Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te lecsúsztál az a te balfaszságod.
Ugyan nem tudom mi volt a fidesz programja,de az tény hogy a migránsokat nem engedte ide.És ha csak ennyit tett,az már elég.A tisza meg hát tudjuk hogy úgy táncol ahogy az eu fütyül.
Persze, le akarom cserélni. Talán akkor egy kicsit lábra tud állni ez az ország, meg a nép. 10 éve még volt középosztály, én is oda tartoztam. Most mi van? Vannak a csórók, meg a gazdagok.
Mivel Ők még nem voltak ezért most megmutathatják mit tudnak felmutatni 4 év alatt. A Fidesz megmutatta már, hogy hogy lesz rosszabb 16 év alatt. A kommunista időkben is jobban működött minden...
Arany meg deviza tartalék is nőtt egy kicsit.
Pl 2400 milliardrol 4000 milliardra novelte az egeszsegugyi koltsegvetest,93 korhazat ujitott fel es lecserelte a mentoparkot.
Tudom varolista blablablabla.
Az is csokkent,csak ki kell emelni a csipoprotezis es terdmutet varolistat.
És a Fidesz mennyit valósított meg belőle? 😬 Az elmúlt 16 évben?
Most direkt rákerestem a Tisza hivatalos programjára.
Gyakorlatilag átvették a Fidesz programját szóról szóra 🤣
Mégis minek szavaznék egy Temus Fideszre 😆
Ezt még el is fogadom részben. Problémát mindig lehet találni, ki lehet emelni, lehet kampányolni vele. De nem minden szar. Egy csomó konkrét dolgot jól csináltak, okosan csináltak és inkább működik mint nem. Ez nem volt jellemző a korábbi baloldali kormányokra, és mivel ugyan azt a vonalat akarják tovább vinni, nem bízok bennük. Nem látom bennük a kellő tudást ehhez. Gyurcsánynak még elhittem.
Korábbi baloldal egyszerűen összefogásra képtelen volt. Egymást furták, ezért vesztettek mindig.
Ezt az összefogást egységet egész jól összehozta MP, de ezt vallási radikálisok módszereivel és veszélyességével, miközben ugyan azt látom hogy nincs valós vagy végrehajtható elképzelésük ami nekem jó lenne. Lózungokat látok, tartalom nélkül.

Tehát marad a Fidesz, mert róluk tudom mi az irányuk, stratégiájuk, és az nekem egyszerűen jobb, minden hibájuk ellenére.

De szerintem is sok 16 év egyetlen hatalomnak. Le kellene váltani Orbánékat 1-2 évre. Ideális az lenne ha a két ellentétes oldal felváltva lenne megválasztva. De ehhez az kell hogy kiegyenlített legyen a kormányzási potenciál.
A Tisza bekerül a parlamentbe biztosan. Ott bizonyíthat akár ellenzékből is mire képes. De nem fűzök hozzájuk sok reményt.

