Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki az a mi?
úgy írod mintha köztük lennék
ez is nagy különbség
most nézem hogy a polymarket után a kalshi is már le van korlátozva, persze szigorúan demokratikusan aminek örülni kell 😂
Előtte se volt. De ezeket ti választjátok, nem maguktól teremnek
Mondjuk a szlovák fogadáson fideszre 2.45 a szorzó állitólag. Tisza 1.44
aki ukránul tud az oroszul is, nem olyan nagy a különbség
aztán egy kétkulacsos ügynök nem supermen, az inkább egy alja beosztás

amúgy én nagyon szomorú vagyok hogy a magyar népből egy ilyen szar szemét nemzet lett hogy egy vitya meg egy petike között lehet csak választani, hogy nincs az országban egyetlen ember se aki tényleg szeretne tenni valamit az országért
Hűha, már kettős ügynök is lett vitya? Ez a választás odabasz, lassan már supermen meg vasember lesz mindegyik. Bezteg péter, fehér poros az orra de kiváló ember😆igaz úkránul már kiválóan tud
nekem nem kedvencem ez e péter
én ugyanúgy dobom ki a kukába a tiszás prospektusokat mint a fideszest, nincs is hátra húzva a kuka hanem az ajtó mellett hagytam mert minden napra van valami meglepetés
én pecázok inkább a szavazás helyett, ugyanúgy mint eddig

amúgy azon a fogadásos oldalon amit demokratikusan letiltott kedvenc kormányunk már 30% esélyt se adnak a vityának
nem tudom honnét szedik az adatokat de az ilyen fogadásos oldal nem téved túl gyakran
valamiért?
szerintem egy kettős ügynök aztán sok mindenkinek hasznos
Szerintem nekik mindegy,csak legyen levaltva o1g,csak síkhulyek,ez csak egy temus vitya klon,es nem nem mindegy kire valtjuk le vityat.
Ezert sikhulyek.
Inkább látják a különbséget. Nehogy pétered nyerjen 😀
Lehet, de valamiért a nagyhatalmak nem egy nárcisztikus buta figuráért vannak oda mint brüsszel.
Politikus és politizálás között tényleg óriási a kontraszt! Az egyik egy ember a másik egy fogalom! 🤣
Azok nem zebrák,csak rabruhás lovak.
2 utasszállítóba csak több lajvé elfér. Bár lehet, hogy az egyikbe pala olajat hoztak(gondolkodós)
😅
Nem, ezzel csak a zebrákat hozták, amit még mindig nem sikerült látnia senkinek.
na de ennek a szerencsétlen petikének egy furgonba jött a segítség usákosok meg hoztak 2 repülővel
ilyen nagy a baj a narancsvidéken?
Elég nagy a kontraszt politikus, politizálás között.
https://www.facebook.com/share/r/18drqmLnwr/

https://www.facebook.com/share/v/189hZw1uxT/
Petinek már korábban megjött
jöttek a vityának segíteni választani?
Menekülnek előled? 😆
Amerre én járok onnan már rég eltűntek(kezeit széttáró)
És ezeknek mi nem vagyunk híján 😆
Egy csomót latok,pl a szemetegetőnél,vagy ahogy gyálrol kifel a nullas iranyaba.
út szélén már nem nagyon van eladó pina
már szinte mindegyik a neten van