Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van az közel millió is ... erdély erdély de szatmár, bihar, temes stb bukarestben is elég sokan vannak de sokan nem igényelték a magyar papírokat anélkül meg nem lehet és akinek van az se mind foglalkozik vele, aki meg igen azok közt vannak a tiszával szimpatizálók, mi hazánkkal szimpatizálók lehet még hétfarkú kutyások is 😆
A kint dolgozok egy jelentos resze nem szavazhat levelben, csak konzulatuson. Aki a kulfoldi munka elott kijelentkezett a lakcimerol azaz nincs magyar lakcime, az szavazhat levelben. De a legtobben nem bibelodtek ezzel, mert azert idonkent hazajarnak. Akinek van bejegyzett hazai lakcime, de kulfoldon tartozkodik, az a kovetseg elott kell sorakozzon.
az a fura hogy ilyen 600-800 ezer embert írogytnak néha hogy külföldön dolgozik
erdélyben is több mint 500 ezer vallja magát magyarnak
plusz mégva környező többi országban is vannak jó sokan
ehhez mértem a 450 ezer levélben szavazó kevésnek tűnik
...mint ahogy választani is alig több, mint fele megy el a jószágoknak... kb. uaz.
Az is min a 2 farkú kutyára 😅
A 22 es valasztason a beerkezett ervenyes szavazatok szama 267 834,a nevjegyzek szerint 456 129 fő van.
Szoval valamivel tobb mint a fele adott le ervenyes szavazatot.
Ha ennyire fáj Petyának nekem mindegy. Tőlem tiltsák be a levélszavazatot, de ezt nem most kellett volna, hanem jóval előtte, hogy meg lehessen szervezni más módot.
De tudjuk hogy ez csak a csalás narratíva miatt lett felhozva. Orbánéknak nem ezen múlik a boldogsága.
Vicces hogy az amcsi baloldal meg mennyire ragaszkodik ehhez. Mindig azok a szabályok a rosszak ami nekik hátrányosak
A levélben szavazásra jogosult választópolgárok 453 412... ez az összes szavazó aki kölföldön szavaz ha jól értem az is aki birkát terel a hargitán meg az is aki londonban mosogat ... megjegyzem itt is téma a dolog és sokan izgulnak a Petire is úgyhogy kb lényegtelen , ez is olyan prolihergelés , különben még mielőtt ... nem szavazok mert leszarom a politikát, magyarba nem is szavazhatok itt meg esetleg a polgárjenő választás amire néha elmegyek https://vtr.valasztas.hu/ogy20...
?
Látszik az újjad 😅
Hogynetennek olyat,te ezt mibol gondolod?
Török Gábor szerint már 303%-al 😆
Te nem mosod a kezed? 😆
Annak biztos nem aki még a nem 6 évvel ezelőtti imélcímen van regisztrálva 😆 Reggel felhívtam az ügyfél szolgálatot átmodosította az emilt onnan már nekem is csak kb. 40 másodperc volt a jegyváltás 😅
Hát ja, egyedül a szopatás mértéke nem mindegy......ebben vannak nézetkülönbségek, de a bérből élők többségének tökmindegy. Meg hát neked is😀
mert az agyad is narancsos lett, olyan sima 😂
amúgy én örülni fogok ha a fidesz nyer és akkor is ha a tisza
mert kb egyforma az a réteg akin utána tudok majd röhögni akikor a választott pártjuk megszopatja 😆
Az ilyen betusalatat mar initől se olvasom,terel.
nem tudom erre van-e ksh statisztika de a flakonos borfogyasztás jelentősen csökkent
még úgy is hogy a pet palackos bor nem olyan moslék mint 10 éve volt, legtöbb esetben az kerül a pet palackba mint az üvegekbe
az a fura hogy a bag-in-box egyre jobban megy de annyival nem nő mint amennyivel a pet palackos csökken

a műanyagosok szívnak rendesen mert az elmúlt hetekben 20% nőt az alapanyag ára, és egy csomó céggel éves szerződésük van és ebbe nem fér bele egy 20% emelkedés, plusz kezd akadozni az alapanyag ellátás is
ehhez hozzájön egy egész komoly kiesés mert ez a 50 forintos flakon ár bebaszott az ásványvizeseknek, csomó céget ismerek ahol felére-harmadára csökkent az eladás a flakonos víznek
a 19 literes balon ami hasít mostanság azon meg alig van haszon mert többnyire házhozszállítással adják el, és macerásabb mint pár tucat boltba teríteni mint a szódást meg a palackos vizet
Remélem a borpancsoló es a petpalackos egymasra talál és megvan a 2026-27-es uj kannás,igy bekussolnak mert megnyerik a tisza allami borszallitoja tendert.
Már megnyerték, akkor nem mindegy mennyivel vezet?😆
Főleg hogy mar 150% al vezet a tisza.
Működött nekem
Jo, de ezzel a külföldi szavazatokkal max kettő képviselőt juttatnak be. Azzal nem váltják meg a világot
Dehogy szar,te vagy elcseszett.

https://youtube.com/shorts/vcK...