Na ugye. A káposztást kevés borssal, mert az kikészíti a pocimat, de a kristálycukor természetes része annak és akkor, amikor képosztástészta van. Mondjuk már jó ideje nem ettem, szerintem években mérhető.
Ja, az milyen jó lehet, mikor rágod a szalonnát, és ropog a fogad alatt a kristálycukor 😁
Nálam édesebben kevés ember eszik bármit is, viszont túrós tésztát nem tudom elképzelni édesen.
a fradi kb az egyetlen aki nemzetközileg el tud érni valamit a klubcsapatok között, de még ő is szinte a leggyengébb
úgy hogy a fradi költségvetése nagyjából lehet annyi mint az összes többi csapatnak összesen
a puskás akadémia egy vicc, egyedül a paks amire azt mondanám hogy jól szerepel, amilyen kicsi pénzből gazdálkodik ehhez képest nagyon jó eredményeket ér el
meg azt hogy egy focista 10-15 évig keres nagyobb pénzeket
és iszonyat sokba van mire tud játszani az nb1-ben
amúgy az a vicces hogy ezért a 350 milláért se igen találni itthon jó focistákat, magyar csapatokban alig játszik magyar
Én már érzékenyítve vagyok 😂 😂 😂 így nem mondadám konszolidáltadban meleg 😂 😂 😂
Vicc meg van ?????
Fiú hazamegy és mondja édesapám én meleg vagyok
Fater összeráncolja homlokát ,drága fiam a barátodnak van nagy kastélya ? Gyerek nincs . Fater és van-e Ferraria ???Gyerek az sincs . Fater és 100milli dollárja a bakszámláján ??????????????? Gyerek nincs . Fater ,akkor kisfiam te csak egy buzi vagy 😂 😂 😂
Jó hogy mondod ! Akkor már rég ratyi vagyok ! De a feleségem se tudta , azért van 2 fiam ! Na mind 1 , eladom a bivalyt , azt keresek egy Hayabusát ! 🤓
Ezt most találtam, foci, forrás hvg:
"A magyar bajnokságban a legjobban kereső játékosok fizetése évente 350 millió forint körül alakul." Mindez természetesen 15% egyszerűsített adózással.
Ezt ízlelgessük picit 🤔
105 tanktól meg 2027 re tervezett 5000 bevethető katonától biztos nagyon megrettennek az oroszok 😅 Ekkora állományt még reggeli előtt eliminálnak tankosúl mindenestől 😅
- édesanyám nem elég savanyú ez a töltött káposzta (kezeit széttáró)
- de kisfiam ez nem töltött káposzta hanem mákos tészta (kezeit széttáró)
- ja. Hát annak meg elég savanyú( gonolkodós) 😆
Szerintem csak kezdik őket érzékenyíteni a rovar fehérjére. Mióta a disznó és a marhafing ökológiai összeomláshoz vezet mert megbolygatja a légkőrt lassan úgy is betiltják az állat tenyésztést. Ők addigra lépéselőnyben lesznek velünk szemben(kezeit széttáró) Mikor kijön a rendelet, hogy jövő héttől se tejtermék se hús nekik játszi könnyedség lesz az átálás mi meg csak pislogunk mint hal a szatyorban a műtejtől a műsajttól meg a papír zacskóba kapható grillezett sáskáktól 😅
Na jo, de az az iskolai étkeztetés. Az mindenhol szar és minősíthetetlen. Ezek életvitelszerűen ott élnek és a nevelőnők vásárolnak és nem a meghirdetettgagyi recept szerint kell, hanem mint mindenki más otthonra vásárol a boltba.
Amúgy a szükség nagy úr, ha nincs porcukor, vagy ne buzizzanak le miatta, akkor a kristálycukor is jó.
amúgy én a káposztás tésztát is cukorral eszem
cukor fogyasztás terén én eléghaladó szintem vagyok
Nálam édesebben kevés ember eszik bármit is, viszont túrós tésztát nem tudom elképzelni édesen.
úgy hogy a fradi költségvetése nagyjából lehet annyi mint az összes többi csapatnak összesen
a puskás akadémia egy vicc, egyedül a paks amire azt mondanám hogy jól szerepel, amilyen kicsi pénzből gazdálkodik ehhez képest nagyon jó eredményeket ér el
és iszonyat sokba van mire tud játszani az nb1-ben
amúgy az a vicces hogy ezért a 350 milláért se igen találni itthon jó focistákat, magyar csapatokban alig játszik magyar
Vicc meg van ?????
Fiú hazamegy és mondja édesapám én meleg vagyok
Fater összeráncolja homlokát ,drága fiam a barátodnak van nagy kastélya ? Gyerek nincs . Fater és van-e Ferraria ???Gyerek az sincs . Fater és 100milli dollárja a bakszámláján ??????????????? Gyerek nincs . Fater ,akkor kisfiam te csak egy buzi vagy 😂 😂 😂
"A magyar bajnokságban a legjobban kereső játékosok fizetése évente 350 millió forint körül alakul." Mindez természetesen 15% egyszerűsített adózással.
Ezt ízlelgessük picit 🤔
- de kisfiam ez nem töltött káposzta hanem mákos tészta (kezeit széttáró)
- ja. Hát annak meg elég savanyú( gonolkodós) 😆
Már két vh kirobbantottak. Nem tanulnak belőle.....