Utaztatás és tranzit díj fölfele visz a árat
akinek van tengere annak jó mert megérkezett és kész
de nekünk ép horvátok faszát kéne szopkodni hogy ne horror tranzit díjjal csöpögtessék azon a kis slagon .
Orosz olaj világ gazdasághoz képest olcsó amit csőbe raknak és jön + költség fizetni tranzit díj Ukránoknak
Én elit sofőr vagyok a DHL-nél egy elektromos teherkocsit hajtok 😆
a munkám megfizethetetlen lesz 😂 😂 😂
már csak a dízeles kollégáktól kell távol tartani magam nehogy baleset érjen 🤨 mert szószórós értelembe vennék hogy csak kihalásos alapon lehet valaki villanyos sofőr 😂 😂 😂
Így most leírva átgondolva veszélyes világ van
Azt hiszem beiratkozok egy önvédelmi tanfolyamra
nettó hülyeség hogy itt nem lesz üzemanyag. a környező országok se ruszkit vesznek , mégis van olajuk meg üzemanyaguk és még csak nem is drágább általában, csak a geci hülyíti a birkákat, hogy majd milyen nagy baj lesz. az orosz olaj is csak az ő holdudvarát hízlalja, a pórnépnek mindegy volna hogy milyen olaj jön a csövön
én még ősszel vettem a derbibe 20 l benzint de inkább az opellal jártunk etetni közben csukára vadásztunk és megmaradt avval elvagyok a tavaszi szezonban
a terepjáró szinte üres, ebbe úgy is akartam 20l téli gázolajat venni mert avval jobban indul, most akkor lesz 2 kannával és az elég őszig, utána meg majd kiderül mi lesz itt
toyotába ha nincs benzin nem érdekel van villanyos verda, aztán legrosszabb esetben feltöltjük a napról, 5-6 nap alatt teli lehet tenni tavasztól őszig
aztán ha őszig nem rendeződik a helyzet itt nagyon nagy gond lesz minden téren, mert kb fele ország meg fog fagyni
Ha akkora gond lesz akkor melóba sem kell járni hisz annak sem lesz semmije és akkor nekünk sem kell semmilyen üa kivéve ha menekülni kéne, de arról egyenlőre nincs hír, hogy kéne. Azért gyűjtögetni párszáz litert, hohy az üres utakon integessünk kifelé a többieknek nem sok értelmét látom mert azért nem kell messzire menni, hogy mondjuk kenyeret vegyek mert a szomszéd faluban sem lesz több liszt mint a miénkben. 🤔 😁
Annyiban nem, hogy ha egy nato tag támad bárkit akkor ahhoz nem lehet nato-s tagként csatlakozni ahogy az iraki háborút sem nato-ként tették hanem sima usa és tsai néven, ha egy nato tag másik nato tagot támad akkor sem kell beavatkozni egyik oldalán sem mint nato legfeljebb saját szakállra tenné bárki is, a görög-török háborúban ciprusért sem avatkozott be a nato és senki más sem. A nato nato-ként nem támadhat meg senkit sőt nem nato tagért nem is harcolhat tehát ukránokért sem amíg nem nato tagok, egyes országok bármikor bárkiért harcolhatnak csak akkor ahhoz a nato-nak nem lesz köze. Az ensz égisze alatt szoktak békefenntartók lenni különböző országok akik akár harcolnak is, de általában inkább védenek bár azt elég rosszul szokták tenni.
ha nem lesz üzemanyag az lesz a legkisebb gondod hogy tudsz-e bármerre hobbiból autózni
az egész ország letérdel egy héten belül ha nincs áruszállítás
liszt cukor és budipapírt kell betárolni jó sokat 🤣
Pont azon gondolkodom, hogy néhány Ibc tartály gázolajat be kéne tárazni. Most valamiért az az érzésem itt 3 hónap múlva nem lesz üzemanyag. Mivel Ukrajna eddig a büdös életbe nem tartotta be amit aláírt Brüsszel kb. 5 éve Szegi meg a saját szabályait néhány vezető javára a horvátokban meg nem bízok. Mivel vityáék nyerik a választást itt április közepe után se lesz benga se az ukràn se a horvát csövön. De még az is lehet veszek még egy villanyverdát 3 hónap múlva azok duplába fognak kerülni (gondolkodós)
Vitya már most is a történelem könyvekben van. Mivel írják a történelmet. Vitya megkerülhetetlen tényező lett a globalista vezetésű eirópa számára. Az utókor európa megmentőjeként fog róla tanulni, lovasszobra brüsszelben fog állni(meghajlós)
Amíg egyetlen ukrán is él itt soha nem lesz béke és biztonság. Kevés ilyen gané nép van mint az ukrán. Nem bánnám ha még 4 évig eggyelnék a ruszkik az ukrikat annyi idő alatt majd csak elfogynának. Rohadtul rá is szolgáltak. A terület meg majd szétdobnánk 😆
Ha a nátó azt mondaná, hogy megyünk háborúzni nekünk és aki nem akar nem kell. A nátó egy védelmi szövetség akinek akkor kell összezárni ha nátó tagállamot támadnak. Ha mi nátó tagként elkezdenénk háborúzni az ukrikkal egyik nátó országnak sem volna kötelessége mellénk szegődni. Ha viszont az ukrik támadnának meg mint nátó szövetséges akkor viszont igen.
nem azt írtam hogy ha nem tetszik ki kell lépni
szóval ha a melóhelyen a főnök golyóit kell szopkodni akkor nem kell menni többet oda
vagy
ha ezért jár valami extrabónusz akkor el kell gondolkodni azon ennyit ér-e az a golyócirógatás
de az nem járja hogy golyózni se akar az ember de az extrabónuszra fáj a foga
ez már nem a nagy szovjet testvér akinek ha nem szopkodtad a golyóit akkor te kaptad a golyót de fémből.......
azért ha 20+ országnak megfelel a golyósimogatás csak nekünk nem akkor nem biztos hogy a golyóval van a baj
de értem a dolgot és támogatnám, hogy ursulát és az egész népi zenekarát bele kellene lőni valami folyóba mert bőven tett annyit hogy megérdemelné, elrettentő példának ideális lenne még akkor is ha nem demokratikus
Persze hogy belépünk egy jónak ítélt szervezetbe mindenki ezt csinálja
de mi van akkor ha leírtak homlok egyenes kezd csinálni a szervezet egy idő után vagy olyan szabályokat hoz ami már nem elviselhető ? akkor mit csináljunk ????
