már privát beszélgetés milyen kasza lesz ha nyernek
És nyertek és kaszáltak
Ha most nyernek most még jobban fognak persze nem nekünk nem is maguknak hanem a hátérhatalmak fognak vásárolni olcsón mindent is magyarpéter meg kap egy ingatlant cserébe meg csónakot azt azzal hiszi hogy mekkora milliárdos 😂 😂 😂 amit meg most visszavásárolt a kormány hús megy újra külföldi euró dollár milliárdos magán cégekhez pl BlekRock
Van egy sikosito adalek.
A kőolaj erdekes cucc,kurvasokfele van.
Nemreg olvastam a TiborTech csavot.
A venezuelai olajrol elalélásrol.Hogy mekkora keszlet meg ilyenek.
O valami orinocoi borzalomnak nevezte.Extra nehez majdnem bitumen.
Vannak koltsegei hogy abbol legyen finomitott cucc.
csomó cikk van, nem fogok keresgélni mert neked egyik se fog tetszeni, hiszen te ilyen kötözködős vagy
szóval neked az ég zöld a fű nedves és a víz zöld 🤣
amúgy ilyeneket találni itt ott:
az orosz félnek valószínűleg azért jó a Normeston közvetítőként való beékelése a magyar és szlovák olajkereskedelembe, mert a társaság svájci bejegyzésű cége kapja a bevételt, így ezzel a Putyin-közeli körök eurómilliárdokhoz jutnak az európai pénzügyi rendszerben, ahova Oroszországból a lehetetlennel határos pénzt transzferálni a szankciók miatt.
Arról nem is beszélve, hogy nem lenne nehéz dolga egy nemzetbiztonsági ügyet koholo csapatnak mert észre se venné ez a kis faszkalap hogy csőbe huzták. Aztán a zselénél is könnyebben adná házát népét.
pont ezért nem csinálom
Csak hogy értsd, ha vállalkoznál a tábla csokidból egy kocka jutna neked a többit más enné meg.
De hát mint momdtam a cserekereskedelem már rég nem működik hivatalosan.
még úgy is ha 40 közben elmegy fenntartásra
szóval bár annak gondoltok nem vagyok idióta és tudom mi miért van de számomra az is kibaszás ezért nem csinálom
ezért olvasok ki kocsi hibakódot egy csokiért és ezért csinálok meg mittudoménmit kb önköltségi áron
ami ezen felül van az kibaszás, és inkább nem csinálok semmit
Egyébként lakosságból éhen lehet halni, ha más nem a sok kókler miatt.
Vannak becsipődéseid, de csak azéet mert fogalmad nincs mi mivel és mennyivel jár.
Erre legjobb példa a hasonszőrű földijeid akik husz ezerért raknak klimát aztán siránkoznak hogy szar az élet fos a kormány nincs sem ingyen a boltba....
A nav se fogad el sajna tábla csokit meg a képzések elvégzése fenntartása se jön ki ennyiből meg a szerszámokat se adják egy csokiért a kinai gagyit kettőért a rothenbergert.
és ha nem baszok ki az emberekkel akkor éhenhalnék mint vállalkozó
ez ilyen egyszerű
meg is jött a szőke herceg 😬
https://www.elemi.hu/boris-joh...
Mondjuk pont a fonokok miatt ennyire okosan nem lettel vallalkozo.🤣
Eletszerű.
vasasoknál kb fele melóval megcsináltuk az addigi munka másfélszeresét, de volt hogy megcsináltunk annyit mint a 2 másik csapat összesen, pedig legalább 3-4 órán át sorozatokat néztünk
de volt hogy tartottunk pár óra csendespihenőt, persze az üzemóra számlálók pörögtek 😆
szóval hidd el: kibaszott okos vagyok
de pl a vasútnál is csak én tudtam kimenni a belső hálózatból a netre, olyan rafináltan hogy a rendszergazdák se tudtak róla, pedig egy komplett oprendszer volt a céges cuccok mellé feltelepítve
bár az igaz hogy a vasútnál nem nagy dicsőség legokosabbnak lenni, egy 10 éves kezdő hacker simán feltörne mindent 😁
az meg különösképp értékessé tesz hogy mindenhez is értek, ezer szerencse hogy kibaszott lusta vagyok mert minden nap elfáradnék a sok elvégzett munka miatt
külön kedvenceim azok amikor valami VOLT tisztségviselő ossza az észt hogy mit hogy kellene csinálni, de amikor ott volt mégsem tette meg a tutit(tudása jó eséllyel megvolt csak az akarat hiányzott)
a cikkekkel az a "gond" hogy 3 féle lehetőség van
egyik az hogy a kormány közeli simliskedéseket akarják rejteni szóval teljes hírzárlat van a "megbízhatónak ítélt" forrásoknál(ellenzéki meg nem jut bizonyítékhoz)
a másik hogy média sok esetben hamis esetenként részben igaz dolgokat közöl, ez az ellenzék és a kormány médiának is jellemzője, aki szemfüles tucat számra talál helyreigazításokat is az ilyen hírek után, mert rengeteg a bíróságon végzi
a harmadik meg az hogy bár nem hazudnak de olyan részleteket ragadnak ki ami miatt a hír teljesen más lesz, szóval minden szava igaz nincs benne átkúrás de mégsem a teljes valóságot tudjuk meg, úgy gondolom ezek a legszarabb források mert utána össze-vissza utalnak egymás cikkeire és a végén teljes káosz lesz
Lófaxt, ugyanúgy veszik az orosz olajat meg az orosz gázt, csak közvetítőkön keresztül, csak a képmutatás meg a színház megy az eu-ban 😬
Amugy 2002 is már privát beszélgetés milyen kasza lesz ha nyernek
És nyertek és kaszáltak
Ha most nyernek most még jobban fognak persze nem nekünk nem is maguknak hanem a hátérhatalmak fognak vásárolni olcsón mindent is magyarpéter meg kap egy ingatlant cserébe meg csónakot azt azzal hiszi hogy mekkora milliárdos 😂 😂 😂 amit meg most visszavásárolt a kormány hús megy újra külföldi euró dollár milliárdos magán cégekhez pl BlekRock
Na ez most hogy itt erről van szó vagy puszta véletlen, első hirként jelent meg a hirportálon pedig nem is akartam keresni semmit......
Haladsz.😂
Ugy orulok ha dolgozol valamit.🤣
A kőolaj erdekes cucc,kurvasokfele van.
Nemreg olvastam a TiborTech csavot.
A venezuelai olajrol elalélásrol.Hogy mekkora keszlet meg ilyenek.
O valami orinocoi borzalomnak nevezte.Extra nehez majdnem bitumen.
Vannak koltsegei hogy abbol legyen finomitott cucc.
szóval neked az ég zöld a fű nedves és a víz zöld 🤣
amúgy ilyeneket találni itt ott:
az orosz félnek valószínűleg azért jó a Normeston közvetítőként való beékelése a magyar és szlovák olajkereskedelembe, mert a társaság svájci bejegyzésű cége kapja a bevételt, így ezzel a Putyin-közeli körök eurómilliárdokhoz jutnak az európai pénzügyi rendszerben, ahova Oroszországból a lehetetlennel határos pénzt transzferálni a szankciók miatt.