Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos sanszos. 🥺
itt még finomabb volt azt mondta, hogy marad a fidesz többség de ugrik a 2/3-d. 😅
egyébként nem is tudom mi lennék szívesebben politikai elemző vagy meteorológus. 😅
Így első blikkre nem látszik a kapcsolat valójában rokonok mert vagy nem tudják, vagy nem akarják ezeket megmondani de mindig az a vége, hogy ha mondanak is valamit semmi köze nem lesz a valósághoz 😅
Jahh,gábor 21 ben ezt mondta.

https://alfahir.hu/hirek/torok...
https://promotions.hu/politika...
Ez a török gyerek is ki fogja magát írni a megbízhatóak köréből. Áprilisi választások után miután a fidesz fölényesen behúzta a választást soha többé nem fogják hitelesnek tartani. 60% tiszatámogatottságot és 40% alatti fidesztámogatottságot vizionál 😅 Nagy pofára esés lesz ennek a fordítottja 😂
https://24.hu/belfold/2026/02/...
Amíg oroszországban a magas épületek labilis ablakain történő kiesés a divat nálunk a nyomtalanul eltűnés(kezeit széttáró)
1-2 éve fel akarta rúgni a NER esek szarosvödrét pesti aztán be is lengetett ezt-azt majd nagy kuss lett csak belőle most meg nyomtalanul eltűnt. Van olyan érzésem már elő sem kerül(gondolkodós)
nem térdelt rajtam, folyamatosan bátorított hogy nem kell félni 😁
mondtam neki hogy én semmitől sem félek kivéve a fogorvos mert annyit még senki sem kínzott még meg mint a fogorvosok
de az biztos hogy én nem baszakodok az sztk fogdokikkal, inkább megyek pestre aztán az arab ember kiszedi kb 3 perc alatt
fúrta a fogát és közben 10másodpercenként azt kérdezte: biztonságos? biztonságos?
És értett is hozzá, anno szíriában ezrek fogát tépte ki kérdezősködés közben. Nem volt gyanús, hogy közben e melleden térdelt és valamit folyton kérdezett arabul? 🤔Bár ha sikerült a mutatvány és így, hogy a végén leállította az önmegsemmisítőt is nem lehet panasz. 😁
Pontosan ez a probléma.
csak ugye azt bizonyítani kell hogy korrupt, és mivel korrupt nem fog bizonyítani.....

amúgy én a kezdetektől fogva nem értettem azt a szóösszetételt hogy illegális migráns
ha illegál akkor semmi keresnivalója nincs itt
aki papírral jön és dolgozni akar az meg bármikor jöhet, nálunk is van ezerszám ilyen
a beletört bölcsességfogam is arab csávó véste ki pesten
Cikk szerint többről van szó, hogy csak csónakáztak a migrik. Legázoltak egy parti őrség hajót és áttörtek a blokádon. Szerintem sem volt helyes lefoglalni a hajót( ujjával német mutató) Azonnal el kellett volna süllyeszteni.(Kezeit széttáró)
Szerintem az a kérdés, hogy lefoglahatták-e törvény szerint a hajót? Az egyéb törvénytelenségek ezt nem befolyásolják, azt nem feltétlen ebben a perben vizsgálták. Pl itthon ha lefoglalnák az autódat gyorshajtás miatt és perelnél, megnyernéd mert nem lefoglalható a hatályos jog szerint. Az más kérdés, hogy jogosan kapnál büntetést a gyorshajtás miatt.
Egyrészről így van. A politika nem szólhat bele elvileg a bíróság dolgába, különben nem független és adott esetben nagyon helyes hogy a bíró elmarasztalhatja az államot. DE azért itt a bírói ítélet azt mutatja hogy erősen elfogult, és valaki más érdekkör zsebében lehet az a bíró, ami megint csak nem túl szerencsés, sőt kifejezetten káros, szóval picsán kell rugni a korrupt bírót.
ha meg a kezében lenne a bíróság akkor meg mindenki visítozna hogy diktatúra van 😀
https://www.economx.hu/gazdasa...
Itt sincs minden rendben azért 😅
A hülye köpönyegforgató qrva végre csinálhatná már azt is ami miatt megszavazták a csodálkozás helyett. Én már rég picsán rúgtam volna az olasz bíróságot.
nem tudok semennyire... pont, mint a mostani NB I.-ben jáccók 🤔
gyerekkoromban ettem úgy. De én elkülönítem már az ízeket a fasza borsos káposztás tészta után lenyomok egy tábla mogyorós csokit 😅
pedig jó kaja(meghajlós) Mondjuk nálunk sincs túl gyakran csak amikor a nejnek az eszébe jut vagy ilyen mint lüke mint te eszembe jutattja és kiadom a parancsot a holnapi ebédhez 😅 én alaposan megborsozom. De nem a bóti őrölt borssal hanem őrlőmalmossal(meghajlós)
kristályozni egész máshogy szoktak 😅
mondjuk azzal vitatkoznék. Én még a baklavát is megmártom a mézbe 😅
van aki eszi ezt így(szemeit körbeforgató)
Holnap vagy holnapután szalámit töltünk a szomszéddal nehogy véletlenül ez maradjon meg a fejembe receptnek 🤣
teccet volna megtanulni focizni 😆
Amíg kislány voltam, válogatós is voltam, ahogy akkoriban illett. Most szó szerint mindent megeszek, már ami erre a kultúrkörben szokás, tökfőzelék nyami, kefir pláne. Mondjuk a minestrone levest kerülöm ha lehet, meg a zöldbabot is, de nem csinálok problémát, ha csak azt teszik elém. A zöldséget is a tányér szélére piszkálom, de amikor olyan apróra vágják, hogy ez lehetetlen feladat, akkor lecsúszik minden.
Ja, a kolléga is azt mondta a fagyira.