Elmegyek munkahelyet nézni megállapodok mennyi a fizu ,túlóra ,mikor kapom fizetésem ...................stb kezet fogok és járok dolgozni , után a 4honap múlva elő állnak azzal hogy heti kétszer cirógatni kellene a főnök golyóit . Hát tudod csak vonakodnék hogy erről nem volt szó . Na mindegy látják hogy nem akarom de hát ő csak segíteni akar megtartani a munkahelyem végül is ha széthúzom a farpofám az is oké lehet . És ha az se jó akkor rám sütnék hogy velem nem lehet boldogulni ,nekem semmi nem jó . Minek jöttem ide dolgozni egyáltalán
Schengeni = határ védelem ..................minket ezzér büntetnek pedig írásba határvédelem van
unio = kereskedelmi közösség ............... egy kicsit elcsúszót ideológiai irányba ..... érthetetlen nekem
nato = védelmi szerződés ....................... ahhoz képest oroszokat akarják meg támadni
Rájöttem szart se ér már az se ,amit ŐK leírnak
Hánykolódhatunk minibe
akinek van tengere annak jó mert megérkezett és kész
de nekünk ép horvátok faszát kéne szopkodni hogy ne horror tranzit díjjal csöpögtessék azon a kis slagon .
Orosz olaj világ gazdasághoz képest olcsó amit csőbe raknak és jön + költség fizetni tranzit díj Ukránoknak
aztán cigánypecsenye friss kenyérrel lesz a kaja 😂
a munkám megfizethetetlen lesz 😂 😂 😂
már csak a dízeles kollégáktól kell távol tartani magam nehogy baleset érjen 🤨 mert szószórós értelembe vennék hogy csak kihalásos alapon lehet valaki villanyos sofőr 😂 😂 😂
Így most leírva átgondolva veszélyes világ van
Azt hiszem beiratkozok egy önvédelmi tanfolyamra
a terepjáró szinte üres, ebbe úgy is akartam 20l téli gázolajat venni mert avval jobban indul, most akkor lesz 2 kannával és az elég őszig, utána meg majd kiderül mi lesz itt
toyotába ha nincs benzin nem érdekel van villanyos verda, aztán legrosszabb esetben feltöltjük a napról, 5-6 nap alatt teli lehet tenni tavasztól őszig
aztán ha őszig nem rendeződik a helyzet itt nagyon nagy gond lesz minden téren, mert kb fele ország meg fog fagyni
Magam szerény mondján én felkészültem 😂 😂 😂
az egész ország letérdel egy héten belül ha nincs áruszállítás
liszt cukor és budipapírt kell betárolni jó sokat 🤣
szóval ha a melóhelyen a főnök golyóit kell szopkodni akkor nem kell menni többet oda
vagy
ha ezért jár valami extrabónusz akkor el kell gondolkodni azon ennyit ér-e az a golyócirógatás
de az nem járja hogy golyózni se akar az ember de az extrabónuszra fáj a foga
ez már nem a nagy szovjet testvér akinek ha nem szopkodtad a golyóit akkor te kaptad a golyót de fémből.......
azért ha 20+ országnak megfelel a golyósimogatás csak nekünk nem akkor nem biztos hogy a golyóval van a baj
de értem a dolgot és támogatnám, hogy ursulát és az egész népi zenekarát bele kellene lőni valami folyóba mert bőven tett annyit hogy megérdemelné, elrettentő példának ideális lenne még akkor is ha nem demokratikus
de mi van akkor ha leírtak homlok egyenes kezd csinálni a szervezet egy idő után vagy olyan szabályokat hoz ami már nem elviselhető ? akkor mit csináljunk ????
Elmegyek munkahelyet nézni megállapodok mennyi a fizu ,túlóra ,mikor kapom fizetésem ...................stb kezet fogok és járok dolgozni , után a 4honap múlva elő állnak azzal hogy heti kétszer cirógatni kellene a főnök golyóit . Hát tudod csak vonakodnék hogy erről nem volt szó . Na mindegy látják hogy nem akarom de hát ő csak segíteni akar megtartani a munkahelyem végül is ha széthúzom a farpofám az is oké lehet . És ha az se jó akkor rám sütnék hogy velem nem lehet boldogulni ,nekem semmi nem jó . Minek jöttem ide dolgozni egyáltalán
Schengeni = határ védelem ..................minket ezzér büntetnek pedig írásba határvédelem van
unio = kereskedelmi közösség ............... egy kicsit elcsúszót ideológiai irányba ..... érthetetlen nekem
nato = védelmi szerződés ....................... ahhoz képest oroszokat akarják meg támadni
Rájöttem szart se ér már az se ,amit ŐK leírnak
Hánykolódhatunk minibe
a fasszal zongorázót le kellene cserélni erre: https://youtube.com/shorts/6Ms...
máris béke lenne
mindenki lenyugodna végre a picsába
🤣