Mihazánkkal is az a baj, hogy túl naívak az elképzeléseik sok esetben, ezért én őket sem tartom kormányzó képesnek, de nekik legalább van konstruktív ötletük és azt hitelesen képviselik is. Szóval én remélem hogy jelentős befolyást szereznek a Fidesz és a Tisza mellett. Ők lehetnének az ellensúly mindkét nagy párt túlkapásai ellen.
Persze ez jól hangzik, de az a stratégiailag nem működött 2002-ben.
Így van. Meg kell szavazni a tiszát. Jobb lesz az orvosi ellátás,jobbak lesznek a kórházak minden új lesz nem lesznek várólisták a 2 milla helyett 4-et kapnak az orvosok havonta így dúskálni fogunk bennük. A boltokban dupla ilyen választék lesz negyed ennyi pénzért az összes út meg lesz csinálva még a tanyákra is 2 sávos aszfalt út fog vezetni.(meghajlós) Csak a tisza(meghajlós)
Mellesleg lesz itt nem sokára nagyobb gondok is ,ahogy alakul a világ sorsa
most jó lenne átvészelni a legkevesebb kárral de majd ez a jövő zenéje
amugy itt van a igazi valóság tagadás ......................." nincs szóba "
Oké mondjuk hogy elfogadom
Út szar néhol meg tükör sima úgy mondom hogy járom sofőrként motorosként szóval kb fele fele
kórház téma legyen szar
bolt nem tudok mit mondani
De te le akarsz cserélni valakit aki szerint minden szar ! Oké ! De kire ????????????? Mert a másik oldal az a baj hogy a ki indulási pont mindegy csak ne Orbán . Miért hibás a jobboldal hogy nem tud felmutatni egy épkézláb baloldali vezetőt ??????? Mert egy majomra csak nem bíznám a országot .......... ha másnak meg igen a válasza akkor azt öt minősíti
Ami miatt itt valamikor is nagy változás volt az sosem valakik mellett hanem ellenük volt.
Jól látod. Ez a vergődés, amit mindkét oldal csinál, ez már tragédia.
Saját erényeikkel kellene díszelegni, előállni, nem egymás lejáratásával, jobb színben pompázni!!!
Szánalmas vergődés,minket oldalon.
Úgy tűnhet, de nem. Ini szimplán tájékozatlan.
F Jani viszont jól érvel, csak szerintem már ő is belefáradt....meg nyilván téved 🤣
Ez fordítva is így van.
Ezt most találtam. Nem politika, de nagyon illik ide. Ezt érzem , amikor Inivel politizálunk 😆"Van egy oka annak, hogy az emberek nem vitatkoznak a laposföld-hívőkkel vagy a holdra szállás-tagadókkal. Nem azért, mert gyenge az bizonyíték. Hanem azért, mert a beszélgetés már az elején el van cseszve.
Hozhatsz méréseket, fizikát, mérnöki számításokat, független megfigyeléseket, nemzetközi ellenőrzéseket és olyan kísérleteket, amiket akár a saját kertjükben is elvégezhetnek – semmi sem számít. Amint felbukkan egy tény, azonnal kiabálni kezdenek: hamisítvány, meg van szerkesztve, CGI, összeesküvés, vagy hogy „ez csak a te hited”.
Nem lehet vitatkozni azzal, aki minden bizonyítékot alapból érvénytelennek tekint. Nem lehet vitatkozni azzal, aki követeli a bizonyítékot, majd elutasítja abban a pillanatban, ahogy megjelenik. Nem lehet vitatkozni azzal, aki úgy gondolja, hogy a saját személyes hitetlensége felülírja a mérhető valóságot.
Egy valódi vita mindkét fél részéről megköveteli, hogy elfogadják a bizonyítékokat. A laposföld-elmélet és a holdra szállás-tagadás abban a pillanatban összeomlik, ahogy a bizonyíték belép a szobába. Ezért az egyetlen lépésük az marad, hogy tagadják a szoba létezését is.
Ezért nem vitatkozik velük senki. Nem azért, mert a gömb Föld olyan törékeny lenne, hanem mert az ő érvelésük az. Nem lehet érdemi beszélgetést folytatni valakivel, aki előre eldöntötte, hogy semmi, amit mutatsz neki, soha nem fog számítani."
https://www.facebook.com/share/p/1Gv67SpWqX/
Mert így jó nektek a rendszer ahogy van? Gondolkodjatok már…
Jártok ti is az utakon, orvoshoz, kórházba, boltba. Én azt látom, hogy szar a helyzet ha nem térdelsz a faszesz lábai elé…
Árad itt más is 😂 😂 😂
http://youtu.be/9JK04F5PM8U
Persze ide jöhet minden hülyeség 😅
Akkor ide mehet ugye?
Árad a TISZA!!! 🇭🇺
https://www.facebook.com/share/r/18hjcHbHYN/