mert a emberek át esnek ló egyik oldaláról a másikra
gyárak jól túltolták a sót meg a fűszerezést aztán jött a egészség most meg nem raknak bele
közbe csak meg van a mértéke hogy miből mennyi
pl én a vegetás levest meg se tudom enni úgy pukkognak a ízek a számba hogy förtelem
sok mindent meg eszek "sótlanul" de pl a túros tésztát jó sok szalonnával túl sózva szeretem egy jó hideg sörrel 😃
nekem van a helyi iskolában ismerős, azt mondja sajnos olyan kajákat kell csinálni ami íztelen és "minden mentes"
mutatott tízóraira adott kenhető sajtot azt meg sem lehetett enni, kapnak ivó joghurtot katasztrófa milyen szar íze van, minden sótlan fűszertelen, szóval hiába van 3000ft egy napra ha csak ilyen vacokat lehet rajta adni/készíteni nekik
egyszer volt ilyen tömlős sajt mint a régi kemping sajt az nem volt rossz
plusz volt hogy úgy kapták a tejterméket ami több napi adag volt hogy aznapi lejárati dátummal
szóval én meg tudom érteni ha fikázzák a kaját, még akkor is ha ingyen van
Igen.....Nyomorult osztrák hontalan gyökér :)))) Hogy mé nem szakadt anyádba az az ostoba mérnököcske fejed, amivel szerintem csak mosogató fiucska vagy odakint....
Sok mérnökkel szóba áltam már, de mind sokkal értelmesebb és intelligensebb mint te. Meg sok idegenbeszakadt hazánkfiával, aki nem kérkedik, nem mocskolódni jár ide az itt élőkön, mert mind buta aki nem ment külföldre, elleneben nem töri a magyart. Szerintem pont annyi vagy, amennyinek látszol, csak ide jársz hősködni a nyomoroddal, amit senki nem hisz el, annyira hiteltelen lettél a bejegyzéseid által.
Hát érdekes ez a balos politika. Amit gerjesztettek ezzel a szőlő utcával is, sejthető hogy túlzásokba esnek, a média meg adja a lovat alájuk.
Pár napja a sötét borsodban dolgozunk egy hasonkó intézménybe, itt is gyerekeket nevelnek 24 éves korukig bentlakással. Érdekes látni tapasztalni és beszélgetni nevelőkkel, némelyik ebben éli le az életét.
Most a balos nyomásra megemelték 1500ről 3000re a napi étkezést mert a baloldal takált valami éhező intézetis cigánygyereket. Ezzel szemben dugig vannak kajäval mert nem könnyű ezt már elkölteni ekkora látszámnál pedig ninőségi drágább kajákat vesznek már. És ez nem mende monda, látom a szememmel. És fitymálják ezt is a cigusok. Napi ötszöri kaja, van amelyik iskolába se jár sose cska döglik bent. Ezeket 18 éves korukig kell itt etetni a mi pénzünkőn. Plusz ruhapénz az is jó, zsebbpénzt is emelték duplájára most nekik
Cigány bűnöző mosdató antifa szikra geci
hát mint mondjak ..........azt hogy az ajvékóló cigányokat higgadtan tudják kezelni brávó brávó
de hogy a kis balos antifánál elszakadt volna a cérna az tuti http://youtu.be/iTWSsFtwOOo
matek volna az érdekes. igazából nekem ekkora se kéne 10-12 méterig már jó vagyok. Mondjuk ha van valami nagyon kedvező ár reája érdekel. nekem tulképpen 1 melóhoz kéne. Aztán vagy eladnám vagy kiadnám ez már részletkérdés. De én ilyen 6-10 millákat nem adok érte.
majd ha sokallják a demokratikus amerikai gázt, akkor szépen visszatérnek a véres oroszhoz. vologyáéknak annyi van belőle, hogy ha senkinek nem kell, akkor simán elégetik a pusztában
Ja, ügyesen átálltak gázra, és vezetőik azt is sikeresen elintézték, hogy olcsó gáz se legyen csövön, hanem legye 5x annyiért 10-ed annyi usából, léggömbökben hajón szállítva 🤣
A bármennyi napelemüket meg okt-márc között baxhattyák 😂 kész szerencse, hogy villanyt nem tudnak az usákoktól venni, különben az is onnan jönne, a fájzeres ursula meg a blekkrokkos merz azt is elintézné 😅
azért, mert közben át tudtak állni gáz-és naperőműre. idehaza is megszüntek már a szénerőművek. a németeknél az járt jól, aki anno felépítette, meg persze az is , aki most lebontotta
az, hogy emelnek a nyugdíjon arányosan az egyáltalán nem látványos. egy 13 nyugdíj egyszerre odaadása meg a 14 havi nyugdíj odaadása havi bontásokban lényegesen látványosabb és jó politikai fogás a politikai haszonszerzésre. (ez ilyen egyszerű)
hát ezt most annyiban cáfolnám, lehet, hogy az euba nem jár be petya de dolgozik ő sokat csak itthon. gyalog jár külföldre misszióba meg platossal is járja az országot meg szervezkedik. Én azt mondom elég sűrű a srác programja mostanság. Munkakerüléssel pont nem vádolnám. az, hogy az eu-ba nem jár el hát mindenhol ő sem lehet egyszerre(kezeit széttáró)
nekem az a véleményem, hogy mélységesen ostoba vagy(kezei széttáró) 20 évvel ezelőtti videót linkelsz. Egyszer már elmondtam ami 20 évvel ezelőtt volt az ma már nem aktuális. Olyan szinten változik a világpolitika, hogy lassan már ott tartunk, hogy nem 20 évente kell az irányt újból felrajzolni hanem évente a változásoknak köszönhetően. a fényes nyugat politikusai ezeket a pálfordulásokat meg nem évente hanem hetente teszik meg 😅 Hol van már az únió a 2004-es csatlakozásunk óta? Kb. mint te most a 80 kilós súlyod óta 🤣
gyárak jól túltolták a sót meg a fűszerezést aztán jött a egészség most meg nem raknak bele
közbe csak meg van a mértéke hogy miből mennyi
pl én a vegetás levest meg se tudom enni úgy pukkognak a ízek a számba hogy förtelem
sok mindent meg eszek "sótlanul" de pl a túros tésztát jó sok szalonnával túl sózva szeretem egy jó hideg sörrel 😃