Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer egy búcsúba vették kis pénzért. Szerintem fel sem volt szentelve 😅
na, legalább azok cigányok 😅
Az ilyen inkább csak simán agymosott
ehhez a gondolkodáshoz, mennyire kell hülyének lenni? 😅
nem bazmeg, a pénzt szeretik.
ha van ilyen majd megtalál ha akar 😅
Hát a kefír pont nem egy vitaminbomba,van benne de attól nem kell messzire menni.
Na mentem, indul az uccabál 😁
35 évig szítta a fűrészport, az nem hiszem, hogy jót tett a tüdejének...
Hát aki azt mondja, hogy a halál az halál, az nem sokat tud az életről se... ☹️
Nem mondod, hogy te is kefírezel? 😄
Tényleg agyadra ment valami, ha már a vigyorgó szmájlit se érted... 😁
hát azt nem tudom valóban
Azt gondolom nem tudod hogy a keményfa por rákkeltő.
35 évig vokt asztalos?akkir csak 35évig szívta a finom port ami lerakódott a tüdejében.
akkor ha mindenki gyúrna és vitamint szedne pont ugyanúgy lenne mint te ??????
és szegény faterom tüdő rákba hunyt el (76 évesen) soha nem dohányzott (sőt utálta bagósokat )
ja és a szakmája asztalos volt és abba is dolgozott 35 évet onnan ment nyugdíjba mielőtt azzal kötnéd össze
amugy elég egészséges életet élt minden reggel tornázott fél órát és nem is ivót
Ott mi volt a gond ? Nem szedet elég vitamint ? Vagy inkább gyúrnia kellet volna
Nagyapám 89 évesen ment el torna nélkül
a folyamat kellemesebb
minden nap luxusautóba kell mászkálnod meg nagycsöcsű nőket dugni bekólázva azért nem ugyanaz mintha gályarab lennél és vernének minden nap meg éheznél
Az orvosaimtól pont ezt hallottam : "halál az jön,akár tetszik akár nem," mindenkit elér , mindenki ott áll a sorba , csak az a baj , a motorosok tolakszanak ! 🤨
Hát,azért este lefeküdni és örökre elaludni az egy szép halál.Mert hát a halál az jön,akár tetszik akár nem,hogy melyik a legjobb,kinek mi,szerintem az elalvás.
Járok kondizni,az erőt én építem,az egészséget pedig a vitamindús táplálkozásból nyerem.
Én meg azt a flótást sajnálom aki egy kitalált baromságban hisz.
Lekezelően és tiszteletlenül?Ez mégis miben nyilvánul meg?Tényeket írok.Mint pl legutoljára mikor írtam hogy az ini dög nehéz testéhez is majd a tűzoltókat fogják hívni,ez is csak egy tény.
halál az halál
Gesztesi Károlynak szerinted biztos jobb volt infarktust kapni egy luxus kocsiba
érdekes ha valaki azt hiszi hogy van szép halál
dobj egy egyszerű embert lövészárokba meg egy dúsgazdagot mind a ketöt ugyan úgy fog reszketni a életért golyózápor alatt nem lesz ott sok különbség
Ja és a egészséget kiadta és erőt hogy tudjál dolgozni ?
Azt is te adtad magadnak ? Végül is Münchhausen báró is kihúzta magát hajánál fogva 😂 😂
és szerinted engem mit érdekel a rózsafüzér ????? 😂 😂 😂
meg a keresztény kitalált számolatlan hokusz pokusz
Értetlenek vagytok mindannyian mert mogyoró az agyatok
Én egyetlen dologba hiszek Úr Jézusba ennyit írtam és állítok
Nem tudok azzal mit kezdeni ,hiába soroljátok egyesével fel hülyeségeket rozsarafüzér meg papnak gyónás meg megváltócédula meg Szent Mária szobor meg tudja milyen sületlenségeket . Szembe ez csak sátán megtévesztési eszközei a sok közül mint a Vatikán is
Szóval csak sajnálni tudom azt a flótást aki úgy halt meg hogy rózsafüzérbe vetette a bizalmát